In het begin zullen er meer time skips zijn, alleen de belangrijke evenementen zal ik beschrijven.
Later zal alles beschreven worden, zodat ik vanaf het 4e boek tot het 7e boek kan schrijven.
Dus we beginnen bij het begin van het 6e jaar voor de hoofdpersoon, Harry Potter zal hier in het 4e jaar zitten.
Zoals je dus kan raden zit de hoofdpersoon in hetzelfde jaar als de Wemel-tweeling!
Ik denk dat je nu dus alle informatie hebt, veel plezier met lezen!

Ik sta voor de Zweinstein expres. Op naar mijn 6e jaar op Zweinstein. Ik pak mijn koffers en stap in, in tegenstelling tot de rest hier staat er niemand om mij uit te zwaaien. Ik ben zelfs met de bus naar het London station moeten komen. Ik zucht en ga een lege coupé zoeken, ik zit het liefste alleen. "Nog 2 minuten!" hoor ik iemand roepen. Ik maak een coupé open waar twee roodharige jongens in zitten, ze hebben beiden bruine ogen en zijn identiek. Als de rest van de coupé er niet normaal uit zag zou ik denken dat ik dubbel zag, alhoewel ik best goed weet wie hun zijn. Ik heb natuurlijk nog nooit met ze gepraat of zo maar ze zitten in dezelfde afdeling en hetzelfde jaar als mij. Fred en George Wemel. "Hoi," zeggen ze in koor als ze me opmerken. "Nog 1 minuut!" hoor ik de conducteur roepen. "H-hoi... Is het erg als ik hier ga zitten?" vraag ik dus maar. Ik kijk merendeels naar de grond, normaal praat ik niet echt met mensen op school als het niet voor een schoolwerk is... "Tuurlijk, plek zat," zegt een van de twee, volgens mij George. Ik ga zitten.

De Zweinstein expres is vertrokken en ik zit stil uit het raam te kijken. "Je zit toch in ons jaar?" vraagt Fred dan. Ik weet bijna zeker dat hij het is, aangezien ik normaal gewoon meeluister met gesprekken om me heen is het me opgevallen dat Freds stem iets hoger is dan die van George. "Ja, ook dezelfde afdeling," antwoord ik. "Je valt niet echt op, je bent echt stil," merkt George op. "En jullie luid," verdedig ik mezelf als ik hun kant op kijk. Dan trekt Fred opeens aan mijn kattenoren. "Auw! Waar was dat goed voor?!" roep ik boos als ik over de pijnlijke plek wrijf. "Ik wou weten of ze echt zijn," antwoordt hij nonchalant. Ik brom een keer geïrriteerd en kijk weer uit het raam. "Dat is een neko, toch?" hoor ik George fluisteren. "Volgens mij wel," fluistert Fred terug. "Ja, ik ben een neko. Ik kan jullie gewoon verstaan. Als jullie fluisteren dan geef ik jullie de tip om het zacht te doen," beantwoord ik de vraag als ik ze geïrriteerd aan kijk. Ik heb nu al spijt ervan om hier te gaan zitten. Ze kijken me nu verbaasd aan. "Is de kitten geïrriteerd?" vragen ze dan in koor. "Kan ik nog van coupé wisselen?" vraag ik me hardop af. "Ja, maar kleine kans dat je een vrije plek vind," antwoordt George mij. "Ik snap niet hoe jullie zo populair kunnen zijn..." spreek ik mijn gedachtes uit. "In de ogen van sommige mensen zijn we grappig," zegt Fred. Ik rol met mijn ogen en kijk weer naar buiten als de snoepheks langs komt.

Ik kijk naar hoe de jongens een klein aantal snoep koopt. "Jij ook iets?" vraagt ze. Ik schud mijn hoofd. "Nee, bedankt," sla ik het aanbod af. "Wie wilt er nou geen snoep?!" hoor ik de tweeling verbaasd roepen. Hoezo roepen ze zoveel in koor? Het zorgt er alleen maar voor dat het luider word. "Ik geef mijn geld liever uit aan iets meer... Bruikbaar," mompel ik. Dit is gelogen... Al mijn geld gaat naar Zweinstein en wat ik daarvoor nodig heb. Ik heb een kleine som geld gekregen toen mijn ouders werden vermoord, toen heb ik besloten om naar Zweinstein te gaan en heb ik dat geld nuttig gebruikt. "Aan wat voor nuttigs kan je je geld nou besteden als het geen snoep is?" vraagt Fred als hij een chocokikker open maakt. "School," blaas ik terug. "Je moet je spaargeld gebruiken voor school?" vraagt George verbaasd. "Ja, is er een probleem?" vraag ik lichtjes boos ondertussen. Ze schudden beiden hun hoofd en beginnen aan hun snoep als ik weer naar buiten ga staren.

Na een tijdje komt er een meisje binnen met krullend, bruine haren. Ik heb haar wel eens in de leerlingenkamer van Griffoendor gezien. "Fred, George, hebben jullie de pad van Marcel gezien?" vraagt het meisje. "Misschien hebben we hem gezien," begint Fred. "Maar Hermelien, waarom zouden we het dan zeggen?" grinnikt George. "Zeg me waar die pad is!" roept Hermelien als hij de twee jongens bij hun oor pakt, beiden een oor. "Niet gezien!" roepen ze nu in koor. Hermelien laat los en kijkt naar mij. "Heb jij iets gezien?" vraagt ze aan mij. "Nee, sorry," antwoord ik. Dan loopt Hermelien weer weg. Ik hoor haar praten op de gang met een jongensstem. "Ron, heb jij de pad gezien?" hoor ik Hermelien. "Nee, jij iets gevonden?" vraagt de andere stem, ik neem aan die van Ron. "Nope, ik ben net uit de coupé van je broers en nog een ander meisje maar die hadden ook niks gezien," antwoordt Hermelien weer. "Fred en George zitten samen met een meisje!" roept de stem als de deur open gaat en er een roodharige jongen naar binnen komt gevallen. "Hoi, Ron," zegt de tweeling, weer in koor. De jongen staat op en kijkt verbaasd van mij naar Fred en George. "Als je denkt dat ik het hier naar mijn zin heb. Fout gedacht," zeg ik meteen. "Dat is gemeen," zegt George. "Heel gemeen," valt Fred hem bij. Nu schiet Ron in de lach. "Jullie gaan nooit een relatie krijgt," lacht Ron. "Hoor wie het zegt," kaatst George terug. Ik grinnik om de discussie. "Ik wil deze zinloze discussie niet verpesten maar over tien minuten zijn we bij Zweinstein, jullie moeten je gaan omkleden," merkt Hermelien op. Ik pak mijn koffer en ga erin zoeken naar mijn gewaad. Ik haal hem eruit en kijk naar de jongens. "Mag ik me omkleden?" vraag ik als ze nonchalant blijven zitten. "Tuurlijk," zeggen ze als ze blijven zitten. Ik pak ze deze keer bij hun oor en weet ze zo de coupé uit te werken. "Auw!" roepen ze weer in koor als ik de coupé deur dicht gooi en me ga omkleden. Daarna loop ik naar buiten zodat hun zich kunnen omkleden en ik ga weer naar binnen als ze roepen dat ze klaar zijn. Ik kijk uit het raam en zie Zweinstein in beeld komen. "Dit hel ritje is bijna voorbij..." verzeker ik mezelf. Ik zie Fred en George beledigt kijken maar besteed er geen aandacht aan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen