Anne Wilshere

Stomverbaasd gaapte ik Pierre aan terwijl ik helemaal overmand werd door cheesy, verliefde gevoelens. Had hij zonet echt gezegd dat hij van me hield? Hij had dat nooit eerder tegen me gezegd en ik had hem ook nooit gepusht omdat ik wist dat hij niet de beste was om al z'n gevoelens op tafel te gooien.
'Y-you love me?' stamelde ik vol ongeloof.
'Yeah, I do, Anne,' beaamde hij met een zelfverzekerde glimlach en legde zijn hand op mijn wang. 'I'm really trying to work on that fear of commitment I have and I guess the first step is to say out loud how I feel about you.'
Ik begon als een idioot te glimlachen en gooide mijn armen rond zijn nek. 'I love you too, you crazy man.'
Pierre grijnsde breeduit, hief me op en kuste me vol op mijn lippen terwijl ik mijn benen rond zijn middel wikkelde. Hij draaide me nog eens in het rond vooraleer hij me terug op de grond zette.
'Shall we go back to the car? The weather is actually very nice so I thought to drive back home with the roof open,' bedacht hij.
'Yes, that's awesome! Let's do that!'
Even later wapperde mijn haar alle kanten op door de sterke wind. Het gaf nochtans een heerlijk bevrijdend gevoel, zeker toen Pierre nog harder begon te rijden.
'Woohoo!' riep ik door de adrenaline en gooide mijn armen in de lucht.
Pierre genoot er ook erg van, vooral wanneer een rood stoplicht op groen sprong en hij extra gas gaf zodat de wielen van de Porsche luid piepten.
'I had a super day. It was a lot of fun,' zei ik later die avond toen we ons klaarmaakten voor bed. Vandaag was misschien wel een vrije dag, maar morgen moest er gewoon weer gewerkt worden.
'I'm glad! I also had a really nice time.' Hij kroop in bed, checkte nog zijn mobiel, maar die legde hij al snel langs de kant toen ik mijn slaapkamerjas uitdeed.
'W-wow,' was het enige dat hij kon uitbrengen toen hij mijn kanten lingerie zag.
Ik grijnsde en kroop naast hem op bed. 'Yeah, our date really brought me in the mood.'
'Well, I'm definitely not complaining...' Hij boog naar me toe en begon me verlangend te kussen terwijl zijn handen over de stof van de lingerie ging.

Sead Kolasinac

Ik werd wakker door Nadieh die op m'n kont sloeg. Verward keek ik haar aan waardoor ze nog meer in de lach schoot.
'Well, are we still going out tonight or has our "workout" worn you out too much?' vroeg ze al plagend.
'I just wanted a little nap. I'm still full of energy!' beweerde ik.
Een klein glimlachje vormde zich rond haar lippen. 'Okay, okay! I was just checking!'
We maakten ons klaar om en vertrokken op tijd naar het centrum van Londen, want dat kon wel een tijdje in beslag nemen met alle verkeersdrukte altijd.
'Hey guys!' Hector begroette ons meteen toen we in de club in de rijke buurt Mayfair arriveerden. Hij bracht ons naar het tafeltje waar onder andere zijn vriendin Shree, Danny, Theo en Granit die zijn vrouw Leonita had meegenomen. Auba en Anne waren er niet, want die hadden blijkbaar een date en het zou me niks verbazen als die in bed zou eindigen.
Hector bestelde meteen voor iedereen drinken waarna twee sexy gekleedde serveersters alles kwamen brengen.
'Omg, Sead, I can't believe it's you!' riep de blonde serveerster plots. Ik kon haar gezicht niet meteen plaatsen totdat ze haar naam zei. 'It's me, Emily! We talk on instagram, right?'
Uh-oh, nu wist ik het weer. Het was haar inderdaad en damn, ze zag er nog mooier uit in het echt.
'Emily, yes, of course!' lachte ik zwakjes en wierp even een blik naar Nadieh die met Shree zat te praten.
'Well, maybe I can treat you on a free drink later tonight,' knipoogde Emily en liet haar hand flirterig over mijn schouder glijden. Ik slikte moeilijk en keek opnieuw paranoïde naar Nadieh die me raar aankeek. Ze stond op waarna mijn ogen weer koortsachtig naar Emily schoten.
'Maybe not tonight... but we'll keep in touch,' zei ik snel tegen d'r en hoopte dat ze weg zou gaan voordat Nadieh voor onze neus verscheen.
'Hey babe, who's this? I don't think I've met her before...' Ze bekeek de blondine naast me met een onderzoekende blik.
Shit. Te laat. Ik wilde antwoorden, maar Emily was me voor. Ze had natuurlijk een sterk vermoeden wat hier aan de hand was.
'Yes, Sead, who is she? Is she your girlfriend?' vroeg ze not amused.
Nadieh's ogen schoten nu naar Emily. 'You're damn right I'm his girlfriend.'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen