Anne Wilshere

Na nog een uurtje werken sloot ik tevreden de laptop af en ging eens kijken waar Pierre uithing. Ik trof hem al gauw in onze slaapkamer aan waar hij met een norse blik aan zijn mobiel vastgelijmd zat. Hij keek niet op toen ik binnenkwam dus kroop ik maar gewoon op bed en kwam naast hem liggen.
'You're not actually annoyed that I had to finish some work, are you?' vroeg ik verwonderd.
Hij haalde luchtig zijn schouders op en keek eindelijk weg van zijn mobielscherm. 'I thought you wanted more quality time and now that I'm doing my best to be a good boyfriend, you just prefer to work?'
Ik rolde beledigd mijn ogen en kruiste mijn armen over elkaar. Hij had echt niet het recht om die kaart op tafel te gooien! Hij wist maar al te goed dat ik als freelance illustrator erg flexibele uren had dus hij mocht me niet schuldig laten voelen!
'Don't play that card right now, Pierre! I told you I wanted to finish some stuff!'
Hij ging meer rechtop zitten en keek me al even geïrriteerd aan als ik hem. 'It's not like you really need a job anyway, Anne. I earn more than enough money for both of us and your brother is a footballer, too.'
Echt ongelofelijk soms die gast! Ik kon niet geloven dat hij het van kwaad naar erger maakte met zijn domme opmerkingen.
'Money is not the point! I just wanna do something on my own! Is that so hard to understand?!' riep ik en omdat ik zo uitvloog, werd hij ook alleen maar kwader.
'Well, okay, if you wanna be on your own that much, why don't I just give you all the space you need, hmm?' Gefrustreerd stapte hij uit bed en trok een leren jasje aan.
'For fucks sake, Pierre, you know that's not what I meant!' riep ik nog, maar hij was natuurlijk te koppig en stormde al de kamer uit vooraleer ik volledig was uitgesproken. Boos gooide ik nog een kussen richting de deur. Zak.

Theo Walcott

Ik arriveerde al vroeg op training, zoals meestal eigenlijk. Ik vond het altijd belangrijk om mooi op tijd te zijn zodat ik me op m'n gemakje kon omkleden. Nacho Monreal, Per Mertesacker en Laurent Koscielny waren ook al te zien toen ik de kleedkamer binnenliep. Ze waren diep in een gesprek verwikkeld dus keerde ik me naar Sead die wat afwezig op zijn mobiel staarde. Hopelijk had hij niet weer opnieuw problemen met Nadieh. Of zou dat de reden zijn waarom hij hier ook al zo vroeg aanwezig was?
'Hi Sead,' zei ik luchtig en nam naast hem plaats. Hij leek me niet echt te horen dus kon ik het niet laten om even op zijn schermpje mee te kijken wat zo interessant was. We deden het zo vaak in de kleedkamer. Als een van de jongens afgeleid was, pakte een ander z'n mobiel af en las voor de banter voor wat er nou zo belangrijk was.
'So what's so interesting?' grijnsde ik, maar het lachen verging me al snel. Sead draaide als de bliksem zijn mobielscherm om en kleurde helemaal rood.
'You can't tell Nadieh, okay,' siste hij zo stil dat alleen ik het kon horen.
'Tell her what? That you're texting this instagram model behind her back? I didn't see your whole chat but enough to know it's quite a steamy conversation.'
Sead zuchtte en kreeg een wanhopige blik in zijn ogen. 'I'm serious, Theo, it doesn't mean anything. This girl just sent me a direct message and now I don't get rid of her anymore.'
Met samengeknepen ogen keek ik hem aan. Zulke excuses had ik al eerder gehoord. 'Listen, Nadieh is my friend and I don't want to see her get hurt.'
'I know, Theo. I would never cheat on her if that's what you mean,' klonk het vastberaden uit Sead's mond.
'Alright then. I give you the benefit of the doubt, mate,' zei ik en keek toen op naar Jack die met veel lawaai de kleedkamer binnenkwam. Daarna richtte ik me nog een laatste keer tot Sead terwijl ik naar Jack wees om hem een laatste ding duidelijk te maken. 'Because if you do any crap, then Jack will definitely come after you. And not only Jack.'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen