Quote of the chapter: Do something amazing
©Aya

Stormend kom ik thuis binnen, direct door naar mijn kamer, want ik heb niet meer zoveel tijd. Ik moet over een klein tien minuutjes bij een studio zijn. Helina is met mij mee naar huis gegaan, de rest van de meiden kom ik later tegen bij de studio. Ik kleed me om en gooi een paar kleding stukken naar Aliya, want we gaan ons idee niet uitvoeren met schooluniformen. We hadden in gedachten om een kort filmpje te maken wat wij denken dat the big game is. Ik bedoel dat is toch geniaal. Hoe kan je beter aandacht trekken dan je verwachtingen tonen. Als ik aangekleed ben en Aliya ook, pak ik mijn benodigdheden en loop dan weer de deur uit, richting de studio. Gelukkig is de studio in dezelfde gebouw waar ik woon. We wachten geduldig tot de liftdeuren opengaan, stappen in en druk op het goed knopje. Aliya en ik kletsen wat tot we bij de juiste verdieping aan komen. We lopen de lift uit door naar de grote deur, waar een brede, grote bewaker staat. Ik laat glimlachend mijn pasje zien en hij laat ons naar binnen. Je zou denken huh? Hoe kom je aan het pasje? Heel simpel, de hele verdieping is van een goede vriend van mijn vader. Tijdens school heb ik hem gebeld en gevraagd of ik één van zijn studio’s kon gebruiken met de apparatuur die we zo nodig hebben. Als ik de juiste studio in stap. Glimlach ik breed, want ik zie dat de meiden al de cameraman en geluidsman hebben geregeld. Ik neem nog een keer alles door met de meiden voordat we gaan beginnen. Omdat het mijn idee is begin ik eerst. Ik ga op de juiste plek staan en kijk duister naar de camera, dan gaan alle lichten uit en dan schijnt blauwe licht op me. Als afgesproken loopt alles bijna vlekkeloos. Op het einde dreunt er luid One Direction uit de speakers. Ik fluister en wijs naar de camera, ‘I’m gonna metcha’ van het zinnetje die Zayn zingt bij One Way or Another. Soepel draai ik me om en spring happy naar de meiden toe en gaan los op de muziek. Per-fect!
Het is nu inmiddels al tegen acht uur aan. Ik blij dat we vandaag ons idee konden uitvoeren. Ook heb ik afgesproken met een editor of hij het zo snel mogelijk het filmpje kan monteren en naar me toe kan sturen. Ik verwacht ook niet dat hij het vandaag af gaat krijgen, want editen kost best wel veel tijd. Ik sta van mijn bed af en zet alvast mijn spullen klaar voor morgen. Outfit kiezen hoeft niet. Ik moet toch die stomme schooluniform dragen, pff.
Met een grote beker white mocha cold brew aan mijn ene hand en andere hand mijn schooltas loop ik school weer in. Mijn humor is niet altijd top in de ochtend. Ik loop direct naar het lokaal waar ik zo economie heb van 3 uur achter elkaar. Als ik eraan denk word ik nog chagrijniger. Zuchtend ga ik op een stoel vooraan zitten, haal mijn laptop uit mijn tas en klap het open. Gelijk zie ik dat een melding heb dat ik een nieuw e-mail heb. Ik klik erop en zie dat de editor me het filmpje heeft gestuurd. Ik neem een flinke slok van mijn ijskoffie en zet het weer aan de kant en bekijk het filmpje. Oeh nice! Ik kijk om me heen of één van de meiden misschien al in de klas zitten maar helaas nog niet. Dan app ik ze wel de link naar ze toe, eerst op YouTube zetten. Jeetje waarom moet mijn humor weer verpest worden door zoiets kleins. Het duurt een uur tot het filmpje uploadt is op YouTube. Langzaam zie ik dat de lokaal wat voller word en heb bijna mijn white mocha cold brew op. Door het getik van de leraar schrik ik uit mijn gedachte. ‘Good morning students, today we'll start with-‘ verder luister ik niet, omdat ik afgeleid ben door de stomme YouTube. Dat zo traag aan het uploaden is. Na een uur is het eindelijk geüpload. Niet te geloven dat ik een uur lang naar dat ding ging staren. Snel kopieer ik het linkje en stuur het naar de meiden. Aliya reageert als eerste terug. Girl, what are you waiting for? SEND THAT DAMN VIDEO TO HARRY!! YOU STUPID GIRL! Ik draai me om en zoek Aliya. Als ik haar groene ogen zie geeft ze me een blik van toe dan. Ik draai me weer om en stuur Harry een dm. Hij volgt me een tijdje geleden al terug via Twitter. Daar ben ik zo dankbaar voor. Vooral voor nu. De kans is nu sowieso groter dat we gekozen worden. Trots verzend ik de dm en stuur het voor de zekerheid ook naar de ander jongens via een gewone tweet. Maar hopen dat we gekozen worden. Ondanks dat ik niet weet wat The Big Game precies inhoud. Ik moet en zal winnen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen