En dat was het dan al. Kort maar krachtig, dat kan ik wel zeggen toch? Ik heb met heel veel plezier aan dit verhaal gewerkt. Ten eerste, omdat ik gewoon zelf dol ben op Draco fanfictie, maar ook vooral door jullie. Jullie lieve, meelevende reacties lieten me zo goed voelen. Jullie maakte echt mijn dag. Ik ben heel blij, en eigenlijk ook verrast, door de hoeveelheid lezers die ik had. Dus, dank jullie wel hiervoor. Echt. Ik ben dankbaar.

Ik hoop dat jullie met veel plezier dit verhaal hebben gelezen. Mocht je nog vragen, opmerkingen, verbeterpunten, of wat dan ook, hebben, laat het me weten! Ik vind het leuk om nog contact te houden!

Nogmaals, dank jullie wel voor het lezen van Controlled. Ik ben mega dankbaar.

Heel veel liefde,
Ilse

Reacties (3)

 • Shaybuttah

  Wat een top verhaak was dit! Ik heb dit verhaal vol liefde gevolgd, mee geleeft met de personages en ze allemaal een plekje in mijn hart gegeven!!! Dankjewel voor dit mooie verhaal xxx

  2 jaar geleden
 • Butterflygirl

  Ik vond het echt een heel erg goed verhaal!

  2 jaar geleden
  • Complex

   Dank je wel!! <3

   2 jaar geleden
 • Raw

  Ik vermoed dat ik het met meer plezier heb gelezen als dat jij plezier hebt gehad aan het schrijven. Ik vind deze story zo geweldig! Jammer dat er een einde aan kwam, maar het was wel een goed einde; eentje waar ik vrede mee heb:)

  2 jaar geleden
  • Complex

   Wat lief! Heel erg bedankt (:

   2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen