Anne Ramsey

Niet te geloven dat hij zo'n klef filmpje had gemaakt! En dan had hij het nog op de barbecue aan iedereen getoond én op zijn instagram pagina gezet! Eigenlijk verrast het me niet meer. Alexis hield van al dat romantisch gedoe en had geen gêne om dat te delen terwijl ik er stiekem wel van hield, maar dat nooit publiekelijk zou toegeven.
'You're definitely the most romantic idiot I know,' grinnikte ik toen we wat meer afgezonderd in de hangmat in de tuin zaten.
'You secretly like it, though,' pestte hij me terug.
Ik lachte en schudde mijn hoofd. 'Remember when we just met and we were trying to play it cool?'
'Yeah,trying to be all casual, playing hard to get, not wanting to give in...'
'And look at us now! Not only did we become cheesy as fuck but we're also about to get married!'
'Now that's a development!' grijnsde hij trots en sloeg zijn arm om me heen waarna ik hem even kuste. We schommelden nog even in de hangmat totdat we zagen dat er een kampvuurtje gemaakt werd. Het was ondertussen al pikkedonker en ook een beetje frisjes geworden. Veel gasten waren al naar huis dus bleven we nu met een gezellig groepje over.
'I always love a good bonfire,' zei ik enthousiast en trok Alexis uit de hangmat om een kijkje te nemen. Het vuur brandde en knisperde al aardig. Ik keek even rond en het viel me plots op dat ik Theo en Nadieh nergens meer zag. Waren ze soms naar Sophie gaan kijken? Alweer? Na een kwartiertje waren ze nog steeds nergens te bekennen dus tikte ik even een paar mensen aan.
'Have you seen my sister?' vroeg ik aan Tamara en daarna ook aan Humberto, maar ze hadden allebei geen idee.
'That's weird. Where could they be?' vroeg ik me luidop af.
'Maybe they went for a stroll and got lost,' lachte Alexis. 'Nadieh would cry so hard if she got lost in the streets here.'
Ik tikte hem streng aan, maar toen ik het me probeerde voorstellen, leek het me inderdaad grappig.
'Oh well, they will show up again.' Alexis en ik namen plaats rond het vuur en genoten van het samenzijn.

Theo Walcott

Ik voelde me in eerste instantie nog wat onwennig toen er steeds meer kledingstukken uitgingen. Het strand was dan wel verlaten en het was nu niet dat we ergens in het zicht zaten, maar het risico om betrapt te worden, was er natuurlijk wel. Ergens wond het ons alleen nog maar meer op.
'I could use a bit of naughtiness right now,' grijnsde Nadieh en beet even in mijn onderlip. 'We used to be so badass.'
'We still are,' verzekerde ik haar en volgde met mijn lippen haar sleutelbeen. 'This is the perfect moment for some alone time.'
'Yes,' zuchtte ze genietend. 'No one will notice that we're gone.'
Ik smoorde haar woorden meteen met mijn hete adem en we zoenden passioneel verder totdat ze tegen mijn lippen aangrijnsde omdat ze voelde hoe ik haar rok meer omhoog trok en met een hand haar slipje omlaag probeerde trekken. Haar handen gleden ondertussen over mijn blote rug en het kietelde een beetje toen ik haar nagels voelde. Vervolgens daalden haar handen af naar mijn broek die ze handig los kreeg terwijl onze tongen nog steeds verstrengeld waren.
Ik had even nodig om hierna weer op adem te komen. Ik ging languit op het zand liggen en Nadieh nestelde zich tegen me aan terwijl ik haar ademhaling ook nog duidelijk kon horen. Onze ogen waren op de prachtige sterrenhemel boven ons gericht. Hier zag je echt veel meer sterren dan in Londen, maar dat was ook niet moeilijk, in Londen scheen er dag en nacht licht.
'Maybe it's time to go back,' zei Nadieh na een tijdje. Ik vond het een goed idee, want het werd nogal koud en we konden ook niet te lang wegblijven.
Terug bij de barbecue zagen we dat er ondertussen een kampvuurtje was en zo subtiel we konden namen we plaats. Anne had ons natuurlijk meteen opgemerkt en bekeek ons vanuit haar ooghoeken.
'Where have you been?' fluisterde ze ons toe.
'Checking on Sophie,' antwoordde Nadieh meteen.
'Again? And for like an hour?!'
'She woke up and wouldn't fall back asleep.'
Anne kneep haar ogen samen en bestudeerde mij dan even. Ze had iets door. Ik zag het aan haar gezicht en ik kreeg gelijk.
'Sure... that's why your lipstick is still all over Theo's face...' merkte ze fijntjes op.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen