||Volturi Castle||
||Dimitri Volturi.

Net terug van een expeditie, Aro zijn informatie gegeven te hebben liep ik naar mijn vertrek. Het menselijke half vampier meisje in mijn kamer zat er al voor 5 dagen. De eerste nacht dat ik klaar was met werken had ik haar ingestopt, toegedekt en mij vermaakt door uren naar haar te kijken. De tweede nacht werd ik er met Felix, Jane en Alec erop uitgestuurd, had één briefje geschreven en op mijn bureau gelegd. Gianna, de menselijke receptioniste, opgedragen tweemaal daags te gaan kijken of ze iets nodig had.
"Master Dimitri" vulde de krakende angstige stem van Gianna, de menselijke receptioniste.
"Ja, mens" snoof ik, mij naar haar toedraaiend.
"De, ze" begon ze te stamelen "is niet wakker geweest" ratelde ze nadat ze uit haar gestamel was gekomen.
"Yinxy niet ontwaakt" vroeg ik het mens, fronsend.
"Inderdaad, ze heeft ook tijdens uw afwezigheid geslapen. Ze heeft geen maaltijd aangeraakt, is niet haar bed of eigenlijk uw bed uitgekomen" knikte de menselijke vrouw, wat zekerder van haar zaak. Ik vond het net als Jane, erg vermakend, grappig wanneer, het menselijke zo angstig was, dan rook het bloed vele malen zoeter. Om er van water te tanden..
"Bedankt, Gianna. Ga maar weer aan het werk" knikte ik, waarna ik de gang uit stoof naar mijn vertrek.
Voordat ik vertrok voor een expeditie had Aro mij bevolen de stad in te gaan voor kleren voor de jongedame. Samen met Jane, hadden we heel wat jurken gescoord en in de kast gehangen. Ze vond het nog altijd helemaal niks dat ze van haar plaats gestoten was door een menselijke vampier met een tikkend hart.
Maar ze begreep als geen ander, dat Alec en zei, een speciale plek hadden in het hart van master Aro.
Ze waren tenslotte zijn kinderen, hij had ze gered van de brandstapel, veranderd tot wat ze nu zijn.
Stil liep ik mijn slaapkamer binnen, in mijn hoge grote king size bed lag Yinxy nog altijd diep te slapen.
Master Aro was erg duidelijk, hij wilde haar vanavond spreken. Mijn mantel aan de haak hangend stapte ik monsterlijk, jagend op het bed af. Het tikkende versnelde hart van mijn zangers, vulde mijn trommelvliezen. Liet mij voorzichtig naast haar op het bed zakken en tikte met mijn vinger voorzichtig tegen haar lauw warme wang. Ik herhaalde het een aantal keer, tot ik haar hartslag hoorde veranderen. Opnieuw tikte ik voorzichtig, ongeduldig op haar wang, een mompelende kreun verliet haar mond, terwijl ze haar hoofd bij mijn vinger probeerde weg te trekken.
Een grinnik verliet mijn mond, ze begon wakker te woorden.
Aan haar hartslag te horen begon ze te ontwaken, ongeduldig tikte ik met mijn vinger tegen haar wang, langzaam begonnen haar oogleden te knipperen. Maar ze openklappen weigerde ze. Een zucht rolde over mijn lippen, wat kon het meisje eigenwijs, koppig en hardnekkig wezen.
Strijkend met mijn vinger over de lauwe wang van mijn zangeres begonnen haar oogleden steeds meer en meer te knipperen. Haar smalle Crimson gekleurde lippen vormde zich, een slaperige grimas sierde haar bleke gezicht. Opnieuw tikte ik met mijn vinger tegen haar wang, een kreun wat over haar lippen rolde vulde mijn trommelvliezen. Een grinnik rolde over mijn lippen.
"Sveglia, mio ​​cantante" fluisterde ik zwoel, met mijn melodieuze hese Italiaanse stem.
Vele meisjes wist ik om mijn vinger te winden, ik was een ras echte casanova. Werd er dan ook deeltijds mee geplaagd door mijn compagnon en vriend: Felix. Alec en Jane hielpen de man met snerende, perverse opmerkingen.
"Hm" vulde de tinkelende warme hese stem van mijn zangeres.
"Yinxy, il mio ​​cantante" herhaalde ik fluisterend zwoel op een paar millimeter van haar oor. De heerlijke zoete geur van mijn La tue cantante, vulde mijn neusgaten. Als roofdier wilde ik aanvallen, maar mijn hart bewees het tegendeel. Direct trok ik terug en zat ik aan het voeteneind van het bed. Mijn adem ingehouden liet ik mijn bloedrood gekleurde ogen vallen op het woelende meisje in mijn bed.Italiaanse vertaling naar Nederlands

Sveglia, mio cantante: Wakker worden, mijn zangeres.
Il mio cantante: mijn zangeres.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen