Foto bij Stop it.

ayala was dan wel misschien fysiek genezen, mentaal was ze dat niet. Binnen in gaar huisde een griezelige leegte. Niets alleen een diep zwart gat.

Ayala liep door de gangen, soepel, snel, geluidloos en elegant iets waar zij een meester in was geworden. Ze liep haar kamer in en plofte neer op bed. Stond weer op en liep heen en weer. Ayala ging weer zitten op haar bed, twee seconden later ijsbeerde ze weer door de kamer. Haar ogen vlogen in het rond van het bed naar de kast van de kast naar het bureau van het bureau naar de muur van de muur naar de deur. Eens haar ogen de deur zagen liep ze er opaf en even later liep ze weer de gangen op. Ze sloeg willekeurige gangen, keek niet echt waar ze naar toe ging, en liep Kylo voorbij. Hij greep haar vast en trok haar voor hem.’ Je ben dan misschien fysiek aan het genezen maar emotioneel, ben je zwak Ayala, iedereen kan je zomaar kapot maken!’, zei Kylo bezorgt.’ Niemand kan me kapot maken Kylo, jij niet, Snoke niet, de First Order niet, de rebellen niet, niemand niet, ik maak me am kapot.’, antwoordde Ayala. Ze trok zich los uit Kylo zijn greep en liep verder door de gangen.

( nu volgen we even Kylo Ren )

Gehaast liep Kylo zo snel hjj kon naar Snoke.’ Supreme Leader, het gaat slecht met Ayala, ze is dan misschien fysiek stabiel maar niet mentaal we moeten ingrijpen!’, sprak Kylo. Snoke keek Kylo kalm aan.’ Denk je dat ik dat niet wist, ik weet al wat ik moet doen om dit probleem op te lossen, je gazt het niet leuk vinden maar eens dat het in zijn werking is zal je het begrijpen en zien waar dit naartoe gaat.’, zei Snoke kalm.’ Alles wat haar maar kan helpen’, antwoordde Kylo.’ Breng haar naar mij’, beval Snoke. Kylo knikte, stond op en liep de kamer uit. Binnen de kortste keren had Kylo Ayala gevonden.

( nu weer naar Ayala )

Kylo greep Ayala bij de pols en trok haar mee.’ Waar gaan we naartoe?’, vroeg Ayala wantrouwig.’ Snoke’, antwoordde Kylo. Eenmaal daar aangekomen mocht Kylo beschikken.’ Ayala,’ sprak Snoke,’ laten we direct naar het probleem gaan, je bent mentaal zeer onstabiel, ik ben bang dat de rebellen daar gebruik van zullen maken, dat zullen ze daar ben ik eigenlijk zeer zeker van.’, begon Snoke.’ Ik heb hierop een oplossing’, ging hij verder.’ Jij en generaal Hux gaan trouwen, geen zorgen hij weet het al net zoals je broer’, zei Snoke.’ Zo kan iemand in je dichte omgeving je steunen en beschermen zodat je niet meer zo zwak bent’, vervolgde Snoke.’ Graag gedaan’, voegde hij er nog aan toe. Ayala’s mond zakte open.

Heeeeeeeey iedereen!!!!!!!!! Duuuuuuus ik heb een klein klein klein probleempje, en jullie kunnen me natuurlijk helpen!!!:)Ik heb dus een poll gemaakt, daarin staan een aantal personages uitgelegd, een daarvan zal ook in dit verhaal komen, maar daarvoor moeten jullie natuurlijk stemmen;)ik kan alvast niet wachten om te tonen wie er bij zal komen!!! Maar let wel op jullie kunnen maar stemmen tot volgende week 6 mei ( dat is een zondag) om te stemmen en dan 7 mei ( dat is een maandag ) laat ik jullie weten wie er heeft gewonnen! LET OP: de persoon die jullie kiezen krijgt een belangrijke rol!!!! Als jullie willen kan er nog een van die voorgestelde personen meedoen ( zet dan in de reacties van de poll dat jullie nog een 2e persoon willen ) dat is dan degene met het 2e meeste punten ( #logica ) maar nu ga ik julie verder laten lezen bedankt voor jullie aandacht en geduld om dit nog even te lezen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen