“Brutu Tu ook nog?”
– Kaizar Caesar

RITA’S MOEDER POV
Ik ben net aangekomen maaar ik weet het niet zeker bij het ziekenhuis want het rookt en dat doe ik niet meer al ben ik een  mens. Ik weet niet wat ik moet doen en dan hoor ik Rita huilen want die hil ken ik uit duizende. Ik laat Amber achter want die is toch bezig met de kat en moet wachten op Theo of misschien gaat ze het ziekhuis redden want ze wordt misschien helding of ze gaat de wereld vernietigen. Ik ga lopen en ik vind haar in de knuffel van Roi? En Schruk is er ook maar hij houd alleen een hand op de schouder van Rita om te troosten. “Rita!” Roep ik en ze draait om en ze moet harder huilen want ze heeft denk ik verdriet. Kommar bij mij hoor lievie”” Roep ik want het blijft MIJB kind en ik kan het beste troosten dat weet ideereen in Dipjedip. En dat weet Rita ook en ze rent terug naar mij en dan komt het hopelijk weer een beetje beter. “Ze huilt Papa is daar nog!” Dan zeg ik maar Schruk is gewoon hier! zeg ik” En dan Schrikt Rita en Schruk ook. “Maar ik bedoelde mijn niet echte maar toch wel voor mijn gevoel echte vader Schork die in het ingestorte brandende ziekhuis is in een soort kelder met mijn Svan!” Roept Rita! Shit heb ik mijn mond voor bij gesprokt dat had ik niet moeten doen. “Schruk zegt voel verbazing en ontroering dus jjij bent mijn echte kind! En Rita knikt mar ik zie in haar ogen datze het ook helemaal niet weet eigenlijk en ze valt vlauw want wat moet janders als je opeens zoveel info krijgt. Als ze wakker weer is zal ze alles begrijpen en zal ik nog meer uitleggen met de rest, want zo ingewikkeld hoeft het nou ook weer niet.

SCHORK POV
Ik wordt wakker doordat mijn spookbeen gek doet. Ik doe mijn ogen open maar het blijft donker voor mijn ogen. Wat is er gebeurt!” Roep ik en mensen kreunen terug dat ze het niet weten. Ik hoor dat het mijn matrozen zijn. “Ik kom jullie helpen roep ik!” Maar het lukt me niet ik ben te gewond. overal heb ik schrammen. Dan voel ik armen onder mijn armen en die trekken mij overeind. Ik sta soort van van ik heb maar een been maar ik ben stoer en van de oorlog dus daar lukt wel mee te dealen. “Bedankt” hoor zeg ik tegen mijn matroos die heeft geholpen. Maar dat blijkt geen matroos te zijn maar Svan zonder naam. Ik weet het niet zeker maar volgens mij kijkt hij ook stoer uit zijn ogen omdat hij weet wat hij aan het doen is. Alsof hij uit een kelder vandaan komt. Hij zegt niets maar al mijn matrozen en ik ook erbij geloven erin dat hij ons gaat helpen. Svan knikt maar dat zien we niet. Het komt dan toch nog goed. Ten minste ….

THEO POV
Ik zie rook en ik roep naar Ambie de bambie mijn sectrarisse waar ik toen secx mee heb gehad maar we zijn verder heel proffesional. Maar inplaats dat ik Ambie hoor hoor ik heel iemand anders. “IS AMBER HIER DIE IJn DOCHTER DREes HEEDft AAngereden?” Hoor ik de boze Roi schreeuwen want hij is kwaad. “Waar ben je Amber” Roep ik want ik moet eerder zijn dan Roi bij amber want anders hebben we mot. Want het was eigenlijk rita die heeft gereden in de auto van Amber. Dus die dan ook heeft aangereden want kinderen van dertien kunnen heleemaal niet rijden dus die rijden dan mensen aan.” Daarom is het ook verboden want anders komen er ongelukken van die dus zijn gebeurd. Dan hoor ik een mauw. “HEB JIJ NU OOK MIJN KAT I< ZAL HRJE!” Hoor ik roi roepen en ik moet opschierten want die kat is belangrijk voor het onderzoek. Geloof ik maar ik vertrouw anber wel dus als ze zegt dat dit belangrijk is dan is dat kat ook belangrijk dus snel opschieten!!!!!!!!!! En het zieken huis moet ook nog gebulus oeh ohohoh.

WIETSKe POV
Wat is Schruk eigenlijk de vader van Rota hoor ik en ik dus de dochter van Schork ik ben ook inde waar maar ik val niet fluw want  ik ben stoer want mijn vader was opzee in de oorlog dus fat dat heb ik in mijn genen. Nu zij zij  geruineerd damen al is ze flauw die Rita. Ik ga naar Rita toe en ik moet huilen want ik heb haar heel lang niet gezien. Ik knuffel maar moeilijk want de meoder van Rita heeft haar ook vast. Ik fluister in haar oor en zeg dat ik weer vriendinne wil zijn en dat we onze vaders gewoon kunnen delen. “Ik wil dat wij samen mijn kinderen gaan opvoeden Bram en Ruben die heel knap worden!” WAAAAAT ben jij dan zwanger zegt Rita’s moeder maar dat kan me niks schelen Rita is mijn allerbeste vriedning en volgens mij ben ik altjd oop haar geweest. Door Rita’s moeder geschereeuwn swordt Rita wakker en zijn moet ook huilen en Schruk ook want die vint het mkoi. Roi is weg omdat die boos is opzioek naar amber maar dat kan me niet schelen. Dit is heel mooi in de rrook. KNUFFEl met ze allen. Dan kijken Rita en ik elkaaar weer aan en zie knikt. “Ik wil voor je kinderen zorgen Wietske” Zegt Rita en we knuffelen weer. “Maar alleen als jij mij helprt Schork te redden uit de kelder. En we knikken. We zijn de beste team en vriedninnen sinds het begin. Rita’s moder moet ook een traantje pinken want we zijn weer herenigt. Kom we gaan ze redden wij zijn stoer !!!!” Roep ik. En daar gaan we.
REACTIES?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen