||Volturi Castle||||Subject V2: Yinxy Minxy Laine.


Woelend in de dikke donzen dekens, mompelend drukte ik mij recht van uit de vele kussens. Mijn handen gleden gelijk naar mijn ogen, wrijvend probeerde ik de slapen eruit te werken. Het matras voelde ik was inzakken, op dat gelijk mijn handen uit mijn gezicht gleden, keek ik direct in bloedrood gekleurde ogen van de man van wie zijn kamer was. Mijn wangen voelde ik wat beginnen kleuren van verlegenheid. Hij had mij dus weten te wekken, zijn ijskoude marmeren vingers die mijn wang teisterde, het gegrinnik dat mijn trommelvliezen binnendrong.
"Bel sonno, mio cantante" was de zwoele aantrekkelijke warme hesé stem van de man die mij gewekt had.
Mijn wenkbrauwen rezen vragend, een of andere vreemde taal sprak de man. Niet begrijpend wat de man mij gezegd had begon ik dom te glimlachen waarop de man mij een lichte glimlach terug schonk. Zijn hand gleed naar de dikke donzen Midnightblue gekleurde dekbed, met een simpele beweging waren de warme donzen dekens rond mijn lichaam verdwenen.
Een rilling van kou voelde ik over mijn armen trekken.
"Ochtend" vroeg ik fronsend aan de man die zijn hoofd wat gekanteld had en mij met zijn bloedrood gekleurde kijkers in de gaten hield.
De man begon zijn hoofd te schudden, "nacht" vulde het korte krachtige woordje van de man. Opnieuw klonk het erg zwoel, aantrekkelijk en hees, mijn ogen hadden zich vergroot. Hoelang had ik wel niet geslapen? Welke dag zaten we? Had ik daarom zo'n honger? Opnieuw bleven de vragen in mijn hoofd zich opstapelen. Fronsend had ik mijn vinger tegen mijn wang geplaatst.
"Opfrissen in de badkamer" was de fluisterende zwoele aantrekkelijke, hese stem van de man.
Hij wees naar de grijze deur naast de boekenkast, waarop ik stilletjes zuchtte. Kroop over het grote hoge king size bed naar de rand en sprong vervolgens op de frisse koude marmeren stenen vloer. Met een paar passen stond ik voor de deur van de badkamer. Draaide mij naar de man, die zich inmiddels had verplaatst naar de grote U bank.
"Schonen kleren hangen aan de haak" weerklonk zijn zwoele aantrekkelijke hesé stem.
Ik begon breder te glimlachen, trok de deur van de badkamer open en schoot vervolgens naar binnen.
Verbaasd van de grote bleef ik precies in het midden van de kamer staan. Aan mijn rechterhand zat een groot vierkant bad, enkele meters verder stond een grote brede douchecel. Recht tegenover het grote vierkante bad zaten twee wasbakken en een hangtoilet. Met gefronste wenkbrauwen draaide ik mij naar de douchecel. Kantelde mijn hoofd na de knalrood gekleurde jurk, het stuk stof voelde zacht, haast van satijn.
Een grinnik rolde over mijn lippen, ik trok mijn vuile kleren uit gooide het in de bruine was ton naast de deur van de badkamer. In een paar seconden stond ik onder de warme stralen van het water. In de grote brede douchecel, mijn haar insmerend met een of andere shampoo. sloot ik genietend mijn ogen. Het was echt al een paar dagen terug dat ik mij kon opfrissen.
Na mijn haar uitgespoeld te hebben, mijn lichaam ingezeept te hebben en weer afgespoeld te hebben draaide ik de kraan uit.
Trok een baddoek over mijn hoofd en begon mijn haar droog te wrijven, na een paar keer goed gewreven te hebben droogde ik mijn bibberende natte lichaam af.
Voorzichtig pakte ik van het glazenkastje mijn ondergoed en trok het vervolgens aan.
Alsof het op mijn maat gemaakt was omsloot het mijn lichaam, mijn arm reikte uit naar de prachtige knalrode jurk. Voorzichtig haalde ik hem van zijn knaap en ritste vervolgens de rits op de rug open. Trok het stuk stof over mijn hoofd heen en streek het voor de lange grote spiegel glad. Verbaasd over de jurk, keek ik met mijn Mediumspringgreen gekleurde kijkers mijzelf geschrokt aan.
Mijn ogen gleden van de spiegel, het stuk stof voelde zacht rond mijn lichaam.
"Sei bellissima" weerklonk daar een zwoele aantrekkelijke hesé stem, geschrokken draaide ik mij op.
De man was de badkamer ingekomen, keek mij met zijn bloedrood gekleurde ogen schattend aan. Hij maakte met zijn vinger een beweging dat ik mij moest omdraaien, twijfelend deed ik wat de man mij vroeg. Een ritsend geluid vulde mijn trommelvliezen, waarna ijskoude vingers zachtjes mijn haar uit mijn jurk haalde en langs mijn nek schaafde. Elektrische schokjes voelde ik gelijk mijn lichaam binnendringen.Italiaanse vertaling naar Nederlands

Bel sonno, mio cantante: Lekker geslapen, mijn zangeres.
Sei bellissima: Je bent schitterend/ Je bent mooi.Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen