Tell me is he everything you wanted?
Tell me does he love you like I did?
I hope when you think about it you know
What you got with him won't even come close
Tell me does he love you like I did?

- Shane Harper

Louis voelde zich vreemd genoeg kalm, hij stopte kort en staarde door Jerwood Hall naar Florian en Harry die een verhaal aan het vertellen waren aan Niall en Gladys. Door al het gebaren en al het lachen, leek het te gaan over iemand die aangevallen was geweest door een vogel terwijl hij/zij op een fiets reed. Louis leidde dit op een afstandelijke manier af, hij krabde aan zijn wenkbrauw. Hij merkte zelfs niet op dat hij niet meer ademde.
De grote, getalenteerde Florian Weil met zijn mooie jongen. Met Harry.
Het raakte hem niet tot Florian zijn hand in Harry's nek legde op het einde van het verhaal. Louis brak. Hij zette zijn moeder's glas op de tafel voor hem en vluchtte uit de achteringang van de hal. Hij sprintte bijna. Hij ademde diepe en happerig, maar hij kreeg geen adem; hij moest naar de toiletten. Hij moest kotsen.
Hij had de voorbije weken met een bijna constante pijn geleefd, maar het was nooit zo diep, intens en overweldigend geweest. Louis voelde de pijn zo diep, alsof het door merg en been ging.

Mijn mooie, mooie jongen, dacht hij met een snik toen hij het laatste wc-hokje binnenstapte. Hij boog zich over het toilet en ledigde zijn maag. Met veel moeite probeerde hij opnieuw controle over zijn ademhaling te krijgen. Ik hou zoveel van hem.
Het enige waar hij aan kon denken was Florian's hand op Harry's lichaam. Hij kon het niet helpen en stelde zich voor hoe Florian zijn hand op Harry's wang zou leggen en naar hem toe zou leunen om hem te kussen. Nee. Het was verkeerd. Helemaal verkeerd. Ondragelijk.
Louis leunde tegen de vieze tegels van het wc-hokje en liet zich naar beneden glijden tot hij op de grond zat. Zijn keel was nog dik door de emoties, warme tranen stroomden over zijn wangen. Hij legde zijn hoofd in zijn handen en kon de stortvloed aan vreselijke gedachten niet stoppen.
Reageerde Harry op dezelfde manier op de aanrakingen van Florian als op die van hem? Bewoog hij zich ook altijd naar de aanraking? Rilde en bewoog hij zo perfect onder Florian, alsof hij oplichtte vanbinnen? Was Florian wel zo voorzichtig met Harry als hij moest zijn? Hield hij evenveel van Harry als Louis? Was dat zelf mogelijk? Zou -- oh God -- zou Harry van Florian houden? Hield hij van Florian's lichaam op dezelfde eerbiedige manier als van dat van Louis?

Louis stikte bijna en jammerde in zijn handen toen hij overspoeld werd door herinneringen. Harry die traag kussen drukte op zijn rug van boven naar onder en zachtjes aan zijn huid zoog voor hij opkeek naar Louis alsof hij iets kostbaar was. Hij keek naar Louis alsof hij van hem hield.

Fuck. Fuck. Louis bonkte zijn hoofd tegen de muur achter hem uit frustratie en wanhoop. Harry. Harry had misschien echt van hem gehouden en Louis was verdomme te bang geweest om het echt te geloven of te accepteren. Te onzeker en flauw. En nu is het te laat. Je hebt het verpest. Het is te laat. Je bent hem kwijt.

De volgende vijf minuten haalde hij diep en traag adem tot hij zich sterk genoeg voelde om terug op te staan. Zijn benen beefden toen hij rechtop stond en naar de lavabo ging om wat water in zijn gezicht te gooien.
"God," zei hij toen hij zijn reflectie zag in de spiegel. Zijn pak was gekreukt, zijn ogen rood en zijn huid ongezond bleek onder zijn ongeschoren baard. Hij zag er zo erbarmelijk uit als hij zich voelde. "Je bent een ramp."
Hij had geen keuze. Hij moest terug naar het feest; zijn moeder vroeg zich waarschijnlijk al af waar hij naartoe was. Hij zuchtte, trok zijn vest recht, veegde het stof van zijn broek en stapte de toiletten uit.
Alsjeblieft, dacht hij op zijn weg terug met bevende handen. Alsjeblieft, laat me hier doorkomen zonder een al te grote stommerik van mezelf te maken.

Maar het beloofde een langere nacht te worden dan hij gedacht had.

Afspeellijst
+ Like I did - Shane Harper

Heya!

Let me know what you think!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen