Anne Wilshere

Ik was benieuwd naar het Duck & Waffle. Ik had er al vaak van gehoord, maar was er nog nooit geweest. Het restaurant was helemaal op de 40e verdieping van een van de hoge wolkenkrabbers in the City, vlakbij the Gherkin en The Shard. Ik keek mijn ogen uit en ik merkte dat Alexis het leuk vond dat het allemaal indruk op me maakte.
Toen we aan een sfeervol tweepersoonstafeltje zaten, duurde het niet lang vooraleer we al in een gesprek verdiept zaten. Alexis vertelde meer over zijn thuisland Chili, ik vertelde ook meer over mezelf en het voelde onderhand gewoon erg vertrouwd. Wanneer we aan het dessert begonnen, kreeg ons gesprek dan ook een meer gevoelige wending.
'I know you're still dealing with a break-up but I just really like you, Anne,' bekende Alexis met een verlegen glimlachje.
'Well, I don't regret breaking up with Pierre,' begon ik toen en gloeide nog helemaal na van Alexis' woorden. 'It was painful, yes, but it was the best thing because frankly, spending time with you made me realise so many things. Even when we just started hanging out I just felt that we clicked? I don't know if it's too soon to start a new relationship but I do really like you, Alexis.'
Hij glimlachte en legde zijn hand op de mijne die al op tafel lag. 'We don't have to rush things. We can just continue hanging out, get to know each other better, just go with the flow.'
'That sounds wonderful,' glimlachte ik.
Toen we klaar waren met eten en hadden afgerekend, kon ik het niet laten om nog foto's te maken van het prachtige uitzicht.
'Do you mind if I take a picture of the view?' vroeg ik Alexis en keek vol bewondering naar alle lichtjes van Londen die zich voor me uitstrekten.
'No, of course not, go ahead,' glimlachte hij en liet me mijn ding doen.
Ik haalde mijn mobiel boven en trok volop foto's. Ik merkte pas dat Alexis dichter achter me was gaan staan toen ik zijn warme hand op mijn onderrug voelde. Verrast stopte ik even mijn foto's trekken, maar deed toen verder alsof er niks gebeurde. Alexis kwam dichter tegen me staan en keek over mijn schouder heen op het beeldschermpje van mijn mobiel.
'Good photos,' zei hij waarna ik me naar hem omdraaide en recht in zijn ogen keek. Natuurlijk was ik van slag af, voelde mijn hartslag omhoog gaan... vooral toen hij zijn ogen langzaam sloot en zijn lippen zacht op de mijne drukte.

Theo Walcott

Ik kon mijn draai maar niet vinden. Nadieh was nu zo'n drietal dagen terug in Londen ik kon haar maar niet uit mijn hoofd zetten. Tuurlijk had ik genoten van de seks die we hadden, maar ik voelde eigenlijk zoveel meer. Ik zou eigenlijk wel een relatie met haar willen beginnen of zou dat alles verpesten? Een dichte vriendschap was nochtans een goede basis voor een relatie, toch? Of had zij geen zin in iets serieus na Sead?
Ugh, ik maakte mezelf nog gek. Er was maar een antwoord en dat was het haar gewoon te vragen. Alleen... zij zat in Londen en ik in Liverpool en ij kon haar toch moeilijk hierover skypen. Vluchtig keek ik op mijn kalender en de volgende wedstrijd was pas over zes dagen. Everton lag uit de FA Cup, speelde niet Europees dus er stonden enkel Premier League wedstrijden op het programma. Ik zou gemakkelijk een dagje ertussenuit knijpen.
Ik twijfelde niet langer en kocht online een treinticket naar Londen. Daarna pakte ik een paar basisspullen in en vertrok naar het station. Het was impulsief, maar als ik nu geen actie ondernam, wanneer dan wel? Als ze me zou afwijzen, zou ik terug naar Liverpool kunnen gaan en dan wist ik tenminste waar ik stond en kon me verder op mijn voetbal concentreren.
Toen ik later die dag voor Jack's huis stond, waar Nadieh nog steeds verbleef, werd ik plots erg nerveus, maar ik kon nu niet terugkrabbelen. Ik belde gewoon maar aan waarna Nadieh opendeed. Gelukkig was het niet Jack. Met een verbaasd blik keek ze me aan omdat ze me natuurlijk helemaal niet verwacht had.
'Theo! What are you doing here?!' stamelde ze verrast.
Ik beet even op mijn lip en raapte toen al mijn moed bijeen.
'I just needed to see you and do this,' zei ik, nam haar gezicht tussen mijn handen en kuste haar teder maar tegelijk met passie op haar lippen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen