Theo Walcott


De volgende ochtend werd ik wakker in een van de logeerkamers bij Jack thuis. Ik had nog de rest van de avond bij Nadieh gebleven. Eigenlijk veel langer dan, want ik had zelfs de laatste trein terug naar Liverpool gemist, maar dat gaf niet. Nadieh had een vriend nodig en daarbij vond ik het zeker niet erg om langer in Londen te zijn. We hadden bij Everton toch een vrije dag vandaag.
'Oh, Theo,' reageerde Anne verbaasd toen ze me in de keuken aantrof. 'I didn't know you stayed over?'
Jack kwam ook net naar beneden en keek me met samengeknepen ogen aan. 'I hope you didn't sleep with my sister again,' bromde die humeurig.
'Don't worry, I slept in one of the guest rooms,' verduidelijkte ik snel. Niet dat ik niet met Nadieh in hetzelfde bed wilde slapen, maar noch Anne noch Jack zouden onze "friends with benefits" relatie begrijpen. Ik begreep het zelf soms niet eens helemaal. Aan de ene kant vond ik het vriendschappelijke gedeelte erg fijn. Ik kon alles aan haar kwijt en ik kon gewoon m'n dorky zelf zijn, maar aan de andere kant wilde ik haar ook dicht tegen me vasthouden, haar kussen,... Soms wist ik niet meer wat ik nu precies wilde.
Nadieh kwam nu ook de keuken binnen en keek nieuwsgierig iedereen aan tafel aan. 'So I suppose you were talking about me?'
'Does that make you feel more important?' zei Jack sarcastisch terug.
Ze stak haar tong naar hem uit en kwam toen bij ons aan tafel zitten. We ontbeten nog gezamenlijk waarna ik Nadieh kon overtuigen om een rondje te gaan joggen.
'Oh my gawd, I can't believe you talked me into this!' klaagde ze en we waren nog niet eens honderd meter verder.
'It's good for your mind! You'll feel much better afterwards and of course it's good physically,' riep ik en draaide me om zodat ik kon zien hoe ver Nadieh achter was.
'I'm pretty sure I'm gonna feel worse!' riep ze half buiten adem terug.
'C'mon, you can do it! Will it motivate you if I promise you a nice long shower with me afterwards?' grijnsde ik.
'THEO! Don't blackmail me! But it's totally working if I'm honest,' grijnsde ze en versnelde haar tempo.

Anne Wilshere


'Those collars look good on them, don't they?' zei ik tevreden toen ik na het ontbijt met onder andere Jack, Theo en Nadieh naar Alexis ging. Ik kon de afleiding zeker gebruiken omdat ik anders toch maar thuis zat te kniezen over Pierre. Een deel van mij miste hem natuurlijk wel. Het was niet allemaal slecht wat we hadden.
'Yeah, you actually made a good choice!' vond Alexis. 'Let's see if they can hold the leash.' Hij maakte de leibanden vast aan de halsbanden waarna we naar het natuurreservaat ietsje verder konden vertrekken. Op een rustigere plek maakte hij de leibanden weer los zodat Atom en Humber vrij konden rondrennen.
'So how are you feeling? Still wanna take revenge on Pierre?' vroeg hij om een gesprek te openen. Ik was de hele tijd al wat aan de stillere kant, waarschijnlijk omdat Pierre zien gisteren meer in me had losgemaakt dan ik dacht en wilde toegeven.
'No, no more revenge for now.' Ik zuchtte even en ging toen aan de houten picknicktafel zitten die ietsje verderop stond. Alexis volgde mij en nam plaats tegenover me. 'I know it's stupid and I absolutely hate Pierre for what he did, but I also kind of miss him,' bekende ik stil. 'I loved him at one point, you know.'
Alexis wist niet goed wat te zeggen en keek snel even richting Atom en Humber die vrolijk in het gras rolden. Misschien irriteerde ik hem wel gewoon te veel met mijn dagelijkse gezeur over Pierre, misschien praatte ik te veel over mezelf en raakte hij erop uitgekeken. Ik besloot de rollen om te draaien en de focus op hem te leggen.
'Anyway, how's your love life at the moment? All I know is that ex you mentioned once... or haven't we reached the friendship level yet where I can ask you about confidential stuff?' vroeg ik op een luchtig, plagerig toontje. Ik wist dat Alexis eerder een gesloten boek was als het op privédingen aankwam dus ik verwachtte niet meteen dat hij een serieus antwoord zou geven.
'Well, actually,' begon hij toen en ik keek hem nieuwsgierig aan. 'There's this girl I met but things are kind of complicated.'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen