Foto bij 28 My own party

Speciaal voor jullie trouwe lezertjes nog een hoofdstukje!
Ik geniet zo van jullie speculaties! Helaas heeft niemand het nog goed geraden mwuahaha

De week erna zat ik bij mijn eigen uitzendingsmelding. Meneer HogePiefJames, die kennelijk alleen bij deze melding zichzelf liet zien, maakte de indeling bekend.
“Naar Irak gaan Olivia, Sienna, James, Max, Robin, Travis en Alex. Jullie mogen met Officier Quinn mee” Geschokt keek ik Sienna en Travis aan. Zij hadden ook Somalie opgegeven maar waren desondanks toch in Irak ingedeeld. Dat betekende ook dat ik niet in Irak was ingedeeld. Stiekem had ik gehoopt dat ze mij toch daar hadden ingedeeld. Dan hoefte ik zelf tenminste de keus niet te maken.

Naar Somalie gaan Jace, Quinn, Mads, Mayleigh, Mick, Suzanna, Hannah, Anouk, Jillian, Jake, en Suzanne. Jullie mogen deze kant op komen.”

Mads had zo zenuwachtig geluisterd naar mijn naam dat het hem niet was opgevallen dat Sienna en Travis wel in Irak waren ingedeeld. Mads gaf me een opgeluchte high five.
“Ik moet naar Irak” stommelde Sienna verbaasd. “Ik had dat helemaal niet als voorkeur opgegeven”. Wit gekleurd zat ze aan tafel. “Ik wil niet naar Irak!” Ze keek me om hulp vragend aan.
“Irak is heus niet zo erg!” loog ik. “Travis is er ook,” Om me heen kijkend zocht ik Travis. Ook hij had de kleur van een vaatdoek, dit ging niet de goede kant op.
Tevergeefs probeerde ze over te stappen naar een ander land. Elk ander land was goed geweest voor hun maar het mocht niet baten. Irak had veel soldaten te kort, ze moesten er heen. Dat was tenslotte de consequentie van militair zijn…

Die avond was mijn eigen afscheidsfeestje. Net als de rest van mijn vrienden was ik stomdronken. Ik kon echt niet meer in een rechte lijn lopen. Deze keer zag ik pas echt wat er gebeuren bij het afscheidsfeest. Wat Thomas had gezegd was waar, iedereen deed het met iedereen. Mayleigh en Travis waren al verdwenen, ik hoefde niet te vragen waar naartoe. Kennelijk hadden ze hun troost bij elkaar gevonden. Over 72 uur zouden ze in Irak zijn, het gevaarlijkste gebied dat defensie momenteel te bieden had.

Het duurde niet lang of Mads en ik waren de enige twee over van de vriendengroep. Waar de rest gebleven was? Ik wilde het niet weten….
Samen met Mads danste we totaal uit de maat op de muziek. Door de alcohol dachten we dat we konden dansen als een pro. Hij week geen seconde van mijn zijde. Hij flirtte duidelijk met me. Nou was dit niks nieuws geweest maar vanavond was het nog duidelijker.
“Kom” wenkte Mads terwijl hij licht aan mijn handen trok.
“waar gaan we naar toe?” Schreeuwde ik in zijn oor over de muziek heen.
“Mijn kamer?” Hij zei het vragend, licht twijfelend. Ik had de mogelijkheid om nee te zeggen. Maar ach, fuck it. Over 72 uur kon ik wel dood zijn. Dan kon ik beter van mijn avond genieten toch?
Ik pakte zijn hand aan. Samen liepen we door het donker richting de mannenbarakken. Het was al maanden geleden dat ik hier geweest was, alhoewel de reden hetzelfde was geweest”. Onderweg kwamen we meerdere zoenen de stellen tegen. Ook in de mannenbrakken liepen abnormaal veel vrouwen. Niemand keek op toen ik Mads zijn kamer in liep.

Reacties (3)

 • AmeranthaGaia

  Wat als Alexander overgeplaatst is naar Somalië? Dat zou kunnen. Ik ga echt niet ophouden voordat ik de code gekraakt heb.xD

  2 jaar geleden
 • Luckey

  Ja tuurlijkxD
  Nog even een vluggertje voor ze weg gaan

  2 jaar geleden
 • AmeranthaGaia

  Oké, mijn naam staat ertussen. Geweldig. Ik ga naar Somalië, blijkbaar.xD

  2 jaar geleden
  • Scenario


   Ik gok op Anouk of Suzanne?:P

   2 jaar geleden
  • AmeranthaGaia

   ......... Het enge is dat een van de twee inderdaad klopt. Ik ga alleen niet zeggen welke.(puh)xD

   2 jaar geleden
  • Scenario

   Je hebt het me niet zo moeilijk gemaakt haha, het staat op je profielxD

   2 jaar geleden
  • AmeranthaGaia

   Ik. Ben. Heel. Dom. Maar ik heb weekend, dus dat mag.

   2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen