Theo Walcott

Nadieh zuchtte diep en schudde haar hoofd. 'These are my subscribers, the people who made it possible for me to become a youtuber. If they are gonna turn against me then I'm gonna lose followers! And I can't tell them the truth either because I don't wanna throw you under the bus!'
Ik zuchtte nu ook en scrolde snel nog eens door de nieuwste comments. Ik kreeg er in sommige berichten ook flink van langs. Zo schreven er een paar mensen dat het allemaal mijn schuld was dat Nadieh minder youtube video's maakte en meer geheimzinnig deed.

"Since she broke up with Sead she's not the same anymore. I'm unsubscribing. I don't wanna watch video's of a fake bitch."

"Why is she so shady about her private life? We have to read in the tabloids that she broke up with that footballer and now she's already hopping on another footballer's dick??!"

"It's sooo obvious that going to liverpool to see her new lover is more important than uploading youtube video's consistently.. she just wants to be a wag.."


Jeez, van die commentaar werd je ook niet bepaald vrolijk dus sloot ik gewoon de laptop af zodat Nadieh ze niet meer kon zien. 'Also turn of your phone because I know you'll be checking your notifications non-stop. Let's forget about these haters for now,' zei ik resoluut.
'I guess I can take a break from social media,' zuchtte ze sip en schakelde haar telefoon uit.
'Let's go out for dinner,' stelde ik toen voor. 'The Everton boys suggested me some good restaurants in the neighbourhood. It'll take your mind off things.'
Ze glimlachte voorzichtig en kuste als bedankje mijn wang. 'Thanks, Theo. You're such a great and supportive friend.'
Ik glimlachte terug, maar voelde dan toch een soort steek, alsof ik teleurgesteld was door haar woordkeuze. Ik schudde dat gevoel meteen van me af, want hoe kon ze anders naar me verwijzen? "Je bent een geweldige vriend met bijbedoelingen?" Get your shit together, Theo, dacht ik streng, of Tosun zou alsnog gelijk krijgen.

Anne Wilshere

'And then he said: "It's over Anne, don't try and win me back" as if HE's making the decision to break up!' riep ik gefrustreerd. Andriani en de kids waren al naar bed, maar Jack en ik zaten nog in de woonkamer en deelden een fles wijn. Ik dronk mijn glas leeg en opperde toen voor iets sterkers. 'I need something stronger than wine, Jacky boy. Don't you have whiskey?'
Jack grijnsde. 'Of course I have whiskey! And it'll make you forget about this asshole in no time!' Hij stond op en liep naar het kastje waar hij al zijn sterkere dranken in bewaarde. Hij kwam terug met een fles Jack Daniels. 'Suit yourself but don't drink the whole bottle.'
Ik grijnsde en schonk meteen wat in. 'I'm so fucking mad at him, you know! I feel so humiliated!'
'Yeah, it really was a dick move. If you want me to bully him at training, just tell me.'
Ik lachte en schudde mijn hoofd. 'Thanks but no. I don't want you to get in trouble for that shithead.'
Jack dronk nog zijn glas leeg en zei dat hij ook maar best kon slapen. Ik knikte en zei dat ik nog even op ging blijven, maar straks ook naar bed ging. We wensten elkaar welterusten en toen Jack de trap op liep, ging ik languit op de bank liggen en dacht na over alles wat er zich de afgelopen dagen had afgespeeld. Hoe meer ik nadacht, hoe gemakkelijker ik de whiskey naar binnen goot. Damn, ik was echt zo kwaad op Pierre. Kon ik maar op een of andere manier wraak op hem nemen. Ik nam nog een slok whiskey en kreeg plots een idee.
Ik stond op, liep naar Jack's tuinhuis en vond al gauw iets bruikbaars, waarna ik te voet naar Pierre's huis zwalkte. De Arsenal voetballers woonden toch allemaal bij elkaar in de buurt dus het was hooguit tien minuutjes wandelen. Hij moest boeten en ik wist precies hoe. Als er iets was dat alles voor hem betekende dan waren het wel z'n sportauto's.
Ik had het op zijn rode Ferrari gemunt en brak als eerste de ruitenwissers van de auto. Daarna zette ik zwaardere middelen in en sloeg met een koevoet op zijn motorkap dat meteen helemaal indeukte. Ik was eigenlijk zo dronken dat ik er ook een paar keer naast mepte, maar dat maakte niet uit. Ik was blij dat ik me kon afreageren en dit was misschien de enige manier om aan Pierre duidelijk te maken hoe hard hij me gekwetst had, maar toen begon mijn geweten me parten te spelen en besefte ik wat ik gedaan had. Shit, als Pierre erachter kwam dat ík zijn auto had beschadigd... Ik griste snel mijn mobiel uit mijn broekzak en toetste een bekend nummer in.
'Alexis? Alexis?! Holaaaa?' brabbelde ik met dubbele tong. Hij hoorde zo dat ik dronken was.
'Anne?! What the hell is going on?'
'Oh my gawd, Alexis, I did something stupid! You have to help me!'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen