Tegen een uur of vijf gaf mijn vader een brul door het huis dat we ons netjes moesten kleden, we zouden iets buiten de deur eten. Het zou mij niet verbazen dat mijn vader het deed om het een klein beetje te vieren. Zo heel vaak nam pap ons ook niet mee om buiten de deur te eten, het koste een vermogen met twee puberende jongens die echt niet met één bord eten gevuld zaten.
Twijfelend stond ik voor mijn kledingkast, na een paar planken doorzocht te hebben vond ik het juiste setje kleren en trok het vervolgens aan. Begon mijn haar te borstelen en in model te brengen.
"Jongens" was de brullende stem van mijn vader, voor de zoveelste keer onder aan de trap.
"Als we nog een redelijk tafeltje willen hebben, moeten we wel nu gaan" schreeuwde de man, hoogstwaarschijnlijk voor de zoveelste keer op zijn horloge kijkend. De stampende voetstappen van mijn broers vulde mijn trommelvliezen en met een jewelste werd mijn slaapkamerdeur uit zijn as gedrukt. Lachlan, hij kon het zoals gewoon niet laten, in de hoop z'n jongere zusje half naakt te kunnen zien.
Maar helaas voor de jongen was ik al aangekleed.
"We komen" riep ik retorisch mijn rugzak van mijn bureaustoel grissend.
Rende ik achter mijn broers aan de trap af naar beneden, het gekibbel wie er voorin mocht zitten begon en zuchtend schudde ik mijn hoofd. Liep gelijk zodra ik door kreeg dat mijn vader het huis al verlaten had, achter de man aan en trok de bijrijdersportier open. Voordat één van mijn broers kon gaan zitten had ik de plek al veroverd. Mijn vader een blik op het huis schonk, waar mijn twee broers zojuist van naar buiten komen.
Nog altijd kibbelend wie er nu voorin mocht zitten naast mijn vader.
"Verdomd" brulde Lachlan, op het moment dat hij mij al op de bijrijdersstoel zag zitten.
"Waar er twee om vechten gaat de derde er mee lopen" lachte ik giechelend.
Brommend stapte mijn twee broers in, naarmate ze doorkregen dat ze het nu toch niet meer zouden winnen. Pap reed de wagen de oprit af en reed vervolgens het reservaat in. De autorit duurde niet zo heel erg lang, het reservaat waarin mijn vader woonde was nogal klein. Verbaasd rezen dan ook mijn wenkbrauwen zodra ik het bord met 'Harry's Diner' zie staan. We hadden dat kleine pis stukje toch ook kunnen lopen?
"We zijn er" mompelde mijn vader de auto op de parkeerplaats stilzettend.
Schoten mijn twee broers de gelijk de auto uit zodra de motor niet meer ronkte.
Rollend met mijn ogen klikte ik mijn gordel los, volgde mijn vaders bewegingen en stapte net als de man soepel uit.
Zodra ik de portier dicht gedrukt had mij kort had uitgerekt, voelde ik een harde klets, brandend op mijn achterste, komen. Een kreet wist ik nog maar net te stelpen, zoekend naar wie van mijn broers het lef had om mij te meppen, gaf ik ze beide een vernietigende blik.
"En jullie twee gedragen je, geen gedoe alle drie" sprak mijn vader bedenkelijk.
"Ja pap" sprak ik knikkend, wetende dat mijn broers er meer moeite mee hadden zich te gedragen.
Een volgende tets voelde ik mijn achterste raken en een oorverdovende pets tegen het hoofd van een van mijn broers vertelde dat mijn vader dit keer naar een van de heren had uitgehaald. "En blijf van die reet van je zuster af" snauwde de man, Caden het restaurant voor zich naar binnen drukkend.

Reacties (1)

 • Luckey

  Je link van de kleren doet het niet goed

  Hahaha te leuk stukje!!

  2 jaar geleden
  • Fantasy_World

   Klopt Polyvore heeft haar site wat veranderd ben er nog mee bezig.. sorry....

   2 jaar geleden
  • Luckey

   Geen probleem, meld meer voor jou dat je het weet

   2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen