Foto bij Hoofdstuk 43.

Na zeker een half uur zijn we klaar met het omtoveren, nieuwe outfitjes, nieuwe make-up en dus ook een hele nieuwe set. Het is nu veel donkerder, het is meer grauw en er staat een groot kingsize bed in het midden. We wisten al dat het een scene gaat zijn dat wij op dit bed moeten gaan liggen en de bridge gaan zingen. De lakens zijn van wit satijn en wij hebben allemaal zwarte jurkjes aan. Onze make-up is bijna een dreamy look, allemaal goud of zilver, met heel veel glitters, een uitspringende highlighter en een glanzende lipgloss. Onze haren zijn bijna allemaal gekruld en op gestoken. ‘Wat zijn jullie mooi.’ Fluister ik terwijl ik naar mijn vriendinnen kijk. ‘Jij mag er ook wezen hoor, schatje.’ Lacht Stella terwijl ze haar armen om me heen slaat. We gaan op onze plaatsten liggen en worden gelijk van alle kanten in een houding gezet. Ik moet op mijn buik liggen met mijn benen in de lucht en mijn hoofd moet steunen op mijn handen, die weer met hun ellenbogen op het bed steunen. Mijn jurkje wordt zelfs door iemand goed gelegd zodat het er op de camera goed uitziet. Dit gebeurt ook bij alle andere dames.
Dan gaat de muziek weer aan door de hele ruimte en verschijnt een man met een bordje. Hij haalt hem open en dicht en roept hard; ‘’actie’’. We wachten tot het juiste moment en dan begint Ruby, die voor op het bed zit, en eigenlijk voor ons allemaal zit, te zingen. Het enige wat ik hoef te doen is voor me uit te staren. Gelijk gaan er allemaal herinneringen van gister door me heen. Van alles wat ik met Bryan heb meegemaakt. Ik zucht diep en probeer het te verbergen. De pijn, de ellende, de gevoelens, alles moet weg. Ik wil genieten van het hier, het nu. Ik ben mijn eerste, echte, eigen videoclip aan het opnemen. Dit moet ik niet door die klootzak laten verpesten. Dat is hij niet waard. Dat is dit het niet waard. Hij is een grote fout. Een grote fout, die ik nooit meer zal maken. Waarvan ik zal zorgen dat die nooit meer gemaakt word. Dat er niemand is die mij deze fout nog zal laten maken.
Ik kijk naar Ruby en dan is de scene alweer klaar. ‘Goed gedaan dames!’ Complimenteert de regisseur ons en ook Harry klapt in zijn handen. Ik stap van het bed af en loop gelijk naar de tafel met de flesjes water. Ik grijp er eentje en neem gulzig een paar slokken waarna ik voorzichtig het water van mijn lippen afveeg in de hoop mijn lippenstift niet al te veel te beschadigen.
‘Vanavond gaan we lekker uit. Jullie hebben het verdient. Drinks on me.’ Ik kijk op naar Harry die ons alle vier een voor een aankijkt. ‘Wauw, een manager die je mee uitneemt.’ Lacht Noor. ‘Zeker.’ Harry schenkt ons een knipoog waarna hij naar de regisseur knikt. ‘Done fort he day. Ik zie jullie vanavond.’ Ik kijk Harry recht in zijn ogen aan en hij schenkt me een knipoog waarna hij omdraait en de loods uitloopt. ‘Wat was dat?’ Vraagt Ruby gelijk half geschokt. ‘Wat?’ Vraag ik verward. ‘Die knipoog?’ Ik haal mijn schouders op. ‘Ik weet het niet.’ Mompel ik zacht en verward. Ruby kijkt me met een grijns aan en Stella begint te lachen. ‘Jullie kunnen best een leuk koppel zijn.’ Grijnst Noor. ‘Iel, hij is mijn baas.’ Ik kijk mijn beste vriendin vol argwaan aan. ‘Nou? Je wil niet weten hoeveel bazen met hun personeel slapen.’ Ze schenkt mij nu ook een knipoog en draait om, op weg naar de ruimte om haar spullen te pakken. Verward en hoofdschuddend staar ik haar na. Ruby haalt nu ook haar schouders op en volgt Noor. 'Ze heeft gelijk, Liz.' Stella kijkt me met een grijns aan en draait dan ook van me weg om naar de cabine met onze spullen te lopen. Verward blijf ik achter en gelijk weet ik niet meer wat ik moet doen. Het enige waar ik nu aan kan denken is Harry en de woorden van Noor. Dit is fout, dit is zo, zo fout.

Reacties (5)

 • smileforyou

  Super snel verder!! X

  1 jaar geleden
 • TAMOCHi

  Come on.
  Spring er bovenop ^^
  ‘x

  1 jaar geleden
 • Levy

  Jaaaa maar jullie horen bij elkaar!

  1 jaar geleden
 • Smexy

  Goed zo dames, maak haar maar even duidelijk dat Harry een goeie keuze zal zijn.
  Hij zal haar geen pijn doen. Tenminste, dat hoop ik.
  Kan niet wachten.

  1 jaar geleden
 • Manonxxx

  Maar voelt zo goed, hihi.

  Snel verder! Xx

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen