Quote of the chapter: sometimes I just forget how to breath.
©Aya


Diep zuchtend probeer ik me echt te concentreren wat de leraar zegt maar mijn hoofd dwaalt steeds naar the big game. Ik check steeds of Harry mijn dm heeft gezien. Maar steeds zie ik alleen de link dat ik heb gestuurd en niks anders. Ondanks dat ik zenuwachtig ben, heb ik toch een goed gevoel over, maar toch. Er zijn miljoenen Directioners die mee willen doen. Hoe groot zou de kan zijn dat ik bij die 50 zit. Ik zucht weer en tik zenuwachtig met mijn pen op de tafel. ‘So Eliana would you can tell me what the solution is of 346?’ Dit meen je niet. ‘Uhmm..,’ mompel ik voorzichtig en kijk in mijn boek en zoek opdracht 346. Ik wil net zeggen, maar Achmed is me voor. Thank god! ‘Thank you Achmed, someone who did pay attention,’ zegt mijn leraar streng en gaat verder met zijn langdradige verhaal. Hoe lang moet ik nog? Ik hou mijn horloge omhoog en zucht als ik zie dat ik nog een half uurtje moet. Misschien moet ik maar toch proberen te luisteren. Na mijn school wil ik graag het bedrijf van mijn vader overnemen. Maar daar heb ik helaas economie voor nodig en moet ik wel naar de lange, saaie, verhalen luisteren van mijn economieleraar.
Opgelucht loop ik naar buiten. Na een lange dag school mag ik eindelijk naar huis, douchen, lui op bed liggen en veel niks doen. Met dat gedachte glimlach ik vrolijk en loop dan verder naar buiten. ‘El!’ verbaast draai ik me om en zie ik dat Achmed het is. ‘Yes?’ Grijzend kijkt hij me aan. ‘Do you have plans for today?’ ik zie via mijn ooghoek Aliya naar buiten lopen. Opgelucht trek ik Aliya naar me toe. ‘Yes! I have agreed with Aliya,’ ‘oh really?’ ‘yes, did you forget?’ ik geef onopvallend haar een blik van zeg gewoon ja. ‘Oh yes, I almost forget it.’ Ze glimlacht liefjes en ik kijk Achmed weer aan. ‘Can I joint with you girls?’ ‘No!’ reageer ik snel, wat hem verbaast laat kijken. ‘It’s a girls thing, so guys are not allowed,’ zeg ik liefjes en trek Aliya met me mee. ‘What was that for?’ zuchtend kijk ik naar achteren om te kijken of hij ons niet achteraan is gegaan. Gelukkig heeft hij dat niet gedaan. ‘He wanted to meet with me, but I don’t feel like it.’ Lachend laat ze me los, ‘you and guys,’ ‘what?’ zeg ik verbaast. ‘Come on girl you are young, handsome and intelligent, why don’t you have a boyfriend?’ ‘Because… lovely Aliya, I have no time for a stupid guy that I can call a boyfriend, also they give me headache.’ Ze begint hard te lachen. Wat? Het is zo jongens dwalen je af van je pad en dat wil ik niet. Ik wil rustig mijn studie afmaken, bedrijf van mijn vader overnemen. Als een man met me wilt trouwen moet hij maar langs mijn vader gaan, om mijn hand te vragen op zijn islamitische manier. Als ik bij de ingang sta van de wolkenkrabber waar ik woon, neem ik afscheid van Aliya. Ik begroet de porties en loop naar binnen. Ga met de lift naar de juiste etage waar ik moet zijn. Ik draai de slot open en hoor gelijk mijn vader in de woonkamer. Met een grote glimlach loop ik naar de woonkamer. ‘As-salam alaykom,’ ‘wa alykom as-slam’ begroeten mijn vader me terug. Ik loop naar hem toe en geef hem een dikke knuffel. Ik heb mijn ouders bijna twee maanden niet gezien, omdat ze altijd aan het werk zijn. ‘Hoe is het met mijn kleine meid?’ ‘Goed en met jou, papa?’ ‘Gaat wel, heb het nog steeds druk, maar ben er twee dagen nog en dan moet ik naar Nederland vliegen,’ meldt hij. Ik ga naast hem zitten. ‘El wil je omkleden we gaan zo naar een goede vriend van mij.’ ‘Moet ik me net kleden of maakt het niet zoveel uit?’ vraag ik en sta alvast op. ‘Draag maar iets moois het maak niet uit wat je aan hebt.’ Opgelucht been ik me naar mijn kamer toe. Moeilijk kijk ik in mijn inloopkast. Wat zal ik aantrekken? Veel tijd heb ik niet dus pak ik wat uit mijn kast en kleed me om. Ik doe mijn haar in een staartje en werk wat make-up bij. ‘Oké, papa ik ben klaar,’ meld ik en pak snel nog mijn Chanel tasje en stop daarin mijn mobiel en lipbalsem. Ik loop naar de voordeur waar ik mijn vader tegenkom en keurt me goed.
In de auto begint mijn vader opeens random over de zoon van zijn goede vriend. Zuchtend kijk ik uit het raam. Hier heb ik geen zin in. We komen aan bij een villa. Ik stap uit en loop met mijn vader naar de deur, dat geopend wordt door een butler. ‘Mr. Abdi is in the backyard with his son.’ Mijn gezicht betrekt. Hoor ik dat goed Abdi. Abdi is de achternaam van dat joch, die wilde afspreken. Het idee dat ik misschien de hele avond met hem opgeschept zit maakt het niet bepaald beter. Met heel veel tegenzin loop ik achter mijn vader aan. De vader van Achmed staat op en begroet mijn vader en mijn vader stelt me voor aan hem. Ik tover snel een glimlach en begroet hem terug uit respect. Mijn vader vermoord me als ik niet vriendelijk ben. Met volle trots haalt meneer Abdi zijn zoon erbij. Als Achmed me ziet wordt zijn grijns alleen maar groter. Wat wil ik graag dat ik van zijn smoel af kan slaan. Ik doe alsof ik hem niet ken en stel mezelf voor maar geef geen hand. Ik ga naast mijn vader zitten en Achmed gaat rechts van me zitten. Ik rol met mijn ogen, dit wordt een lange avond. ‘You lied, you don’t had plans with Aliya,’ ‘oh, shut up,’ sis ik en ga goed zitten. Ik app één van de meiden dat ik in 1 van mijn grootste nachtmerrie ben beland. Aliya reageert als gewoonlijk als eerste. Hahaha good luck honey. Aan haar heb ik ook niks. Ik stop snel mijn mobiel tussen mijn benen en begin met het voorgerecht. Wat er overheerlijk uit ziet. Ik voel dat ik een aantal meldingen binnen krijg, maar ik wacht tot ik mijn voorgerecht op heb. Als ik klaar ben, pak ik mijn mobiel erbij. Mijn hart stop even. Oh god zie ik het goed. Harry fucking styles heeft me terug gedmt. Ik probeer een kreet in te houden. Oh no. Dit is niet echt. Ik kijk weer omhoog en zie dat iedereen met zichzelf bezig is. ‘Excuse me, I need to go to the toilet,’ zeg ik kleintjes. Meneer Abdi begint te lachen. ‘The butler lead you to the bathroom,’ ‘Thank you.’ 'I can also help you,’ hoor ik Achmed fluisteren. Ik doe alsof ik hem niet heb gehoord en loop met de butler naar de wc. Ik doe snel de deur op slot en flip helemaal. Omg! Na een enkele secondes besef ik dat ik hem nog niet terug heb gedmt. You guys are amazing. Lees ik het nog een keer op. Thank you(H) antwoord ik. Geen idee wat ik anders moet zeggen. Kort erna reageert hij terug. Omg dit moest hij niet doen. And also pretty;) Klaar mijn hart.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen