Diezelfde dag

Tom POV.

Ik twijfelde. Ik twijfelde heel hard over wat ik voelde. Ik had het fijn met Liz, maar ik wist niet wat het was. Wanneer ze vrij was, was ik graag bij haar en zij bij mij ook.
Een paar maanden had ik het idee dat ze zich misschien aangetrokken tot me voelde, maar dat idee verdween sindsdien steeds meer. Ze was nog steeds gezellig en leuk, alleen had ik het gevoel dat ze me minder opzocht.
Misschien was ze bang dat Tess het een en ander zou verpesten en hield ze zich veilig op afstand.
Liz was bezig op haar telefoon en stopte hem weg toen ze zag dat ik naar haar keek. Haar mondhoeken gingen omhoog.
Ik ademde diep in. Ik zou er op een manier achter kunnen komen of ik haar zag zitten en dat was het gewoon letterlijk proberen. Maar ik twijfelde continue. Ik zette zoveel op het spel.
Liz stond op en pakte de fles sterke drank die ze vorig weekend had gekocht. Ze zette zachtjes muziek op waar ze voorzichtig op mee bewoog en ze keek me speels aan. Ondertussen nam ze een slok.
Misschien was dit wel wat we nodig hadden. Een flinke portie alcohol. Zodat we de 'stomme' dingen daar de schuld van konden geven. Ik liep naar haar toe, pakte de fles af en nam zelf ook een slok.
"Waarom koop je die troep altijd?" vroeg ik lacherig.
Liz trok haar schouders op zonder iets te zeggen. Ze nam de fles weer over. Ik ging achter haar staan en trok haar voorzichtig naar me toe. Liz stond met haar rug tegen me aan en ik had mijn handen op haar bovenarmen gelegd.
Terwijl ze een slok nam, draaide ik haar naar me toe zodat we naar elkaar keken. Ik pakte de fles af en zette die op het kastje wat in mijn buurt stond.
Stomverbaasd keek Liz me aan en de twijfel sloeg weer keihard toe, maar ik wilde dit proberen. Ik wilde zien wat dit uit me haalde. Voor ik het wist drukte ik mijn lippen op de hare. Niets romantisch en langzaam gedoe. Ik had mezelf zo alleen maar tegen gehouden. Nu zaten mijn lippen op de hare en voelde ik in mijn buik een soort bom van gevoel ontploffen.

Reacties (3)

 • Luckey

  yes!!!
  eindleijk!!!
  die twee zijn voor elkaar gemaakt!!

  2 jaar geleden
 • DreamMachine

  JEEEEEEJJJ eindelijk hahaha!!! Nu staat opeens stiekem Tess in het deurgat:P

  Snel weer verder(flower)

  2 jaar geleden
 • Iskuane

  YES!(yeah)

  maar ben ook heel erg benieuwd naar haar reactie...

  snel verder gaan hoor(flower)

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen