||Rosemary Tyler Ahotley

‘Wauw, je ziet er echt fabulous uit,’ zegt Floor als ze mijn kamer binnenkomt. Zonder blikken of blozen springt ze op mijn bed, terwijl ze me bekritiserend bekijkt. ‘Maar niet zoals jezelf. Als ik jou was zou ik iets meer zoals jij aantrekken. Bovendien kan je nogal zien dat je nog nooit eerder foundation hebt gebruikt.’
      Beledigt kijk ik mijn zusje aan, om vervolgens weer in mijn spiegel te kijken. Tot mijn ergernis zie ik dat ze gelijk heeft. Ik zie er inderdaad niet uit als mezelf en het tutorial over make-up van youtube heeft zijn vruchten ook niet echt afgeworpen. ‘Fleur!’ roep ik uit, geïrriteerd over het feit dat mijn jongere zusje altijd gelijk heeft.
      Fleur barst in giechelen uit, terwijl ze haar blik op de klok richt. ‘Je hebt nog precies tien minuten om er leuker voor Embry uit te zien. Ik stel voor dat je die rotzooi van je gezicht haalt en ik je outfit bepaal.’
      Voor een seconde aarzel ik, want hoe weet Fleur nou wat Embry leuk vindt, maar dan besluit ik toch maar op te springen en naar de badkamer te rennen om de make-up laag van mijn hoofd af te halen. Make-up is toch nooit mijn ding geweest.
      ‘Nee, zeker niet mijn ding,’ mompel ik onder mijn adem als ik zie dat ik een hele veeg achter laat op de handdoek.
      Met nog maar vijf minuten op de klok voordat Embry komt, haal ik de vlechtjes uit mijn haar en bind ik het in een sportieve staart. Vervolgens steek ik een paar bobbypins in mijn haar zodat het wat beter valt en doe ik een laagje mascara op, de enige vorm van make-up die ik weleens vaker op speciale gelegenheden op heb.
      Als ik terug kom op mijn kamer, heeft Fleur een jurk op mijn bed gelegen, samen met een panty en op de grond een paar sneakers die nog redelijk nieuw zijn. Aarzelend kijk ik naar de combinatie. Als ik alleen thuis ben heb ik nog weleens een jurk aan, maar de anderen en zeker Embry hebben me nog nooit in een jurk gezien.
      ‘Doe het gewoon aan,’ roept Fleur vanuit de deuropening.
      Precies op dat moment gaat de deurbel en ik laat een kreet van frustratie horen. Ik ben nooit goed geweest in dit soort dingen te timen, maar vandaag zit het wel heel erg tegen.
      ‘Ik hou hem aan de praat, terwijl jij opschiet,’ zegt Fleur dringend, terwijl ze uit mijn kamer verdwijnt.
      Met geen andere optie over trek ik snel mijn kleding uit en trek ik de panty en de jurk aan. Snel trek ik de schoenen aan, die ik amper veter voordat ik als een idioot van de trap afren.
      ‘Oh daar hebben we mijn prachtige zus die zonder een gekrenkt haartje thuis moet komen, zullen er geen consequenties vallen, al,’ zegt Fleur totaal niet subtiel. Ze geeft Embry nog snel een knikje, voordat ze zich terugtrekt naar de woonkamer, waar ik haar luid kan horen smoezen met mam en Cass.
      ‘Het spijt me van Fleur, ze kan nogal melodramatisch zijn soms,’ zeg ik nerveus, terwijl ik aan de onderkanten van mijn jurk trek. ‘Zullen we gaan?’
      Als Embry niet reageert, kijk ik op en merk ik dat hij enorm aan het staren is. Ik sla verlegen mijn armen om mijn lichaam, ineens heel ongemakkelijk in het jurkje. Vanonder mijn wimpers gluur ik naar Embry, die ik voor het eerst in nette kleding zie. Het staat hem ongelofelijk goed.
      ‘Fleur zei dat ik het aan moest trekken, maar ik weet het nog net zo niet,’ mompel ik verlegen. Ik voel mijn bloed naar mijn wangen stromen.
      ‘Oh, maar ik wel,’ glimlacht Embry, zijn ogen de mijne vindend. ‘Je ziet er oogverblindend prachtig uit, Thorn.’
      ‘Oh, dank je,’ antwoord ik opgelucht. Ik geef hem een scheve grijns. ‘Jij ziet er ook zeker niet verkeerd uit.’

Omdat ik jarig ben, een cadeautje voor jullieeeee c:

Reacties (3)

 • EvaSalvatore

  Proficiaaaat!

  2 jaar geleden
 • Butterflygirl

  IK HOU VAN CADEAUYJES!!! GEFELICITEERD!

  2 jaar geleden
 • AroonCat

  cuteee! Ben benieuwd wat ze samen voor leuks gaan beleven allemaal ^^

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen