Foto bij 024

Ik heb hier echt heel lang op gewacht om deze online te mogen zetten. Dus hier is die eindelijk!
xx

Diezelfde avond

Liz POV.

Tom zijn lippen waren opeens op de mijne gedrukt. Ik wist niet of ik het fijn vond of dat ik heel graag wilde zeggen dat hij moest stoppen. Tegelijkertijd werd ik overvallen door een heleboel fijne en prettige emoties. De kus duurde nog geen twee tellen en daarom twijfelde ik even of Tom me wel echt gekust had. Ik keek hem aan en beet op mijn lip.
Moest ik hem nu terug zoenen? Hoe ging dat eigenlijk ook alweer? Flirten en zoenen en alles wat daarbij kwam kijken.
Ik had mijn gezicht laten zakken, terwijl ik in gedachten verzonk, maar Tom legde zijn hand onder mijn kin en duwde mijn gezicht naar boven.
Ik keek recht zijn bruine ogen in. Diezelfde ogen hadden me al een keer verleid toen ik hem leerde kennen in de supermarkt. En ik had begrepen waarom Tess op hem gevallen was. Maar ik had die gevoelens ook al een tijdje geleden weggestopt, nadat Tess het was opgevallen dat ik hem leuk vond en ze me vertelde dat ik hem toch nooit zou krijgen. De deur ging direct op slot.
Tom verwarde me nu.
Ik wilde hem terug zoenen en dus ging ik op mijn tenen staan en drukte ik dit keer mijn lippen op de zijne. Deze zoen was langer en meer dan alleen onze lippen op elkaar. Dit was echt een zoen, zoals ik me kon herinneren.
Tom drukte me ondertussen nog dichter tegen me aan. Ik had me totaal verloren in de kus. Mijn armen had ik in zijn nek gelegd. Wat gebeurde hier? Zoenend liepen we naar de bank waar ik uiteindelijk op Tom zijn schoot ging zitten. We stopten en keken elkaar aan. Met onze voorhoofden nog tegen elkaar aangedrukt.
"Sorry," zei Tom zacht.
Ik zei niets, maar keek hem alleen aan.
"Ik snap het niet," zei ik na een tijdje.
"Ik ook niet," zei Tom.
Hij zoende me weer.
"Wil je bij mij blijven vannacht?" vroeg hij.
Ik beet op mijn lip. Zou ik daar goed aan doen? Zou onze vriendschap hier van opknappen? Mijn gevoelens waren al een tijdje uitgeschakeld en nu bleek Tom iets te proberen wat ik nog nooit had verwacht.
"Alleen als jij dat echt wilt."
"Ik zal eerlijk zijn," zei Tom. "Ik weet niet wat het is wat ik met jou heb. Ik weet niet of ik je al die tijd aantrekkelijk heb gevonden of dat vriendschap verwar met liefde…"
"Je wilt gewoon kijken…" onderbrak ik hem. "Kijken of ik leuk genoeg ben. En als het tegenvalt laat je het achter je. Alles wat we deze avond gaan delen."
Ik wilde verder praten. Zeggen dat hij me misschien heel veel pijn zou gaan doen, maar ik was ook nieuwsgierig of ik er meer achter zocht. Ik kon Tom net zo erg breken als hij mij. En dat maakte ons samen breekbaar.
Ik zoende hem voordat hij ging praten. Zachtjes ging ik met mijn tong langs zijn lip om aan te geven dat ik me wilde openstellen. Voor deze ene avond. Voor deze ene avond liet ik los wat ik normaal krampachtig vasthield. Mijn gevoel. Het lag open en bloot voor Tom.
Ik stond op en pakte zijn hand, zodat we naar boven konden.

In zijn slaapkamer liep hij gelijk naar me toe en zoende hij me. Voorzichtig legde hij me op bed en streelde hij met zijn hand over mijn bovenlijf. Van mijn mond ging hij naar mijn nek waar hij me zoende en vanuit daar verder naar mijn decolleté. Hij deed de knoopjes van mijn bloesje open en deed zijn hand om mijn borsten. Voorzichtig zoende hij mijn borsten en zoende me daarna weer op mijn lippen.
Ik duwde hem van me af en ging boven op hem zitten. Eerst wilde ik dat shirt van hem uit, zodat ik met mijn handen over zijn blote bovenlichaam kon. Vervolgens ging ik met mijn hand naar de rand van zijn broek en dat was waar Tom het weer van me over nam. Hij trok het bloesje met een ruik uit en zocht naar de knoop van mijn broek.
Hij legde me neer en deed behendig mijn broek uit.
Tom ging boven me hangen en zoende me.
"Je boxer," hijgde ik door het zoenen heen.
Tom deed zijn boxer uit en ik mijn slipje.
Voor ik het wist vulde de kamer zich zacht met het gekreun van Tom en mij. Was ik slimmer geweest als ik vanaf het begin eerlijk was geweest? Dat ik me vaak had voorgesteld hoe het zou zijn om het bed te delen met Tom?

Reacties (4)

 • Luckey

  haahahhaah
  ze krijgt geen spijt
  anders heeft tom een probleem
  dan voelt hij het eerder

  2 jaar geleden
 • DreamMachine

  WAAAHHHHH hahahahahhaah

  Nu hopen dat het goed blijft gaan, maar ik heb er maar een hard hoofd in:(

  Snel verder(flower)

  2 jaar geleden
 • Negenduust

  Nog! 😁😁😁👍👍👍👍

  2 jaar geleden
 • Iskuane

  (hoera)

  (blush)

  viert feestje...(yeah)

  ik hoop alleen dat ze geen spijt krijgen...

  snel verder gaan hoor(flower)

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen