Alexis Sanchez


'Oh.' hoorde ik uit Ann'e mond komen. 'So what's she like?' vroeg ze toen verder. Ik grijnsde. Ze had het niet door dat zij het was en gelukkig maar. Ze zat me net nog te verkondigen dat ze echt van Pierre gehouden had, ik kon daar niet op dit moment al tussen komen. Sterker nog ik wilde er sowieso niet tussenkomen. Bovendien moest ik eerst nog zelf uitvogelen wat ik wilde en wat ik voelde. Dus, eigenlijk had ik het goed gezegd. Het was zeker complicated.
'She's sweet, bit crazy but as you know I like that.' grijnsde ik naar haar, waarna Anne glimlachte. We praatten nog wat verder over koetjes en kalfjes en gingen daarna weer terug naar huis.
'Do you wanna drink something before you leave?' vroeg ik aan Anne. Ze schudde haar hoofd.
'I don't want to keep you.'
'I wouldn't be doing anything else anyways. Come on. I have some Chilean sweets sent over to me as well.' Anne rolde lachend haar ogen.
'Why do you think you can always win me over with food?' lachte ze toen. Ik lachte ook.
'Because it's working right?' Anne knikte en ging uiteindelijk mee naar binnen, waarna we op de bank zaten met een lekker kopje thee en wat typische Chileense dingetjes. Eigenlijk was het erg gezellig, totdat Anne op de klok keek en toen opstond.
'Alright, I really gotta go now. Thanks though, i really liked today. Thanks for letting me vent and stuff.'
'You're more than welcome.' grijnsde ik naar haar en gaf haar een knuffel. Later die avond kon ik mijn gedachten niet bedwingen en gingen ze telkens terug naar Anne en naar Pierre. Ik lag al niet lekker in het team, dus eigenlijk zou het geen schade kunnen aanrichten als ik haar eens mee uit zou vragen. Maar dan was er nog Anne die duidelijk nog niet over Pierre heen was. Ik bedoel maar, ze had net zijn auto verrot geslagen en toen kwam ik daar. Ze had nu een vriend nodig, dus misschien was het beter om het daarbij te laten, voor nu in ieder geval.

Nadieh Wilshere


‘I really enjoyed that.’ zuchtte ik tevreden tegen Theo. Ik zat op het aanrecht van de wastafel en trok Theo naar me toe.
‘Yeah? Was it worth all the hard work?’ vroeg hij plagerig. Ik rolde mijn ogen.
‘I guess.’
‘You guess? Maybe I should help you off guessing.’ grijnsde hij, plaatste een hand in mijn nek en kuste me teder, waar ik maar al te graag op in gang en mijn handen rond zijn nek gooide. We waren net uit de douche gestapt en hadden allebei een handdoek om, maar ik kon het niet laten om nog even van dit moment te genieten. Na nog wat gekus liet ik mijn hoofd tegen Theo’s schouder aanzakken en gooide ik mijn armen rond zijn middel. Theo hield me ook vast waarna we zo stonden.
‘Thanks for so supportive. I really needed that this weekend.’ doorbrak ik toen de stilte, waarbij mijn lippen zijn huid raakten als ik sprak.
‘’No problem.’ zei Theo toen ook zachtjes terug. Weer kwam de rust terug en wenste ik diep in mezelf dat dit moment voor altijd zo zou kunnen blijven. Gewoon, wij, met z’n tweeën. Ik schrok van de gedachte en zette het gauw van me af, terwijl ik Theo daarbij losliet. Bah, dit moment zorgde voor wat kriebels en die wilde ik eigenlijk helemaal niet voelen.
‘Maybe we should continue this peaceful moment in the bedroom.’ grapte ik toen. ‘I don’t think anyone is home yet so we can do what we like.’ Theo grijnsde terug en volgde me naar de deur, waar ik op de gang stapte en me omdraaide.
‘Alright, before we go back to normal, maybe one more kiss.’ stelde ik voor.
‘Gladly.’ knipoogde Theo toen. Ik liet mijn ogen nog even over zijn lichaam gaan en plaatste mijn handen op zijn borstkas toen hij me begon te kussen. Natuurlijk werd de kus uitgebreider dan de bedoeling was en begon ik te giechelen, waarna Theo ook tegen mijn lippen begon te grijnzen.
‘What?’
‘Nothing, you’re such a dork.’ lachte ik terug en wilde hem weer kussen, totdat ik een andere stem hoorde.
‘Please tell me this is a joke or I’m having a really weird dream, because this isn’t adding up.’ Geschrokken keken we allebei door de trap en zag ik Anne staan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen