Foto bij Chapter 3.

Op school was ik een legende de dochter van één van de belangrijkste advocaten van het land. Ik ging naar 'Queen Mary University of London' één van de beste school in rechten die in Engeland te vinden was, mijn vader zat hier vroeger ook en hij stond erop dat ik er ook heen zou gaan. Ik hoefde dan ook niet veel moeite te doen om binnen te komen. Bij de leerlingen moest ik me dan ook altijd bewijzen en de leraren had ik aan mijn voeten liggen. Maar rechten was niet echt mijn ding. Ik was er goed in maar dat kon ook niet anders ik ben er mee opgegroeid als klein meisje ging ik altijd mee naar het bedrijf en het wetboek werd nog net niet aan mijn bed voorgelezen voor ik ging slapen. Ik deed het voor mijn vader maar het liefste wilde ik iets anders. Maar wat wist ik niet. Door dat het altijd het plan was geweest dat ik rechten ging studeren en het bedrijf over zou nemen heb ik er nooit aan gedacht wat ik nou echt wilde.

Ik liep het lokaal in en ging achterin zitten. Vrienden had ik hier niet, en ik vond het niet eens zo erg. De enige vriend die ik op school had was Nathaniel Carrington oftewel de zoon van mijn vaders compagnon. We zaten een beetje in hetzelfde schuitje en zijn samen opgegroeid. Ik zag de jongen al snel het lokaal binnen lopen en hij keek de zaal rond tot hij me opmerkte en liep de grote trappen op om dan naast me neer te ploffen. " Goeie morgen, Princess" dat was zijn bijnaam voor me. " Goeiemorgen Nate" grijnsde ik hem toe en draaide me zijn kant op. " Waar was je zaterdag het was veel leuker geweest met jou erbij" vertelde ik hem en sloeg hem met een potlood op zijn arm. " Dat geloof ik best maar ik was er deze keer onderuit gekomen, heb ik nog iets gemist" " Niet veel, alleen Wolfgang is weer terug" vertelde ik hem. Ik had geen vriendinnen om mijn verhalen te vertellen dus hij wist alles van mij, en ik van hem. " Zo zo, " grijnsde hij. " En waar was het nu? midden op de dansvloer of in de keuken? of nee laat me raden het dakterras" plaagde hij me. Het was totaal niet awkward tussen ons en dat was fijn. " Ha ha ha, allemaal mis. Mijn moeders badkamer" vertelde ik hem zacht. De les was ondertussen begonnen maar dat hield ons niet tegen. De eerste leerlingen zaten twee rijen voor ons en wat nog. " gedurfd, " merkte hij op en ik moest lachen. " En jij sinds je er niet was heb je zeker je tijd ergens beters besteed" melde ik hem.

" Zeker, mijn vader heeft een nieuwe werkster. Oekraïens en bloed geil" Nate had iets voor de werksters van zijn vader en tot nu toe was het hem altijd gelukt. "Hoe lang houd zij het vol denk je?" vroeg ik hem. " Tot nu toe heeft ze al drie borden laten vallen en mijn vader wakker laten worden toen ze te vroeg ging stofzuigen dus ik geef haar nog drie dagen" Zijn vader had een gewoonte dat zijn werksters het niet lang vol hielden zijn record was drie uur. " Hmm, " zei ik toen en besloot maar een beetje op te letten.

" Oh trouwens vanavond gaan we de stad in er is morgen geen les en er is een dik feest in die nieuwe club" melde Nate me. " Count me in" vertelde ik hem er ging niks boven een goed avondje uit.


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen