Foto bij Hoofdstuk 59.

Miss_Clifforan Stalker vriendje vs baas vriendje, who's gonna win?😜

‘Nee joh. Dat kan toch niet.’ Ik kijk Harry verward aan. ‘Ik dacht het echt. Sorry.’ Mompelt Harry. Ik leg mijn hand op zijn been en knijp er zachtjes in. ‘Het geeft niet. Maar het lijkt mij sterk dat Bryan bij mijn huis is. Hij is vast een of ander model aan het neuken. Hij heeft niet eens tijd om mij te bezoeken.’ Harry lacht om mijn opmerking. ‘Dat is vast waar.’
Ik schud mijn hoofd en dan zet Harry de auto voor mijn huis stil. Ik klik mijn gordel los en doe een poging om uit de auto te stappen. ‘Liz?’ Ik draai me gelijk om als ik zijn stem hoor. ‘Ja?’ Voor ik verder wat kan zeggen buigt Harry zich naar me toe en drukt zijn lippen op de mijne. Het is een lange, liefdevolle kus. Voorzichtig likt zijn tong over mijn onderlip en gelijk draai ik me helemaal om op de stoel zodat ik zo dicht mogelijk naar hem toe kan om hem terug te zoenen. Zijn tong draait om de mijne en het lijkt of ik enorm duizelig word in mijn hoofd van alles wat zich nu afspeelt. Mijn handen vinden een weg naar zijn wangen en Harry laat zich wat onderuit zakken in zijn stoel. Een arm vindt zijn weg naar mijn nek en dan schrik ik op van de toeter. Gelijk laten Harry en ik elkaar los en zonder dat ik er iets aan kan doen begin ik hard te lachen. Ook Harry kan zijn lach niet inhouden en begint te lachen. De tranen rollen over mijn wangen terwijl Harry zijn handen op zijn buik heeft.
Ik schud mijn hoofd en kijk Harry aan als we uitgelachen zijn. Hij buigt zich naar voren en drukt een lange kus op mijn voorhoofd. ‘Dankjewel voor het afzetten Harry.’ Glimlach ik. ‘Geen dank schat.’ Fluistert hij terug. Ik druk een kus op Harry zijn wang en stap dan de auto uit. Harry rijd gelijk met piepende banden weg. Net als ik op de bel wil drukken schrik ik van Eva die de voordeur open gooit. ‘Sorry, ik hoorde de toeter en toen ik uit het raam keek zag ik de range rover van Harry staan.’ Ik glimlach en stap langs mijn zusje naar binnen. ‘Leuke dag gehad?’ Vraagt ze. Gelijk knik ik. ‘Zeker.’ Ze schudt haar hoofd en ik loop achter haar aan naar de woonkamer. ‘Hee Liz.’ Ik schrik op van Max die op de bank zit, niet wetend dat hij er ook zou zijn. Ik pak de kan water die Eva op de tafel heeft gezet en haar glas en vul deze waarna ik hem gulzig leegdrink. ‘Waar zijn pap en mam?’ Vraag ik aan een van de twee, maar niet in het bijzonder. ‘Die zijn naar een of ander feest van de buren. We mogen eten bestellen en Max en ik wisten niet hoe laat je thuiskwam dus we hebben gewacht. Wat wil je?’ Eva loopt al richting de kast om de telefoon te pakken. ‘Wij dachten zelf gewoon naar de friettent.’ Ik knik. ‘Prima voor mij. Doe maar een frietje saté en een kroket.’ Eva knikt. ‘Jij schat?’ Vraagt ze aan Max. ‘Oh, doe maar een frietje met en kipnuggets.’ Antwoord hij terwijl hij een andere zender op de tv aanzet. Ik gooi mijn jas op de stoel heen en neem zelf plaats in de bank waarna ik mijn schoenen uittrap en mijn voeten onder mijn billen vouw. ‘Is er wel iets op de tv vanavond?’ Vraag ik Max. ‘Geen idee, misschien een film?’ Ik haal mijn schouders op en Max zapt weer verder. Ik schrik als ik mijn telefoon ineens voel trillen. Ik pak hem eruit en meteen bonst mijn hart in mijn keel en tintelt mijn onderbuik. Een grote glimlach komt rond mijn lippen te staan als ik het berichtje lees.
Harry: Ik mis je nu al. X

Reacties (2)

 • TAMOCHi

  I missed youuuu
  Happy that you’re back !
  Harry is the cutestt
  ‘x

  2 jaar geleden
 • VampireMouse

  Aaaaaaaah 😍😍

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen