Foto bij O3 | Confused | Riley

Die morgen word ik wakker van geklop op mijn deur. Voor ik überhaupt kan beseffen dat er wordt geklopt, wordt de deur opengedaan.
'Riley?' Ik zucht bij het horen van Louis' stem.
Geïrriteerd ga ik overeind zitten en kijk hem strak aan. De manier waarop hij tegen mij praat irriteert mij vreselijk. En ongevraagd mijn kamer in komen maakt me nog bozer. Zeker omdat het Louis is.
'Donder op, Louis. Dit is mijn kamer en hier heb jij niks te zoeken.'
Daar overval ik Louis mee. Hij kijkt me perplex aan. Er valt een stilte in de kamer. Ineens zijn de rollen omgedraaid. Hij had duidelijk niet verwacht dat ik zo zou reageren. Jammer genoeg herpakt hij zich en knijpt zijn ogen tot spleetjes. 'Als jij niet reageert dan kom ik gewoon binnen.' Ik rol met mijn ogen.
'Wat is er?' Het irriteert mij vreselijk dat Louis gewoon doet wat hij wilt. En schijt heeft aan privacy. Aan mijn privacy.
'Je houdt je mond over vannacht. Ja?' zijn stem klinkt nu een stuk rustiger en hij lijkt zelfs te aarzelen. Nieuwsgierig ga ik rechter op zitten en vouw mijn armen over elkaar. 'Waarom?' Een diepe zucht verlaat zijn mond. Hij wrijft over zijn hoofd en beweegt onrustig met zijn lijf.
'Gewoon, Riley. Alsjeblieft, zeg niks.' Zijn houding en stem maken dat ik in de war raak. Hij heeft iets mysterieus, het ene moment doet hij ontzettend boos tegen me en nu gedraagt hij ineens heel anders. Heeft hij dan toch een zachte kant?
'Je deed iets wat niet oké is hé'
'Het gaat je niks aan wat ik ging doen. Je zegt gewoon niks' Louis sluit mijn kamer deur en leunt er tegen aan. Zijn ogen strak op mij gericht. Ik bal mijn vuisten en stap uit bed.
'Ik schrik midden in de nacht wakker van een hard geluid dat uit jou kamer komt. Je gaat ineens weg, en dan mag ik niet vragen wat er aan de hand is?' antwoord ik kwaad. 'En dan vraag je mij ook nog om niks te zeggen?' 'Dat is raar, Louis. Heel raar' roep ik boos uit.
'Het gaat je geen fuck aan' roept hij kwaad terug. Langzaam loopt hij vooruit totdat hij vlak voor mij staat.
Louis is minstens een kop groter dan mij en ook een stuk breder. 'Jij moet goed begrijpen dat wij alleen huisgenoten zijn. Meer niet. Het gaat jou helemaal niks aan wat ik doe' sist hij kwaad.
'Je houd je mond' Hij wend zijn blik af en draait zich om naar de deur.
De stilte keert terug wanneer Louis mijn kamer deur achter zich sluit. Verbijsterd blijf ik achter. Het is wel duidelijk dat hij vannacht iets deed. Iets wat niet goed is.


'Wat was er aan de hand daarnet?' vraagt Ella als ik even later in de keuken sta om ontbijt te maken. Ze heeft iets gehoord. Het kon ook bijna niet anders met al dat geschreeuw. 'Oh, discussie met Louis, maar het is alweer goed' antwoord ik luchtig. Ik besluit niks te vertellen over wat er zich daadwerkelijk allemaal afspeelde.
Ella zucht diep. ‘Ik hoop dat hij snel wat rustiger wordt’ Ik knik. Eerlijk gezegd hoop ik dat ook.. Misschien valt er dan wel normaal te praten met hem.
Van het aanrecht pak ik mijn bord en loop de woonkamer in. Daar tref ik Louis onderuit gezakt in een stoel aan. Zijn ogen strak op de tv gericht, waar het nieuws net is begonnen. Zelf loop ik door naar het balkon, waar ik in het zonnetje ga zitten. De zomer is mijn favoriete seizoen. Ik kan er zo van genieten. 'Heerlijk hé die zon!' Ella die mij is gevolgd vanuit de keuken ploft naast mij neer op het bankje. 'Ja echt heerlijk' glimlach ik. 'Ze zeggen dat het vandaag wel 30 graden kan worden' Ella knikt. 'Arme Austin. Hij loopt de hele dag in pak'
Meteen schiet mij te binnen dat ze vannacht voor het eerst samen geslapen hebben.
'He Ell, vertel eens over vannacht' Ik ga rechtop zitten en kijk Ella aan. Schijnbaar weet ze direct waar ik op doel want ze loopt rood aan en begint te giechelen.
'We hebben gezoend' lacht ze waarna ze haar handen voor haar mond slaat. 'Nee echt! Hoe was het?' roep ik blij uit.
'Ik was zo zenuwachtig. Ik wist niet hoe ik mij moest gedragen maar Austin was zo lief voor me' Haar gezicht straalt terwijl ze vertelt over vannacht.
'En hij neemt mij vanavond mee op date' Ik slaak een gil en omhels Ella. 'Oh ik vind het zo leuk voor je' Het is wel duidelijk dat die twee voor elkaar gemaakt zijn. Alleen duurde het zo lang voordat ze eindelijk een stap naar elkaar toe maakte.
'We gaan uiteten, maar zie jij het zitten om met Louis samen te eten?' Vraagt ze bezorgd als ik haar loslaat. Ella is een zorgzaam type, en heeft weleens de neiging zichzelf te vergeten. Zoals nu. 'Maak je nou niet druk om mij' antwoord ik. 'Dat komt echt wel goed'Hello!
Jullie zijn zo lief! Vandaag in beide top's! Zo fijn!
Bedankt voor het geven van kudo's!
Dit hoofdstuk is niet helemaal zoals ik wil.. Ik krijg het niet zo goed geschreven vandaag
Im sorry! Laat een reactie achter en er volgt snel weer een hoofdstuk!

Liefs

Reacties (4)

 • Grijs

  Stapt Louis elke dag met het verkeerde been uit bed ofzo? Pff, ik hoop dat hij nog wat opklaart, haha

  4 maanden geleden
 • LokiofAsgard

  Ah super leuk! Louis is wel echt een prick hoor!

  4 maanden geleden
 • LarryNiam

  Leuk hoofdstukje:)
  Snel verder<3

  4 maanden geleden
 • IrisThePiris

  Heel erg nice. Ga zo verder! Je schrijfstijl is heel erg fijn en het is een erg leuk verhaal.

  1 tip om te helpen, kijk maar of je er iets mee doetxD

  ‘Ik hoop dat hij snel wat rustiger wordt’ Ik knik.

  Volgens mij vergeet je vaak punten neer te zetten in een zin tussen aanhalingstekens in.
  'Ik hoop dat hij snel wat rustiger wordt.' Ik knik.

  Voor de rest is het een super verhaal ga vooral zo door:)(flower)

  4 maanden geleden
  • RiverWild

   Dankjewel! Lief van je!
   Nu je het zegt zie ik het zelf ook:)

   4 maanden geleden
  • IrisThePiris

   Maakt niet uit ik lees veel boeken waar ik het altijd in zie dus ik dacht, ik zeg het even:PSuperleuk verhaal trouwens snel verder(H)

   4 maanden geleden
  • RiverWild

   Ja! Dankjewel! Heel lief! ❤️ Tips zijn altijd welkom. Ook heel leuk als mensen reageren! 😘

   4 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen