~ DE LEVENSLES ~Als de trein zoals gewoonlijk op tijd was gekomen, dan had Sophie de meiden Feline en Lara nooit ontmoet. Dan waren ze geen vriendinnen geworden. Sinds die nacht hebben ze elkaar niet meer losgelaten.

Als Sophie in de trein was gestapt nadat het was op komen dagen, dan had ze dood kunnen zijn. Om vijf voor half één had ze zorgeloos de trein genomen. Om ongeveer kwart voor één was ze uitgestapt, had ze nog tien minuten moeten fietsen. Om precies twaalf uur zesenvijftig was de man twee keer bekogeld, de derde was mis. Als zij daar ook had gelopen, dan was de laatste schot onbedoeld voor haar geweest. Maar het universum, God, karma, waar je ook in mag geloven, heeft Sophie in bescherming genomen door ervoor te zorgen dat ze moeilijk naar huis kon. Ze werd opgehouden. Feline was er om haar op te vangen, samen met Lara.

Als je ooit in vervelende situatie verkeert, bedenk dan voordat je begint te mokken over hoe alles tegenzit, dat alles wat gebeurt, met een reden is. Het voelt alsof je wordt gepest door het leven, maar in feite word je geholpen. Soms zal je de reden weten, soms niet.
Laat me weten wat je hiervan vindt. Bedankt voor het lezen!+

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen