||Volturi Castle||
||Dimitri Volturi.


Na een werkdag van 16 uur liep ik op een rustig tempo naar mijn vertrek. Felix grijnsde breed en had niets anders dan flauwe irritante opmerkingen gemaakt over Yinxy, mijn zangeres. Waar ik steeds meer voor begon te vallen dan dat ik eerder gedaan had. Ze had iets mysterieus, dat mij zo intrigeerde. Ze leek het hart van Master Aro ook al aardig veroverd te hebben.
Jane, die eerst altijd het lievelingetje van de master is geweest, moest nu plaats maken voor het half mens/half vampier meisje.
Mijn sleutelbos uit mijn broekzak grissend, drukte ik de sleutel in het gat, draaide het open en stapte gelijk binnen. De grijze dikke deur sloot gelijk achter mij in het slot. Mijn kamer had een schemerig tintje, doordat mijn dikke Midnightblue gekleurde gordijnen waren gesloten.
De grond waar ik marmeren stenen had, leek nat of vochtig geweest te zijn.
Een cd dat draaide van uit mijn muziekinstallatie stond zachtjes aan.
Mijn hoofd draaide ik verder mijn kamer door. Uitgeteld op mijn hoge tweepersoons king size bed lag mijn Zangers, tussen verschillende persoonlijke eigendommen in. Verbaasd van het zicht, rezen mijn wenkbrauwen op. Aan haar hartslag was te horen dat ze onder zeil was. Ze niet zo snel wakker zou schrikken van enig geluid. Sluiks, monsterachtig sloop ik op het slapende meisje af.
Nu ik dichter bij mijn hoge tweepersoons king size bed stond, blikte ik naar verschillende soorten foto's.
Foto's van mijn zangers, dat ze 'jonger' was, met haar zus: het Immortal Child dat Jane op de brandstapel had gegooid.
Voorzichtig stapelde ik de foto's op, greep de grijze tas beet en legde het vervolgens op mijn bureau. Na mijn gewaad aan zijn kapstok gehangen te hebben, mijn zangeres ingestopt te hebben, liet ik mij zakken op mijn U bank. Drukte op een knop van mijn afstandsbediening, waarop de televisie ineens uit de haard begon te schuiven. Technologie, de uitvindingen van tegenwoordig.

Morgen zou het een regenachtige bewolkte dag worden, hier in Volterra.
Een vrije dag, die ik naar mijn zangeres moest wijdde. Master Aro had mij bevolen morgen voor het meisje te gaan shoppen. De heren waren op het moment een lijst aan het maken met wat ze precies allemaal nodig zou hebben. Caspiän & Dieter twee vampieren uit de oostvleugel, waren druk bezig met de vleugel naast Master Marcus. Dat zou met de tijd, de kamer van Yinxy worden.
Volgens master Aro, voelde hij een sterke eigenzinnige mysterieuze kracht.
Master Marcus merkte juist een vreemde band op, tijdens de ontmoeting op het veld in Forks.
Master Caius, wilde het liefst haar kop van haar romp trekken, doordat ze zich heeft ingelaten met een Immortal Child.
Maar ook master Caius had een zwak voor het half mens/ half vampier meisje gekregen. Ze maakte bij ieder van ons wat los, alsof ze nieuw leven in het kasteel blies. Ons wakker schudde, dat er wel degelijk tijd voorbij streek. Dat sommige momenten er wel degelijk toe doen. Een kreun vulde mijn trommelvliezen, nieuwsgierig draaide ik mijn hoofd naar het bed. Maar het menselijke half vampier meisje had zich enkel omgedraaid.
Een ingenomen glimlach sierde mijn lippen.
Ze was prachtig haar Lightcoral gekleurde haren lichtte op door haar pale witte huid. Haar warme smalle Crimson gekleurde lippen vormde een betoverende glans. Een onschuldige engel, mijn zangeres waar ik met een blok voor was gevallen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen