Foto bij 082

Taylor Lancaster

Beautiful temple @Pattaya. Here's an action photo. Thanks to @anananwar for the photo.
Samen met de foto, waar ik een achterwaartse flikflak doe en daardoor op de kop hang in de lucht, erbij. De plek is zeker het terugkomen waard. Daarna doe ik mijn telefoon terug in mijn tas. Waar het veilig is. Vervolgens pak ik mijn Hero 5.
'Hey guys, daar ben ik weer,' begin ik, 'weer ergens in Pattaya en zijn we in een verlaten tempel op zee. Blijf kijken want aan het eind heb ik nieuws.' Ik richt de camera op de tempel zelf.
'Wat denk je om te zeggen dat we een relatie hebben,' fluistert Dominic in mijn oor. Gevolgd door een lichte kus op mijn wang.
Zou kunnen. Ik moet toch nog de video bewerken en dan wil ik het liefst dat hij tegen die tijd kennis gemaakt heeft met mijn ouders. 'Is goed,' antwoord ik even zacht.
Daarna neemt hij mijn camera over zodat ik wat kan rennen. Waarbij ik een lazy vault maak, een kong, rol ik onder een andere balk door omlaag en zodra ik op mijn voeten sta volgt er een kurkentrekker, klim ik omhoog naar een balk en eindig ik het met een front flip.
Dominic richt de camera eerst omlaag voor een transitie. Om het dan uit te zetten. 'Ziet er goed uit,' grijnst hij en maakt zijn telefoon een geluid.
Gelijk krijg ik mijn camera terug. Geen moment later zie ik een brede grijns bij hem.
'Ik ben door naar de jam selectie. Dus ik maak nog kans om mee te doen.' Blij omhelst hij mij dan.
Waarop ik mijn armen om zijn nek leg. 'Ik hoop het voor je.'
'Dom, Tae,' reageert Jason vrolijk. 'Jam selectie voor mij, om er een verslag van te maken,' pruilt hij nu. Alsof hij het jammer vindt.

Daarna waren we alle drie niet te stoppen en hebben we de hele tempel onveilig gemaakt. Echt geweldig dat hun door zijn. Weliswaar naar de jam selectie maar beide mannen achten hun kansen redelijk groot dat ze toch door gaan naar de finale op zeven oktober. Voorlopig is het nog juli en ga ik straks eerst met Dominic mee naar Sydney.
'En dan nu voor het nieuws,' ga ik verder voor de camera. 'Het eerste dat ik met jullie wil delen is dat ik er doorheen ben. Ik sta in de finale van Art of Motion. Echt, toen ik dat bericht kreeg... Enorm blij dat ik was, haast euforisch en ik begon haast te stuiteren.'
Jason komt naast me staan. 'Ze stuiterde regelrecht in een paar armen,' knikt hij.
'Ehm, ja, dan kom ik op het volgende nieuws. Weg jij,' glimlachend duw ik Jason weg en komt Dominic dan bij me staan. 'Ik heb een relatie, twee maanden nu, en dat is met Dom.' Ik zorg dat hij in beeld is.
Hij zwaait gelijk. 'Hoi,' grijnst hij en legt hij een arm om me heen. 'Sorry voor jullie, mannen, maar ze is officieel van de markt.' Hij laat mijn andere hand zien. 'Het armbandje heeft ze van mij gekregen toen ik het officieel vroeg. Daarvoor hebben we zeker nog wat afspraakjes gehad.'
'Dat was het weer voor vandaag. Like, comment, subscribe en ik zie jullie de volgende keer.' Er zijn slechts een paar dingen die standaard zijn bij mij.
'And say hi to your mum for me,' voegt Dominic er aan toe.
Waarop ik dan mijn camera naar hem beweeg naar zijn borstkas, bedekt door een tanktop van Farang, voor de transitie en drukt hij dan op de knop voor me. 'Dank je wel.' Ik stop de camera dan terug in de tas. Dat moet wel genoeg zijn voor een video van ongeveer tien minuten.
'Graag gedaan. We zullen wel zien wat voor berichten we krijgen. Ik ken dan jouw ouders, en in Sydney zul je kennismaken met mijn moeder. Daarna kan de video wel online,' zegt hij met een arm om mij heen. 'Uiteraard nadat het bewerkt is. Nu heb je ook nog niet de logo's van Nike of GoPro erin verwerkt.'

Nadat we nog ergens zijn wezen eten, gaan we nu uit elkaar. Anan is naar zijn appartement met Jason. Zelf ben ik net thuis en heb ik niet veel zin om nog actieve dingen te gaan doen. Alsof ik uitgeput ben, kruip ik verder in een paar armen.
'Geen zin om nog wat te gaan doen,' vraagt hij.
'Nope,' reageer ik en lig ik wel lekker.
Een kus volgt. 'We kunnen een film opzetten,' stelt Dominic voor.
Tegelijk leg ik zijn arm om me heen. 'Welke film heb je dan in gedachten?' Ik til mijn hoofd naar hem op. Dat genoeg is dat hij me kust, die veranderd in een lieve zoen en voel ik zijn hand. Welke onder mijn shirt glijdt naar mijn heup en over mijn rug.
'Mhmm, lekker zacht,' mompelt hij met zijn lippen op de mijne.
Waarop ik toch de kus verbreek. 'Dom,' fluister ik, om onverklaarbare redenen. 'Zou je dan toch verder willen?' wil ik weten van hem.
Hij glimlacht echter geruststellend. 'Uiteindelijk wel, maar we hebben geen haast, weet je nog.' Hij strijkt mijn haar achter mijn oor. 'Tae, we hebben net twee maanden echt een relatie en ik kan echt nog wel een paar maanden wachten. Zelfs als dat inhoudt dat ik het nog met koude douches moet doen.'
'Dus je hebt niet het idee dat ik je laat wachten?'
Om nu zijn hoofd te schudden. 'Nee, totaal niet. We moeten er allebei aan toe zijn. Goed, zoenen en knuffelen kan me dan opwinden maar het is niet zo dat ik je gelijk naar de slaapkamer wil ontvoeren.' Hij druk een kus op mijn voorhoofd. 'Je speelt wel een rol in mijn dromen af en toe,' bekent hij dan.
Waardoor ik een hele kleur krijg. Soms beland ik inderdaad bovenop hem, of onderop, en kan ik voelen wat het met hem doet. Echt klein is hij niet.
'Ik weet dat ik niet de eerste voor jou ben en jij bent ook niet de eerste voor mij. Al doet dat er niet toe. Wat pas belangrijk is, is het hier en nu,' vervolgt hij zacht, 'behalve dat, ik durf te wedden dat de eerste nacht met jou samen, dat ik dat nooit zal vergeten.' Hij lijkt zo zelfverzekerd te zijn daarin.
Juist terwijl ik op dat gebied soms wat verlegen kan zijn. 'Dat zien we dan wel als we wel zo ver zijn.'
Hij knikt. 'Klopt, moet ik dan aan bescherming denken of wat?'
'Hoeft niet, tenzij je het zelf wilt,' schud ik mijn hoofd. 'Ik heb een spiraaltje en nog minstens een jaar voordat ik een nieuwe moet hebben.' Ik kan zien dat hij nieuwsgierig en vragend kijkt. 'Een spiraaltje geeft me vijf jaar bescherming voor een zwangerschap, zorgt ervoor dat ik mijn periode niet meer krijg en ik hoef geen fucking pil te slikken, die ik anders vergeet.'
Dominic barst in lachen uit. 'Dus het heeft gewoon veel voordelen voor je om een spiraaltje te nemen. Vergeet je het anders om een pil te slikken?'
'Het is me al een paar keer gebeurd dat ik de pil vergeten ben. Trouwens, ik had ook niet bepaald de normale pil want ik kreeg steeds meer last van bepaalde dingen. Toen ik eenmaal het spiraaltje had, verdween dat,' zucht ik. 'De pil werkte niet echt en de dokter wees me op een ander alternatief. Een staafje heeft nagenoeg dezelfde werking maar is goed voor drie jaar, het spiraaltje voor vijf jaar en ik ben gewoon gelijk voor de maximale tijd gegaan.'
Het is te zien dat hij nadenkt. 'Verschilt het ook waar je dat ding krijgt?'
Ik knik. 'Ja, het staafje krijg je in je bovenarm en het spiraaltje wordt door een specialist ingebracht tussen mijn benen.' Even trek ik een grimas. 'De enige keer dat ik iemand anders tussen mijn benen toe sta, buiten mijn vent om, is de specialist of de gynaecoloog.'
Hij wikkelt zijn armen om me heen. 'Nou, de gynaecoloog lijkt me anders wel voor iets leuks,' glimlacht hij. 'Hoe gek het ook mag klinken, zie ik het eigenlijk wel zitten om over een paar jaar kinderen met je te hebben.'
'Ja, ja, voorlopig hebben we net twee maanden een relatie. We zullen wel zien hoe het er voor staat over een paar jaar...'
'Vraagje, heb je er altijd over gedroomd om te trouwen of hoeft dat niet zo zeer voor jou?' onderbreekt hij mij.
Ik trek een wenkbrauw op. 'Dat vraag jij aan mij terwijl je weet dat mijn ouders gescheiden zijn? Wat voor toegevoegde waarde heeft een papiertje eigenlijk? Dat heb ik niet nodig om jou te laten voelen en zien dat ik van je hou.' Het levert me gelijk een lieve kus op op het puntje van mijn neus.
Samen met een liefdevolle blik in zijn ogen. 'Dat merk ik aan alles wat je doet. Ik hoop dat jij hetzelfde merkt van mijn kant.'
Daardoor geef ik hem een kus. 'Ja, ik merk het, ik voel het, bij elke aanraking.'
Zijn hand wrijft dan net zachtjes in mijn nek. 'Mooi, ik heb hetzelfde.' Hij drukt dan licht zijn lippen op de mijne.
Om weer te verdrinken in een wirwar van emoties en het verliefde gevoel dat het teweeg brengt.

Reacties (1)

 • Malikx

  Blijven zo alrijd samen???

  2 jaar geleden
  • Writex83

   Daar kom je vanzelf achter. XD

   2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen