Foto bij Chapitre 8.

Na een uitleg van ongeveer een half uur waar niemand ook maar iets van begreep mochten we eindelijk het park in. Bobbi en Puck stonden bij een bankje op ons te wachten, zodat we met z'n vieren het park in konden aan. De ouders mochten zelf beslissen of ze in het park wilden blijven of met een pendelbusje Parijs wilden gaan verkennen. De keuze was voor onze ouders snel gemaakt. Mijn vader had een gloeiende hekel aan attractieparken dus zij besloten samen Parijs in te gaan. Ze wilden een fietstocht gaan maken langs alle hotspots die Parijs te bieden had. Zij liever dan ik. Ik vond dit helemaal geweldig. En Alice naast me was al helemaal niet meer te houden.
"Gaan we dan nu eindelijk het park in?" ze sprong als een klein kind om me heen.
"Ja we gaan, Bobbi en Puck staan daar." ik wees vlak langs haar neus, waardoor ze geschrokken een sprongetje naar achteren maakte.
"Nou kom op. Ik wil naar de Space Mountain! Daar moeten we serieus wel in!" Alice huppelde voor me uit naar de twee meiden toe.
"Waar gaan we als eerste in?" vroeg Puck met twinkelende ogen.
"SPACE MOUNTAIN" riep Alice voordat ook maar iemand anders wat kon zeggen. Ik sloeg mijn hand voor mijn gezicht. Dat kind kon echt niets anders doen dan schreeuwen als ze enthousiast was.
"We kunnen ook eerst even kijken of we ergens van die oren kunnen krijgen." Bobbi wipte van haar ene been op haar andere been.
"Kijk, dat vind ik nou eens een goed idee." reageerde ik meteen. Ook Puck knikte enthousiast.
"Oké, doen we dat wel eerst." Alice zuchtte, maar keek meteen daarna weer vrolijk.
"IK WIL WEL MINNIE MOUSE OREN." Bobbi keek me aan.
"Hoe oud is je zus precies?" ik schoot in de lach.
"Officieel zou ze negentien moeten zijn. Maar zoals je ziet is leeftijd bij Alice alleen maar een getal.".
"Zullen we gaan?" Puck pakte Bobbi en mij bij de arm, terwijl Alice voor ons uit liep.
"Al, kom je ook gezellig doen?" riep ik naar mijn hyperactieve tweelingzus. Ze draaide zich om, en besloot toch haar tempo wat te verlagen. Met z'n vieren liepen we richting de winkels. Het scheelde dat we ons hadden moeten verzamelen bij de grote luchtballon die aan de kant van het water lag. We moesten toch eerst door Disney Village, voordat we bij het echte park waren.
"Willen we vandaag naar Disney Studios of naar het gewone Disneypark?" Bobbi keek me vragend aan.
"Goh, ik heb geen idee. Wat is leuker?" Puck draaide zich om.
"Wat ik heb gehoord is dat je binnen no-time door Disney Studios heen bent. Alleen is daar wel een meeting met Minnie Mouse wat ik zo kan zien." ze liet het blaadje met informatie aan ons zien.
"Ja, maar dat is de hele dag door. Dat kunnen we morgen ook doen. Zolang we maar elke avond op tijd terug zijn voor de parade in het park." antwoordde Bobbi.
"De parade is elke dag om vijf uur staat hier." Alice keek over Puck haar schouder mee.
"Wie heeft bedacht om dit allemaal in het Frans op te schrijven?" ik keek een beetje bedenkelijk. Mijn Frans was nou alles behalve goed.
"De Fransen." Bobbi pakte de informatie van Puck en stopte deze in haar rugzak. Nou, daar was geen speld tussen te krijgen.
"Ik heb trouwens best wel dorst van die reis en van de warmte. Zullen we eerst even bij de Starbucks langsgaan voor een drankje?" Puck liep al richting de grote Starbucks.
"Alsof ze ons nog een kans gaf." Bobbi schoot in de lach. Ik haalde mijn schouders op en trok Alice met me mee achter Puck aan.
"Wat willen jullie? Misschien makkelijker om meteen alles tegelijk te bestellen?" Puck keek ons een voor een aan.
"Uhm, doe maar een Mango-Passion voor mij." reageerde Bobbi meteen. Alice keek mij aan.
"Voor ons een Peach Green Tea Lemonade." antwoordde Alice. Ze mag dan soms een irritant kind zijn, ze is en blijft mijn tweelingzus. We delen smaak. Soms. Niet over jongens.
"Gaan we dan zo wel op zoek naar oren en Disney in?" Puck ging vast in de rij staan. Bobbi keek ons even aan.
"Wij kunnen natuurlijk ook de oren vast halen? Anders staan we overal te wachten tot we een ons wegen." ik keek Puck aan, die knikte.
"Top idee. Alice gaat met Bob mee en Grace blijft bij mij? Ik heb natuurlijk maar twee handen." Alice en Bobbi liepen de Starbucks weer uit, en terwijl we aan het wachten waren tot we aan de beurt waren bekeken Puck en ik samen de kaart van Disney.
"Ik wil echt als eerste naar het kasteel hoor. Ik wil serieus even een te gekke foto maken daar." Puck keek op toen ze doorhad dat we aan de beurt waren en gaf snel de bestellingen door. Daarna konden we nog langer wachten, omdat de drankjes ook nog gemaakt moesten worden. Toen ook deze eindelijk klaar waren en we naar buiten liepen stonden Bobbi en Alice met Minnie Mouse oren op hun hoofd en in hun handen op ons te wachten.
"Laten we eindelijk Disney ingaan!"

Reacties (1)

 • HarrysWife

  Woehoeee, lets goo!
  Ik hou van disney.
  En nu al van je verhaal!
  Snel verder Lot!
  'xx

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen