Theo Walcott

Gisteren was de Arsenal wedstrijd tegen Stoke waarvan ik de hoogtepunten op Match Of The Day had bekeken in mijn hotelkamer. Het was nu de volgende ochtend en ik werd wakker met gezonde kriebels in mijn buik die ik altijd had op een wedstrijddag. Mijn kamergenoot Tosun was al wakker en maakte zich klaar voor het gezamenlijke ontbijt.
'I'm so excited for today! My first Merseyside derby!' grijnsde hij. Everton tegen Liverpool was altijd een van de belangrijkste wedstrijden hier in het noorden en ik had er ook al ongelofelijk veel zin in.
'Same! It's gonna be great, though! Also Nadieh is coming over today. It's gonna be her first ever Everton game so I better make a good impression,' zei ik en liep door naar de badkamer om mijn haar in model te brengen.
'Still talking about that Nadieh girl hmm? It's been like two months and you two are still not a couple?' vroeg Tosun die er onderhand niks meer van begreep. Hij wist dat Nadieh en ik vrienden waren, maar hij wist ook dat we een soort open relatie hadden zonder een officieel label.
'People can have casual relationships, Tosun,' zei ik hem dan ook wat zijn nieuwsgierigheid alleen maar aanwakkerde.
'So how does that work then? Dont' you get jealous if other guys wanna hook up with her?'
Ik trok even verrast mijn wenkbrauw op, want nu ik erover nadacht, zou ik inderdaad erg jaloers zijn, mocht ze iets hebben met een ander. Eigenlijk wilde ik er niet op antwoorden en daaruit trok Tosun zijn eigen conclusies.
'I think you like her way more than you wanna admit, mate,' zei hij en rondde daarmee het onderwerp af. 'Enough girl talk! We have a big match coming up!'

Ik moest eerlijk zijn, Everton had het moeilijk tegen Liverpool. We stonden al na vijf minuten achter en het duurde tot laat in de tweede helft vooraleer we konden scoren. De wedstrijd eindigde dus met een gelijkspel, maar daar zou iedereen zo voor tekenen. We waren bijna kopje onder gegaan.
Toen ik weer in de kleedkamer was, was ik echt wel benieuwd om te horen wat Nadieh van de wedstrijd vond. Ik friste me op, ruimde mijn spullen op en ging naar de spelerslounge waar ik Nadieh tot mijn grote verrassing niet alleen zag zitten. Ze had al gezelschap en dat was van niemand minder dan Tosun.

Anne Wilshere

Jemig, ik voelde me best zenuwachtig voor een normale, informele koffiedate. Sinds Alexis had gezegd dat ik al die tijd het meisje was dat hij stiekem leuk vond, kon ik maar niet stoppen met aan hem te denken. Ik had er nooit echt eerder over nagedacht, over Alexis en mij samen. Waarschijnlijk ook omdat ik zodanig op Pierre gefocust was. Het had wel zeker mijn ogen geopend. En ik had eigenlijk nooit verwacht dat Alexis me op zo'n manier leuk kon vinden. Ik dacht dat ik enkel onbetrouwbare gasten zoals Pierre aantrok en dat ik toch niet Alexis z'n type was. Ik zag het nooit als een mogelijkheid.
Voordat ik vertrok naar de koffiebar checkte ik nog snel mijn mobiel. Eindelijk had Pierre geantwoord op mijn whatsapp-bericht van gisterenavond waarin ik schreef dat ik de date wilde afzeggen. Dat werd tijd. Pierre's antwoord was gewoon een kort en koel "ok, if you change your mind, let me know". Typisch en het toonde ook maar weer eens aan hoe serieus hij over me dacht.
Alexis zat al in de koffiebar toen ik arriveerde en glimlachte breeduit.
'Hola! I was afraid you were gonna bring Pierre for a minute ,' zei hij al grappend en stond meteen op om koffie te bestellen. 'Cappuccino for you as usual?'
Ik knikte en ging ondertussen aan het tweepersoonstafeltje zitten. Na enkele minuten was Alexis alweer terug en nam plaats tegenover mij.
'About Pierre, though. I totally dodged the bullet there. I can't believe I was willing to go on a date with him! Such a weak moment of me!' zei ik waarna Alexis het niet kon laten om even zelfgenoegzaam te grijnzen.
'I hope I'm a better choice then.'
Ik lachte en proefde even van mijn cappuccino. 'Well, I actually had no idea that you liked me! I thought I was just an annoying friend!'
Alexis moest grinniken en besloot de plagerige toon van onze conversatie verder te zetten. 'Let's say that you grew on me,' knipoogde hij.
'I'm glad.' Ik probeerde mijn blozende wangen achter mijn haar te verstoppen terwijl ik nog een slok van mijn koffie nam. Oja, ik was echt blij dat ik niet voor Pierre had gekozen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen