Sead Kolasinac

'What is Sead hinting at, Nadieh?!' hoorde ik Jack roepen.
Ik stond niet langer bij ze, maar nog genoeg binnen gehoorsafstand. Nadieh praatte een stuk stiller natuurlijk, want ik wist precies wat ze op te biechten had en dat kon ze moeilijk zeggen als anderen het konden horen. Zoals verwacht, reageerde Jack niet bepaald blij toen hij de waarheid hoorde.
'OH MY GAWD! ARE YOU KIDDING ME RIGHT NOW?!' tierde hij waarna hij Nadieh naar een stiller hoekje sleepte. Inmiddels werd mijn aandacht toch afgeleid door Pierre die opeens een dansje stond te doen. Hij wiegde zijn heupen heen en weer terwijl hij een roos vast had en toen vlak voor Anne begon te dansen. Anne sloeg meteen rood aan en wist niet welke kant ze moest opkijken.
Ik schudde al lachend mijn hoofd. Pierre uitte zich toch altijd als meidenkenner? En dan had hij niet eens door dat z'n vriendin er geen bal aan vond. Ach ja, het was wel grappig om te zien.
Pierre's korte optreden nam ik de lift naar de parkeergarage en reed terug naar huis. Het voelde toch maar vreemd aan om te weten dat Nadieh er niet was en ook niet meer zou komen. Ik keerde me dan maar naar mijn hond Vuk en chillde met hem op de bank. Ik keek nog een filmpje en kroop dan maar vroeg in bed. Ik checkte mijn social media nog even waarna ik verbaasd mijn wenkbrauw optrok toen ik een bericht van Gabby had ontvangen. Ik was verrast dat ze me nog wilde spreken na de hele ontnuchtering in de club.

gabbyxoxo: hey there! i was wondering how you're doing? heard you broke up with your gf...

Was ze nu oprecht of niet? Ik wist het niet en het kon me op dit moment ook weinig schelen. Ik liet het bericht onbeantwoord en ging slapen.

Anne Wilshere

Beschaamd liep ik de spelerslounge uit en wreef over mijn voorhoofd. Moest hij écht zo overdreven doen? Hij wist zo goed dat ik dat niet leuk vond en ik haatte het om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Toen daarnet alle ogen op mij gericht waren, kon ik wel door de grond zakken! En dan ging hij nog zo theatraal op z'n zijn knie alsof hij een aanzoek ging doen! Wat moest iedereen nu wel niet denken? Zelfs nu ik op de gang stond, passeerden er mensen die me nieuwsgierig aangaapten door Pierre's extravagante nummertje.
'Hey, are you okay?' Aan het Spaanse accent hoorde ik al dat het Alexis was en ik haalde opgelucht adem, blij dat het niet Pierre was die alles nog erger zou maken.
'I'm mostly embarrassed as hell. Why can't Pierre ever take it down a notch?' zuchtte ik.
'He's just happy with his goal and this is his way of expressing it, I guess. But you're right. I felt a lot of secondhand embarrassment when I saw him dancing with that rose between his teeth,' gaf Alexis toe.
Ik begroef mijn rode hoofd even in mijn handen en maakte een jammerend geluid. Alexis wreef bemoedigend over mijn schouder, maar hield daarmee plots op toen Pierre weer ten tonele verscheen.
'Good luck with him,' zei hij nog sarcastisch en liet me toen alleen met Pierre die me met een lang gezicht aankeek.
'Why did you run away?' vroeg hij met een monotone stem. Alle joligheid en blijdschap van daarnet was verdwenen als sneeuw voor de zon.
'That dance and rose thing... was that really necessary? You know I don't like stuff like that,' bekende ik al aarzelend. Ik kon maar beter gewoon eerlijk zijn.
Hij zuchtte geërgerd en zette zijn handen in zijn zij. 'So I embarrassed you? Well, don't you think you embarrassed me when you stormed out like that?!'
Ik schudde afkeurend mijn hoofd. Hij begreep het ook écht niet! Hij moest ook altijd de schuld op mij afschuiven!
'You're so full of shit, Pierre,' beet ik hem toe. 'Screaming for the whole lounge how I'm the sweetest girlfriend ever and how you wanna make me happy when in reality you fuck off as soon as things get too serious! Partying with your friends is more important than spending a night at home with me! I mean, of course you can see your friends but it's SO obvious that sometimes you just don't wanna be with me!'
'That's not true!' riep hij terug. 'I just need my freedom, you know that!'
'So what am I then? A part-time girlfriend? How many times have you bailed on me, Pierre?'
Zijn geduld raakte op en hij rolde overdreven met zijn ogen. 'I'm not gonna argue about this right now, Anne. Shall we just go back home?'
Ik zuchtte en keek hem boos aan. 'Yeah, sounds perfect to me.'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen