Foto bij Chapter 5.

Daar stond ik dan in de wc van een club, zijn broek naar beneden en mijn jurk omhoog getrokken. Ik hield van seks het was mijn uitlaatklep en hetgeen waar ik voor leefde. Misschien was ik wel een beetje verslaafd maar het was één van de dingen waardoor ik niet Papa’s kleine meisje was. Waar hij me voor wilde beschermen deed ik het allerliefst. Mannen. Hij stootte in me en mijn ademhaling versnelde hij was goed en misschien wel een van de beste. Hij wist wat hij deed en het was bloedgeil. Mijn ademhaling versnelde en ik verloor mezelf we gingen helemaal in elkaar op in dit moment. Ik vergat waar ik was, en liet mezelf gaan. “Het kleine meisje weet wat ze doet” hoorde ik de jongen zeggen wat alleen nog meer in me opwekte en ik draaide ons om zijn lid te bewerken hetgeen waar ik het beste in was. Emilio liet zichzelf ook gaan en hij kon het genot niet in zijn gezicht verbergen wat me alleen maar een beter gevoel vol trots ontving ik dan ook zijn sperma in mijn mond en slikte het zoute goedje door, om hem dan grijnzend aan te kijken. Emilio’s drankje stond er nog en ik nam een slok om het te verbergen de alcohol zat nog steeds diep in mijn systeem. Hij was druk bezig om zijn adem weer in een normaal ritme te krijgen en ondertussen had ik mijn kleding alweer recht getrokken en verliet ik het hokje om snel even mijn handen te wassen en in de spiegel mijn gezicht weer in vorm te trekken om dan de wc te verlaten en mijn weg door de drukte te maken. Het was al laat en ik besloot om terug naar huis te gaan. Ik vond mijn weg terug naar Nate en Julie die druk met elkaar waren en zei ze snel gedag om dan het gebouw te verlaten.
Ik stond buiten en stak een sigaret op. “Little girl” hoorde ik en ik dacht dat ik van hem af was maar draaide me toch om, iets in deze jongen trok me aan, hij had iets wat de anderen niet hadden het maakte hem super sexy. “Je dacht toch niet dat ik je zou laten gaan tot het afgelopen was” zei hij grijnzend en ik keek hem met een vragende blik aan. Hij hield een taxi aan en vroeg me waar ik heen moest ik gaf hem het adres maar niet van mijn huis maar een paar huizen verderop, hij hoefde echt niet te weten waar ik woonde. De man achter het stuur knikte en reed weg. De jongen sloot het deel wat ons scheidde tussen de chauffeur en ons, en keek me grijnzend aan voor hij mijn nek begon te zoenen en met zijn handen mijn benen te strelen. Ik genoot intens en probeerde mijn ademhaling rustig te houden. Zijn hand verdween onder mijn jurk en zoals vaker als ik uitging had ik geen ondergoed aan, wat vaak heel goed van pas kwam. Zijn vinger wreef over mijn clitoris en mijn adem stokte. Hij ging verder en zijn vingerwerk was puur magisch. Ik bezweek dan volledig onder zijn werk en liet het geweldige gevoel door mijn hele lichaam glijden. Om dan zijn lippen op de mijne te voelen wat de ergste kreun van genot ooit dempte. Ik had veel mannen gehad en van verschillende leeftijden en ervaringen maar deze jongen. Ik weet niet wat hij deed maar ik wilde meer en meer. “Wat als we de eindbestemming veranderen” grijnsde ik hem toe, en er kwam een twinkeling in zijn ogen te liggen en hij beet kort op zijn lip. “Nadat hij een heel ander adres doorgaf aan de chauffeur die toen geïrriteerd om draaide maar het boeide me niet. Ik wilde meer, meer van hem.
Ik had geen idee waar ik was beland maar ik lag al snel op een bed zonder kleding en op de achtergrond stond heerlijke muziek op terwijl we de hele nacht elkaars lichaam verkende tot ik de vroege uurtjes elk moment beter dan de andere. Hij betoverde me en ik wilde dat het niet ophield. Het ene orgasme nog beter dan de ander. Ik kreeg geen genoeg en hij blijkbaar ook niet.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen