Foto bij Chapter 90.3 ||

Nadieh Ramsey


'Sure... that's why your lipstick is still all over Theo's face...' zei Anne toen en tuurde naar Theo, waarna ik mijn ogen snel over zijn gezicht liet gaan en, inderdaad, sporen van mijn lipstick terug vond. Ik kneep mijn ogen samen terug en ging snel met mijn hand over Theo's wang, die naar Anne grijnsde.
'What Anne, can't my lovely girlfriend kiss me on my cheek? I'm pretty sure I saw you and Alexis doing the same earlier.'
'As long as it stays there..' zei ze toen, maar liet het onderwerp varen waarna ik opgelucht adem kon halen en zachtjes in Theo's hand kneep. Het duurde niet lang voordat er een voorraad marshmallows tevoorschijn kwam en ik enthousiast in mijn handen klapte.
'Marshmallows, just what I needed!' De zak en houten stokjes gingen rond, waarna ik er meteen twee aan een stokje prikte en ze in het vuur hield.
'Don't hold them in the fire love.' zei Theo die naar mijn marshmallow in de vlam tuurde, maar ik was eigenwijs en keek hem schouderophalend aan.
'What? I like a crispy bite and a soft inside. You should know..' Theo grijnsde even, maar keek nog steeds met een schuin oog naar mijn marshmallow.
'Sure... but do you like yours on fire?' Snel schoot mijn blik weer naar de marshmallow die in vuur in vlam stond en keek jammerend naar het smeulende, zoete goedje.
'Nooooooooo, I really wanted one!' Ik zag de zak ergens aan de overkant van de groep en hij zag er behoorlijk leeg uit.
'Here, have one of mine.' grinnikte Theo toen en hield de zijne voor me, waarna ik lief glimlachte.
'N'aawww, that's why your my boyfriend.' grinnikte ik.
Na nog een gezellige avond gingen we weer naar Sophie die inmiddels wakker was aangezien het tijd was voor eten, waarna Theo en ik ons klaar maakten voor bed en tegen elkaar aan in het kleine bed kropen. Klein, maar wel knus.
'Are you ready for your sisters wedding?' vroeg Theo zacht, waarna ik me tegen zijn warme lichaam aanschoof.
'Yes, definitely. After all Alexis makes her happy and I have to accept that.' Theo grinnikte even.
'You've grown up so much.'
'Shut up already.'

Alexis Sanchez


Anne en ik waren nog als laatsten buiten, letterlijk, en keken naar het smeulende vuur voor ons. We zaten knus onder een dekentje en genoten van alle rust.
'It's so calm..' mompelde Anne, half in slaap terwijl ik met mijn vingers door haar haar ging.
'Nice, isn't it? Before all the press and the wedding.' zei ik zachtjes en keek haar even aan. 'I can't wait to see you in your dress.' Anne glimlachte sloom.
'I can't wait for you to see it. Nadieh almost cried, however it could be because of her hormones.' Ik grinnikte.
'Well, if it even makes her cry...'
'No, don't you dare, Alexis Sanchez!' zei ze waarschuwend, waarna ik nog harder lachte en haar haar kuste. Nogmaals keek ik haar in haar ogen aan, waarna de blik bleef hangen en ik mijn voorhoofd tegen de hare aanlegde. Uiteindelijk kon ik de verleiding niet langer weerstaan en kuste haar zachtjes, waarbij ik mijn beide handen in haar hals plaatste en stevig doorkuste.
'Alexis.. Maybe we should go inside.' mompelde Anne tussen het kussen door, waarna ik het met haar eens was. Stilletjes liepen we terug door het huis en wurmden ons in mijn oude kamer, waar ik haar snel weer begon te kussen en doorging naar haar hals en sleutelbeen. Haar handen voelde ik over mijn sixpack gaan terwijl ik daar tegelijkertijd een heleboel kriebels in voelde, die alleen maar heviger werden toen ze mijn shirt uittrok en kusjes op mijn borstkas plaatste. Ik trok haar mee op bed naar achter, waarna ze bovenop me kroop en ik haar van haar hemdje ontdeed en aan haar broeksknoop begon te sjorren.
'It isn't that hard.' lachte Anne toen ze me zag stuntelen en besloot me te helpen. Ik grijnsde, hielp haar met haar broek en draaide haar om, zodat ik bovenop lag en weer de bovenhand had. 'Isn't this more for the wedding night?' plaagde ze me met een versnelde ademhaling. Mijn hand ging over haar slipje die ik meteen probeerde uit te doen en wiebelde mijn wenkbrauwen.
'Do you really wanna wait?' vroeg ik toen.
'Oh fuck you.' mompelde ze en begon me alweer te kussen, waarna ik het niet kon laten om tegen haar lippen aan te grijnzen.
'Gladly.'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen