Foto bij Chapter 74 ||

Alexis Sanchez


'Alexis..' begon Anne later tegen me. We hadden net het eten op en lagen op de bank een film te kijken, Coco. Nu had ik die film al wel vaker gezien, maar hij was zo leuk dat ik ;m eigenlijk wilde blijven kijken. Anne had me al vaker gezegd dat de film wel over mij had kunnen gaan, alleen was het verschil dat de film zich dan in Mexico afspeelde in plaats van in Chili. Maar goed, dan praten we over details natuurlijk. Het algemene verhaal bleef hetzelfde. 'Don't you think it's all going fast?' vroeg Anne toen. Ik zette de film op pauze en draaide me naar haar toe terwijl ik met de arm die over haar schouders lag even over haar schouder wreef.
'It feels good. Why?' vroeg ik toen. Anne haalde haar schouders op.
'I also think it feels good. It's just that.. Every time we come close to things I had with Pierre it's just..'
'Scary?' vulde ik aan toen haar stem wegstierf. Ze knikte en ik glimlachte. 'It's logical. Pierre hurt you. But seriously Anne.. this is different than with Pierre.' Anne draaide zich nu helemaal en glimlachte.
'I felt so too. I just didn't want you to think I was rushing into anything else.'
'Rushing? How long do you think I waited to make a move?' grinnikte ik toen plagend. Anne rolde haar ogen en drukte even tegen mijn borstkas.
'Oh shut up. I'm sure you had to figure out your feelings.' plaagde ze me terug.
'Oooh, you know me so well.' treiterde ik verder en smoorde haar door mijn lippen op de van haar te drukken. Anne grijnsde tegen mijn lippen aan en sloeg haar armen om mijn nek, waarna ze wat achteruit zakte en ik boven haar ging hangen. Het zoenen werd meer intens en ik voelde haar handen meerdere malen over mijn rug gaan, waarna ik met mijn handen over haar heupen ging en het stukje blote huid tussen haar broek en shirtje per ongeluk aanraakte. Ik maakte me los en keek Anne even vragend aan. Toen ze me verleidelijk aankeek en me weer terug zoende, wist ik genoeg.

Nadieh Wilshere


Na de date van doordeweeks had ik me niet goed meer kunnen concentreren. Ik bleef maar aan de confessie en deed denken waarmee een heleboel vlinders gepaard gingen. Niet dat je dat zag op mijn video's, althans dat dacht ik. Theo had dit weekend een uit wedstrijd tegen Stoke en dus had hij weinig tijd, waardoor ik ook thuis bleef en besloot wat te editen. Ook al had ik meer video's geplaatst, het leek alsof ik niets goed kon doen. Mijn volgers bleven maar klagen en volgens hen was het nu een rookscherm om iedereen van mijn persoonlijke leven af te leiden. Ik scrolde nog eens door de comments op mijn laatste video.

I think she's just trying to drag us away from all the drama. Sead has been spotted with that other girl a million times now.

I bet she's all pre-filmed this. Didn't you guys notice she's wearing the same clothes in a few videos? She's so fake.

I hate that fake smile of hers. She's trying to keep up but she can't. I'm leaving.


Gefrustreerd ging ik door mijn haar en probeerde te bedenken wat ik zou kunnen doen. Mijn broer wist nog niet eens dat Theo en ik een relatie hadden en eigenlijk wilde ik wachten op het goede moment om hem dat te vertellen. Nadat we dat hadden gedaan, kon ik misschien iets plaatsen op social media. Dan kon ik misschien een Q&A opnemen en alle vragen beantwoorden, zodat we weer met een schone lei op YouTube konden beginnen. Ik begon met de lampen weer klaar te zetten en het opnemen van een nieuwe video, maar halverwege stopte ik er mee. Het wilde niet lukken vandaag en als het volgens mezelf al niet wilde lukken, zou dat sowieso te zien zijn op YouTube. Beneden zag ik Andriani zitten en bedacht me dat ik het misschien haar wel kon vertellen. Gewoon, als een start.
'Having a break?' grijnsde Andriani toen ze naar mijn half-opgemaakte gezicht verwees. Ik knikte.
'Yeah, it just doesn't seem to work and I just keep replaying the same thoughts in my head.' bekende ik.
'Anything you want to discuss?' vroeg ze nonchalant. Ik haalde mijn schouders op.
'Depends. How would you react to the fact Theo and I have a relationship?' Ze draaide zich om en keek me even geschokt aan, waarna ze voorzichtig begon te glimlachen.
'I knew something was going on! Sweetie, that's wonderful! If there's one good guy it's probably Theo!'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen