Foto bij 25 Sweet Goodbye

Jeej 40 abo's!
Speciaal voor jullie het lang verwachte stuk!:P

Even vergat ik alles om mij heen. Ik had alleen oog voor hem. Zoenend lagen we naakt op zijn tweepersoonsbed. Hij bovenop tussen mijn benen, steunend op zijn ellenbogen. Eindelijk ging het gebeuren, mijn lichaam was er klaar voor. Nog nooit had ik zo naar iemand verlangd als nu. De afgelopen dagen was de spanning tussen ons steeds meer opgebouwd, vandaag zou eindelijk de ontlading zijn.

We namen er rustig de tijd voor. Het voorspel leek wel een eeuw te duren, maar ik genoot van elke seconde. Zijn erectie gleed al een tijdje langs mijn clitje tijdens onze wilde zoenpartij, maar ging niet bij me naar binnen. Ik kon hem nu nog onbeperkt aanraken en genoot van zijn huid op de mijne. Hij kuste mijn nek, beet zachtjes op mijn tepel en bracht een vinger bij mij naar binnen. Hij wist alle goede plekjes precies te vinden. Ik gooide mijn hoofd naar achteren van genot en mijn bekken naar voren zodat ik hem nog meer toegang gaf.

Net zo ruw als zijn vinger werkte hij zijn kleine kolonel bij mij naar binnen. Zijn mond op de mijne verhulde mijn kreet van genot. Alleen dit al bracht mij tot het randje van klaarkomen. Door al de spanning die we al hadden opgebouwd had ik niet veel nodig. Met veel moeite hield ik het tegen. Ruw, maar zonder dat het pijn deed begon hij te stoten. Elke stoot kwam ik tegemoet zodat deze nog intenser werd. Deze man wist heel goed wat hij aan het doen was. Mijn handen lagen op zijn rug met mijn nagels tot diep in zijn vel waar ze krassen nalieten die hij de komende dagen nog wel zou voelen. Hij kreunde het uit, van zowel genot als van pijn. Als revenge begon hij harder te stoten. Elke stoot voelde ik tot diep in mijn baarmoeder. Dit voelde zo onbeschrijfelijk goed. Onbeschaamd ging hij met zijn mond over mijn lichaam heen waar ook hij zo zijn sporen naliet. Ons zweet vermengde zich tot we samen één waren. Onze lichamen waren verbonden totdat hij luid kermend zijn aandenken voor mij, in mij achterliet. Vermoeid plofte hij naast me neer, met zijn vingers strelend over mijn clitoris maakte hij het voor mij ook af. Hij trok me in zijn armen. Met mijn hoofd op zijn borstkast en onze benen in elkaar verstrengeld vielen we samen in slaap.

Toen ik de volgende morgen wakker werd was hij weg. Ik lag alleen in zijn bed in zijn kamer. Het enige dat me liet geloven dat het allemaal geen droom was geweest waren de tandafdrukken rond mijn borst, zijn goedje dat uit mij lekte en het briefje op de spiegel.

Reacties (2)

 • Luckey

  Nou hij maakte zijn beloofde waar
  Avond van hun leven!

  Dan heeft die veel van zijn goedje in der gespoten als ze nu nog lekt
  Wat staat er op dat briefje??

  Snel verder!!!

  2 jaar geleden
 • Manonxxx

  Eindelijk!

  Nu wil ik ook weten wat erop het briefje staat.
  Snel verder. X

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen