Foto bij 080

It's funny
how a slight
curl from
the right
lips can be
all the grace
you'll ever
need.
- Christopher Poindexter

Harry Styles


Ik ijsbeerde onrustig door haar gigantische kamer terwijl ik wachtte op haar terugkeer. Ons weerzien had nog meer heftige emoties aangewakkerd dan ik had gedacht.
Fuck, ik maakte me zo fucking veel zorgen om haar.
Ik moest alles in me ertoe aanzetten niet naar beneden te stormen en die dikke klootzak te straffen voor wat hij haar had aangedaan - dat smerige, walgelijke varken. Hoe durfde hij met zijn poten aan mijn Lily te zitten? En shit, het was vooral haar reactie die me zo ongerust maakte. Ik kende haar beter dan wie dan ook. Ik had de pure angst op haar jonge gezicht kunnen aflezen toen ze hem had gezien. Daarbij, twintig minuten daarvoor had ze me nog gesmeekt haar weg te halen uit haar kutmilieu, omdat ze haar zo vreselijk aan het breken waren... Dus ik wist heel goed dat ze had gelogen toen ze me er berustend van had overtuigd dat ze haar lot moest aanvaarden en dat ze een fucking huwelijk met Marcus wel zou overleven. Allemaal dikke bullshit, troostend uitgekraamd om mij gerust te stellen. Fuck, alsof ik haar kleine act had geloofd... Ze was doodsbang van alle corrupte, obscene mannen in haar wereld. Ze waren geen haar beter dan in die van mij: één voor één namen ze wat ze begeerden, zonder scrupules. En het was fucked up dat ze net allemaal haar wilden, ook al begreep ik het met elke fucking gram van mijn hele zijn. Ze was zo betoverend; magisch, bijna. Wie smachtte niet naar mijn engel? Maar het was het feit dat ze veronderstelden dat ze het zomaar konden innen. Konden stelen voor eigen, egoïstisch gebruik. Schaamteloos bleven ze haar maar bevuilen en misbruiken voor hun eigen doeleinden: haar vader verkocht haar zomaar aan Marcus, fucking Lawson dacht dat het oké was het jonge, onschuldige meisje te nemen zonder haar toestemming, en haar misselijkmakende toekomstige leek te geloven dat ze zijn eigendom was - een porseleinen pop waarmee hij kon doen wat hij wilde. Het ergste was dat ik geen fuck kon doen.
En ze wist het.
Net zoals ze wist dat ze zelf geen fuck kon doen.
Het was de vloek een Harper-prinsesje te zijn, vreesde ik. Een meisje met zo'n onschatbare waarde werd geacht zichzelf te verkopen. Ze werd als niets anders gezien dan een leeg omhulsel waarmee ze konden doen wat ze wilden, om hun eigen ambities, noden en lusten te bevredigen. Zo werkte het bij de rijksten van de rijksten in Sands Point, blijkbaar...
Ze zou eraan kapot gaan.
Ik had het gemerkt aan hoe kwetsbaar en fragiel ze er daarnet onder het maanlicht had uitgezien toen ik haar eindelijk opnieuw in mijn armen had kunnen houden. Ik had het gezien aan hoe ze zich bijna reflexmatig dichter tegen me had aangedrukt toen ze haar belager had gezien. En ik had de leugen in haar ogen gelezen toen ze met neppe aanvaarding en opstandigheid had verkondigd dat ze had gevochten en verloren, maar dat ze zich er wel door zou slaan. Met mij. Zo naïef was zelfs Lily niet. Ze wist dat ze haar langzaamaan zouden breken.
Ook al was dit alles altijd al haar lot geweest, ik had het nog veel erger gemaakt. Ik had haar door onze schandalige relatie tot goedkoop sletje gebombardeerd, en er de op seks en macht beluste mannen in haar leefomgeving munitie mee gegeven om haar nog meer te vernietigen dan ze nu al deden. Ze werd zo hard gestraft voor wat ze met me had gedaan. Opnieuw en opnieuw en opnieuw...
Shit, meer dan ooit besefte ik dat ik uit haar leven moest verdwijnen als ik haar ooit wilde beschermen. Ik kon onze liefde niet langer blijven voeden in haar hoofd en hart, tot op het punt dat ze zichzelf volledig in ongenade zou laten vallen bij haar familie en kennissen. Ze had geen keuze. Ze moest zich overgeven aan de wensen en wetten van haar ouders. En ik moest haar loslaten als ik haar een kans wilde geven.
Tranen sprongen in mijn ogen terwijl ik me verslagen op het einde van haar grote bed liet zakken. Het hoofd was een witte houten constructie, afgezet met bladgoud en fluweel. Haar kussens en lakens waren gemaakt uit zijde. Een bed geschikt voor het prinsesje dat ze was...
Met een verslagen zucht begroef ik mijn gezicht in mijn handen. Ik paste niet in het interieur: een arme, miserabele, aan drugs verslaafde crimineel hoorde niet thuis in een vorstelijke omgeving, slechts bedoeld voor de elitaire hoge klasse. Meer dan ooit werd het contrast tussen ons duidelijk. Ik staarde naar de muur naast haar bureau. Foto's in gouden en zilveren lijstjes sierden de wand: Lily als debutante, Lily in haar schattige, onschuldige schooluniform, Lily als kind, uitgedost in een engelachtig jurkje, Lily als jonge ballerina. Mijn bloem... Fucking hell, ik hield van haar.
Een halfuur bleef ik roerloos zitten. Ze vond me in dezelfde positie toen ze even later binnenkwam met een ondeugende glimlach. Ze had cake bij.
"Voor jou." knikte ze liefjes, maar toen zag ze mijn zorgelijke frons en ging het snel op haar nachtkastje zetten.
"Harry? Is er iets gebeurd?" vroeg ze ongerust, voor ze naar me toe wandelde en naast me op haar bed kwam zitten. Ik slaakte een diepe zucht.
Ja, baby, dacht ik, er is iets gebeurd: ze hebben je van me afgenomen en je opgesloten in deze vernietigende wereld. Er was geen ontsnappen mogelijk. Fronsend bestudeerde ik haar. Ik ging er oprecht van uit dat ze haar eigen leugen, die die ik onmiddellijk had doorzien bij de muur naast de keuken, momenteel zelf geloofde. Zo vechtlustig en vol jonge kinderlijkheid was ze nog: altijd zo hoopvol, altijd zo klaar om te dromen. Ze had me deze avond terug, en durfde te wensen dat ze me niet opnieuw zou moeten loslaten, ook al besefte ze onbewust dat dit ons laatste moment ooit was.
Ik was echter niet van plan haar waanbeeld weg te nemen. Ik wilde haar onze nacht samen schenken voor ik haar definitief zou moeten achterlaten in deze hel. Ze was vastgeketend, en ik kon haar niet bevrijden...
Vanavond kon ze echter de wereld aan. Dacht ze... Ik voelde me geflatteerd dat ik haar die kracht kon schenken. Dat ik ervoor kon zorgen dat ze werkelijk geloofde dat ze Marcus' terreur kon overleven. Dat ze kon vergeten dat die walgelijke, dikke smeerlap haar dagen geleden nog bijna had aangerand en dat ze ten onder zou gaan in dit milieu. Ze kon niet overleven zoals haar moeder dat deed; die kille vrouw die haar perfecte dochter moeiteloos aan een krankzinnige wilde verkopen voor geld en status. Lily was niet gemaakt voor een leven vol luxe en regeltjes en angst en pijn en onderdrukking en liefdeloosheid. Ze had warmte nodig. Iemand die voor haar kwetsbare zijn wilde zorgen. Fuck, ik wilde het. Zo graag. Ik wilde haar.
Maar het kon niet.
Ik haalde trillerig adem en greep haar kleine hand in haar schoot.
"Lil?" vroeg ik zachtjes, terwijl ik onze vingers verstrengelde. Ze humde en liet me haar hand zachtjes kussen.
"Denk je...?" Ik aarzelde en keek op in haar prachtige, blauwgroene ogen.
"Denk je dat je kan overleven in deze wereld?" vroeg ik toen voorzichtig. Ze keek me een tel verrast aan, maar toen slaakte ze een zucht en liet me haar kleine handpalm op mijn wang leggen.
"Ja, ik moet... Ik moet gewoon meer opletten. Voorzichtig zijn." zei ze met een kleine schouderophaal. Ik kuste haar pols.
"Hmmm." reageerde ik nadenkend. Ik liet haar los en stond traag recht. Met een diepe frons wandelde ik naar haar bureau.
"Harry... Zoveel mensen hebben het erger dan ik. Ik heb alles wat ik mogelijk kan wensen, oké? Zolang ik doe wat mijn ouders vragen, geef ik niemand een reden om me te straffen." zei ze. Ik fronste.
"Je hebt niet alles. Je hebt geen liefde." gromde ik.
"Ik heb jou." zei ze. Kort sloot ik mijn ogen, terwijl ik mijn handen op het vlakke houten oppervlak legde en met mijn rug naar haar toe bleef staan. Ze wilde niet begrijpen dat ze me na vanavond niet meer zou zien. Dat ze geen risico's mocht nemen en me moest opgeven als ze zichzelf veilig wilde houden voor de toorn van Marcus en haar vader. Ik was niet hierheen gekomen om haar hoop te geven, of om duidelijk te maken dat we toch samen konden zijn. Ze wist dat ik enkel afscheid kwam nemen. God, ze weigerde het in te zien. Ze durfde nog niet.
Ik hoorde haar rechtstaan en ook naar me toe wandelen.
"Alles komt goed met me, Harry. En met jou. We zijn weer bij elkaar." zei ze liefjes, terwijl ze haar hand op mijn schouder legde. Langzaam draaide ik me naar haar om.
"We vinden een manier om hier samen door te komen. Toch?" vroeg ze kleintjes, met haar grote, onschuldige ogen naar me opkijkend. Ik slikte en legde mijn hand in haar nek. Diep zuchtend drukte ik mijn voorhoofd tegen het hare.
Vanavond was ze nog de mijne. Vanavond kon ik voor de laatste keer voor haar zorgen. Haar gelukkig maken.
"Kom hier." prevelde ik. Ze tilde haar hoofd op en kuste me heel zachtjes. Mijn ogen vielen dicht. Als puzzelstukjes gleden haar zachte, volle lippen tussen die van mij; haar mond was gemaakt om door de mijne gekust te worden. Ik verstrengelde mijn vingers in haar zachte krullen en trok haar dichter tegen me aan. Haar dunne sjaal dwarrelde vergeten op de grond toen ze de weinige afstand tussen onze lichamen overbrugde en haar tengere armen rond mijn middel krulde. Ik kreunde zacht toen ze haar hoofd kantelde en haar lippen verwijdde. Onmiddellijk kuste ik haar vuriger, mijn tong zwoel rond die van haar draaiend, terwijl ik in haar zachte haar graaide en mijn andere hand in haar naakte rug boorde. Ik draaide ons onhandig om.
Ze zuchtte verrast tegen mijn lippen op het moment dat ik haar moeiteloos en onverwachts op haar bureau tilde. Genietend trok ze haar neus op en liet een klein kreuntje horen toen ik haar benen openduwde en ertussen ging staan; haar zoete adem vulde mijn mond. Ik gromde opgewonden.
Dwingend tilde ik haar hoofd achteruit mijn mijn neus tegen haar kaakbeen, zodat ik mijn tanden in haar zachte nek kon zetten. Ze greep mijn schouders en trok haar benen op, terwijl ik mijn natte sporen achterliet op haar perfecte huid. Ik nam haar onmogelijk fijne middel in mijn handen en drukte mijn vingertoppen in haar smalle onderrug. Ze rolde haar heupen kort heen en weer op haar bureau, alsof ze zichzelf verlossing wilde schenken; ik voelde de sensuele beweging van haar kleine lichaam in mijn stevige greep. Mijn natte mond gleed over haar kin en viel die van haar weer hongerig aan. Haar handen gleden in mijn haar, terwijl ik haar naar het randje van de tafel trok en onze lichamen volledig versmolt. Zachte, erotische smakgeluidjes vulden de kamer, terwijl ik haar de mijne maakte. De temperatuur rond ons steeg.
"Harry." kreunde ze opeens wanhopig tegen mijn mond. Ze greep mijn hand en legde hem ter hoogte van haar hart. Onmiddellijk liet ik hem naar onderen glijden, tot op haar ene borst.
"Fuck." siste ik. Ik had het gemist haar verleidelijke lichaam te kunnen betasten. Plots verbrak ze onze kus en greep de rand van mijn sweater. Ik trok hem samen met mijn T-shirt over mijn hoofd en gooide het onbedachtzaam op de grond. Met een hese grom greep ik haar fijne gezicht tussen mijn grote handen en kuste ik haar opnieuw vurig. Haar kleine vingers gleden verlangend over mijn naakte borstkas en rug. Onaangekondigd verstijfde ze echter tegen me. Ik fronste en duwde mijn mond nog harder op de hare, maar ze draaide haar gezicht buiten adem weg en duwde me achteruit.
"Haz, stop!" Ze kraste met haar nagels over mijn borstkas.
"Wat?" snauwde ik, nog een kus stelend.
"Wat is dit?" Zachtjes gleed ze met haar vingers over de grote plakker rond mijn zij. Ik sloeg mijn arm rond haar middel en kuste haar wang.
"Niets, baby." prevelde ik tegen haar jukbeen, voor ik haar hoofd draaide met mijn hand rond haar kaakbeen en hees vervolgde: "Hey, kijk naar me. Geef me een kus." Ze fronste en liet me mijn open mond verlangend op de hare drukken, maar bleef zachtjes over mijn wonde strelen.
Na enkele seconden boog ze weer achteruit. Ze legde haar vingers op mijn mond toen ik opnieuw dichterbij kwam.
"Wat heb je gedaan?" vroeg ze zachtjes. Ik zuchtte en kuste haar vingertoppen met een verslagen blik. Traag duwde ik haar arm met mijn hand rond haar slanke pols weg.
"Heb je gevochten?" fluisterde ze met een geëmotioneerde blik in haar ogen. Slikkend knikte ik. Tranen sprongen in haar ogen.
"Waarom? Wat is er gebeurd?" Ik zei een hele tijd niets, maar bleef haar slechts nadenkend aankijken. Ik wilde haar niet het hele verhaal vertellen; waarom zou ik als het haar enkel bezorgder zou maken? Dus ik zweeg, en kauwde voorzichtig op mijn onderlip.
"Harry, vertel het me!" drong ze ongeduldig aan.
"Het was... Shit, je kent hem niet. Maar ik heb een risico genomen, oké? Fuck, niet huilen, baby. Niet huilen. Luister naar me." mompelde ik. Snel ving ik een traan op toen hij uit haar ooghoek ontsnapte.
"Het liep uit de hand. Zij hadden wapens, wij hadden wapens... Maar ik ben in orde. Iedereen is in orde. Ik heb geschoten, en..."
"Je hebt geschoten?" herhaalde ze paniekerig.
"Sssht. Niet zo. In zijn dij, dat is alles." Ik liet achterwege dat mijn slachtoffer inmiddels de hele stad aan het uitkammen was op zoek naar mij. Ik was praktisch een voortvluchtige. Als hij of één van zijn hulpjes me te pakken kregen, maakten ze me koelbloedig af.
"In zijn dij? Maar... Hoe...? Waarom?" snikte ze ontzet. Ik drukte mijn voorhoofd tegen het hare en streelde over haar neus met die van mij. Ze greep mijn polsen en liet me zachte cirkels draaien over haar wangen met mijn duimen.
"Ze hebben teruggeschoten. Nick is geraakt, maar hij is oké. Hoor je me, prinses? Iedereen is oké." fluisterde ik.
"En jij dan? Waarom ben jij gewond?" piepte ze radeloos. Ze klemde haar slanke benen rond mijn heupen, alsof ze me zo wilde beschermen tegen een gevaar dat al lang voorbij was.
"Ze hadden een mes bij." zuchtte ik. Ze snikte en begroef haar gezicht in mijn nek.
"Harry, je had kunnen sterven!" huilde ze. Ik reageerde niet, maar knuffelde haar slechts troostend. Ik vermeldde maar beter niet dat het me op dat moment geen fuck had kunnen schelen als ik het leven had gelaten.
"Maar ik leef nog, schatje. Hmmm? Ik ben hier, en ik leef nog." prevelde ik in haar oor, terwijl ik over haar smalle rug wreef met mijn grote palm.
"Mag ik het zien?" snifte ze. Ik fronste en drukte een zachte kus op haar krullen.
"Bunny, het ziet er niet mooi uit. Erger dan het eigenlijk is." probeerde ik het haar uit haar mooie hoofdje te praten, maar ik kende mijn koppige meisje als geen ander.
"Toon het me!" beval ze opstandig. Ik rolde met mijn ogen, maar liet haar toen los en reikte naar mijn zij. Met tegenzin trok ik de pleister los. Ze maakte een wanhopig geluidje toen ze de rafelige, gehechte wonde zag. Het was diep geweest; het scherpe mes had bijna tot op het bot gesneden, maar ze hadden het perfect dicht kunnen naaien. Ik had er amper nog last van.
"Stomme sukkel!" snauwde ze geëmotioneerd, voor ze me een duw tegen mijn borstkas gaf. Ik bleef onaangedaan staan en rolde met mijn ogen.
"Prinses..."
"Nee! Niets 'prinses'! Ik was je bijna kwijt! Je bent zo'n idioot!" raasde ze kwaad. Ik greep haar kleine handen en legde ze rond mijn heupen.
"Wist Maria dit al?" snikte ze uit pure woede. Ik knikte zuchtend.
"Waarom heeft ze me niets verteld?"
"Omdat het niet belangrijk is, Lil."
"Niet belangrijk?" herhaalde ze ongelovig. God, ze was furieus. Haar prachtige ogen schoten vuur. Fucking sexy...
"Nee. Ik zei dat ik weer in orde ben. Er is niets ergs gebeurd." gromde ik.
"Je bent gestoord! Ze hebben je neergestoken en jij noemt het...!" Ik onderbrak haar preek door mijn mond hard op de hare te duwen. Ruw kuste ik haar, haar middel nemend en haar kleine, tegenstribbelende lichaam tegen het mijne drukkend. Ze was lang niet sterk genoeg om me meester te kunnen.
"Stop!" protesteerde ze tegen mijn wang, terwijl ze woest naar mijn armen graaide en in mijn huid krabbelde. Ik negeerde haar gefrustreerde piepjes en kuste mijn zoete bloem gretig in de nek. Vechtend in mijn greep op haar, klauwde ze schattig in mijn borstkas.
"Harry!" zeurde ze klagerig, maar ik negeerde het en drukte hete, vurige kusjes onder haar oor.
"Kalmeer, Lily. Ontspan. Laat me je goed voelen, baby." prevelde ik in haar oor. Ze greep mijn gezicht tussen haar kleine handen en drukte haar voorhoofd met een smeulende, fucked up aantrekkelijke blik tegen die van mij. Ik grijnsde, maar vloekte onmiddellijk ontzet toen ze een ruk aan mijn haar gaf.
"Je bent zo..." begon ze gefrustreerd. Ze maakte haar zin niet af en stootte in de plaats een geërgerd, vertederend geluidje uit. Ik haalde haar venijnige vingers uit mijn krullen en legde haar hand op mijn borstkas.
"Mmhmm." beaamde ik, voor ik haar heel zachtjes kuste. Ze reageerde niet op mijn gebaar. Koppig prinsesje... Met een zacht kneepje in haar kin wist ik haar uiteindelijk toch te overhalen. Aarzelend bewoog ze haar mond. Ik liet mijn tong gretig naar binnen glijden. Ze ontspande in mijn armen en krulde haar kleine hand rond mijn hals, terwijl ik haar een zwoele, suggestieve kus gaf.
"Laat me het goed maken, Lily." prevelde ik. Ik boog me wat achteruit en liet mijn mond hijgend over de hare zweven. Ik ging heel langzaam door mijn knieën en greep haar onderste rokken vast.
"Uh... Oh, god." kreunde ze wanhopig, nu waarschijnlijk al kletsnat door de fucking anticipatie alleen. Uiterst traag tilde ik haar jurk op, over haar slanke onderbeen. Haar gezicht vertrok genietend, en radeloos smeekte ze mijn naam toen ik haar mijn kus telkens opnieuw speels ontzegde. Kort liet ik mijn gespreide lippen over de hare strelen - het was amper een aanraking te noemen, maar telkens ze onze monden wilde versmelten, trok ik me terug. Ik boog mijn hoofd en keek naar hoe ik haar langzaam voor me ontblootte. Plagerig duwde ik de stof over haar knie, omhoog en omhoog, tot ik haar slanke bovenbeen voor me had onthuld.
Shit, ik had mezelf gehaat toen ik aan haar had toegegeven en mee haar grote landhuis in was gegaan. Ik was fucking zwak. Ik kon niet aan haar en haar smeekbedes weerstaan. Maar nu, op slag, kon het me geen fuck meer schelen, integendeel. Ik was krankzinnig van verlangen naar haar. Ik wilde haar zo goed laten voelen...
"Hmm. Fucking zacht." mompelde ik hees, toen ik mijn hand rond haar dij krulden en langzaam op en neer streelde. Ze was vermagerd... Ze drukte haar trillende, zachte lippen op mijn voorhoofd. Toen ik mijn gezicht weer ophief, zag ik een desperate blik in haar ogen. Ik duwde de onhandig grote hoeveelheid stof nog verder naar boven.
"Wil je me, baby? Mijn vingers?" fluisterde ik. Ze knikte heftig en beet met betraande ogen op haar lip. Fucking hell...
"Ja? Hoe graag wil je mijn vingers?" plaagde ik haar. Pesterig cirkelde ik met mijn hand over haar martelend zachte huid, vlak onder haar lies.
"Heel graag." stootte ze met een zwak, klein stemmetje uit. Ik voelde haar hitte al zalig tintelen op mijn vingertoppen.
"Zo graag dat het je gek maakt van verlangen? Mmm?" Zacht duwde ik mijn lippen op de hare. Ze drukte haar nagels onbewust in mijn keel en kreunde wanhopig.
"Zo graag dat het bijna pijnlijk wordt?" siste ik in haar mond.
"Ja." jammerde ze. Ze kuste me verlangend, maar ik keek weer naar beneden en gromde toen ik haar doorweekte minibroekje aan me onthulde. Ze droeg een witte, kanten kousenband rond haar andere been.
"Fuck, je bent aan het trillen, schatje. Aan het druppen op je fucking bureau." gromde ik diep. Ze bloosde en beet hard op haar lip, terwijl ik met mijn vingertoppen over de dunne witte stof van haar broekje streelde. Ik haakte mijn vingers erachter en trok het over haar achterste naar beneden, tergend traag via haar lange, slanke benen tot aan haar enkels. Het viel neer op de grond. Onmiddellijk greep ze mijn bicepsen toen ik weer rechtop ging staan - ze was nog niet in staat een derde van mijn bovenarmen te omvatten met haar kleine handen - en haar verlangend kuste, mijn engel in haar prachtige, sprookjesachtige jurk. Ze zag er onweerstaanbaar betoverend uit vanavond. Haar zachte krullen glinsterden door de kostbare diamantjes.
Ik duwde haar benen verder open en cirkelde mijn linkerarm rond haar middel.
"Oh." kreunde ze zachtjes, toen ik kort tussen haar benen streelde. Moeiteloos gleden mijn vingers over haar natte warmte, maar toch bracht ik mijn hand naar mijn mond. Snel likte ik over mijn vingertoppen, voor ik mijn arm weer liet zakken. Ze beet hard op haar onderlip en haakte haar vingers achter mijn jeans, terwijl ik haar langzaam begon te bevredigen. Haar ogen rolden weg, en een huivering gleed door haar kleine, frêle lichaam.
Ze zag er fucking goed uit.
Toen ik mijn middel- en ringvinger in haar duwde, liet ze haar hoofd met een minuscuul schokje in mijn nek vallen.
"Fuck, Lily." gromde ik opgewonden, toen ze haar kleine tanden in mijn schouder boorde om haar kreunen te smoren. Terwijl ik mijn vingers aan een traag doch vast tempo in en uit haar duwde, en binnenin haar onrealistisch strakke opening krulde, trok ze haar benen op om me nog meer toegang te verschaffen. Haar verleidelijke mond maakte zachte zuig- en smakgeluidjes, terwijl ze mijn nek en schouder met haar lippen markeerde; ze zette me in vuur en vlam. Met schorre stem prevelde ik de meest obscene, vulgaire dingen in haar onschuldige oor. Ze kreunde en kantelde haar hoofd achteruit, me haar slanke nek tonend. Als een fucking roofdier hapte ik naar haar, terwijl ik haar nog dichter tegen me aan trok en mijn vingers nu sneller in en uit haar pompte. Bevend klampte ze zich aan me vast.
"Harry." kreunde ze, terwijl ik mijn lippen rond haar sleutelbeen vouwde. Ze kuste mijn haar en verstrengelde haar vingers in mijn onderste plukken. Haar andere hand had ze op mijn onderrug gelegd. Haar nagels krasten over mijn huid. Ik cirkelde mijn ruwe vingertoppen nu traag over haar heen, het bewijs van haar lust verspreidend tussen haar perfecte kleine benen. Plots trok ik mijn hand weg en greep haar heupen. Zachtjes snakte ze naar adem toen ik haar optilde en weer neerzette in het midden van haar bureau. Met mijn voet rolde ik haar stoel achteruit zodat ik plaats kon nemen.
"Lig neer, baby." droeg ik haar mompelend op. Ze haalde dieper adem en keek me met grote, felle ogen en rode wangen aan. Toen deed ze langzaam en aarzelend wat ik zei. Onmiddellijk ging ik neerzitten, en trok haar aan haar heupen naar de rand van haar witte bureau. Ik ontdeed haar van haar hoge, pijnlijk uitziende schoenen en duwde haar benen toen uit elkaar, haar knieën tegen haar borstkas. Steviger dan noodzakelijk greep ik haar middel beet. Onmiddellijk erna vouwde ik mijn mond hongerig over haar paradijs. Fucking zoet...
"Oh, god!" stootte ze onmiddellijk uit. Haar hoofd rolde weg en haar hand vloog naar haar mond. Ik keek met donkere ogen naar haar op. Ze vouwde haar uitnodigende roze lippen rond haar wijsvinger en humde genietend. Het gevoel van mijn warme mond tegen haar maakte haar altijd gek. Met een arrogante grijns ging ik verder, pijnlijk hard zuigend aan de rozenknop tussen haar dijen. Mijn lippen smakten zondig tegen haar; haar opwinding liep over mijn kin. De hele actie was zo broeierig heet, zo ondraaglijk sexy, dat ik in de helft mijn riem moest openen. Ik was zo fucking hard dat het pijnlijk werd. Gejaagd rukte ik aan mijn rits, voor ik mijn handen op Lily's verrukkelijke achterste legde en haar nog dichter tegen me aan trok. Ze snakte zachtjes naar adem en klauwde in mijn haar, terwijl ze haar kleine zachte voeten snel als steun op mijn schouders plaatste. Haar slanke tenen krulden tegen me. Mijn handen duwden haar rokken verder omhoog en graaiden toen weer naar haar middel.
"Uh, Harry!" kreunde ze luid, toen ik achteruit boog en zacht blies op de gezwollen, rozige, bloeiende bloem tussen haar benen. Ze was fucking mooi. Ze kromde haar rug en wriemelde onder mijn vurige bevrediging. Onrustig ging haar borstkas op en neer; ze rolde haar heupen tegen mijn mond - gretig aanvaardde ik de bewegingen, en ze stootte bij elke draai van mijn tong een genotsgeluidje uit, zacht en verleidelijk, en steeds sneller en wanhopiger, tot ze haar hoofd achteruit kantelde en haar handen achter zich tegen de wand plaatste, boven haar hoofd. Ze boorde haar nagels in de muur toen ik haar met een laatste ruwe lik over het randje zond. Een snik verliet haar perfecte mond, terwijl ze brandend kwam op mijn verlangende, uitgehongerde lippen. Gretig zoog en likte ik haar honingachtige opwinding op, schaamteloos smakkend met mijn mond. Ze greep in mijn haar en bewoog haar bekken onrustig heen en weer onder mijn tong, tot een laatste zachte zucht haar mond verliet en ze hevig snakkend naar adem ontspande onder me. Haar vingers gleden uit mijn krullen; trillend sloeg ze haar handen voor haar gezicht. Opgewonden grommend bleef ik ruwe kussen tussen haar benen en op haar dijen drukken, kijkend naar de oncontroleerbare samentrekkingen van haar spieren, tot ik mijn lippen een laatste keer teleurgesteld aflikte en toen rechtop ging staan. Ik boog over haar heen en schoof mijn hand onder haar kleine lichaam, tussen haar schouderbladen. Voorzichtig trok ik haar wat meer omhoog, en vouwde mijn mond vervolgens rond de hare. Smachtend kuste ik haar, tot ik me met een hese 'ah, fuck' lostrok en mijn hoofd kort achteruit kantelde. Beter dan drugs... Rillend ging ze rechtop zitten en versmolt onze lippen opnieuw. Haar kleine handen reikten naar mijn broek, terwijl haar tong rond die van mij krulde. Slobberig en lui kuste ik haar.
"Fuck, dat is het, mijn mooie meisje." prevelde ik, toen ze mijn broek en boxer wat naar beneden duwde en toen in mijn onderbroek reikte. Ik kreunde opgelucht toen ze me bevrijdde en de koude lucht in mijn kamer tegen mijn brandende kruis sloeg. Ze opende haar ogen langzaam en keek me met wijde pupillen en waterige, levendige kijkers aan. Ze gleed met haar vingertoppen over me heen.
"Ik heb geen condoom." fluisterde ze ontgoocheld. Ik beet hard op mijn lip nu ze mijn hoop op seks bevestigde. Ze wilde me op dezelfde intieme manier als ik haar. Zwak glimlachend reikte ik in mijn achterzak en haalde een verpakt voorbehoedsmiddel uit. Ik legde het in haar kleine palm.
"Oh." zei ze schaapachtig.
"Hmm, nooit onvoorbereid een bal crashen, schatje." grijnsde ik. Ze bloosde en wreef liefjes lachend met haar neus over mijn kaaklijn. Erna richtte ze zich weer op het condoom. Toen het haar niet lukte het te openen, greep ik haar handen en bracht ze naar mijn mond. Terwijl ik mijn vingers over de hare vouwde, scheurde ik de verpakking kapot met mijn tanden. Erna beet ik nog eens plagerig in haar wijsvinger. Ze giechelde schattig en haalde het uit. Voorzichtig deed ze het bij me om. Shit, altijd zo behoedzaam, mijn Lily... Zo liefkozend, zo onschuldig...
"Ah." humde ik, terwijl ik ontspannen door mijn neus uitademde en over haar heen boog. Ze greep mijn schouders als steun en krulde haar benen rond mijn middel.
"Goed zo, Lily?" checkte ik. Ze knikte en liet me haar gigantische jurk nog wat meer omhoog duwen. Met mijn handen rond haar heupen trok ik haar naar de rand, voor ik mijn bekken kantelde en de top van mijn lengte in haar duwde, mezelf in de hand nemend en leidend. Haar mond viel open.
Ik vloekte zacht en gleed traag verder, dieper en dieper in haar: de poort naar mijn eigen persoonlijke hof van Eden. Puur goud rond me... Ze kuste me verlangend en liet haar handen in mijn haar glijden. Ik greep de achterkant van haar dijen en vulde haar met één soepele stoot volledig op. Het was alsof ik de lucht uit haar longen dwong. Haar zoete adem sloeg in mijn gezicht toen ze zich achteruit boog en me met gigantische ogen aanstaarde. Ik beet hard op mijn onderlip en begon mijn heupen aan een vast, intens ritme tegen de hare te rollen. In en uit, in en uit, in en uit de delicatesse die mijn Lily was. Haar nagels krasten over mijn huid, tot ze me losliet en haar handen achter zich op haar bureau plaatste. Ze kantelde haar hoofd achteruit en kreunde mijn naam. Kleine zweetdruppeltjes gleden tussen haar borsten in haar jurk. Plots tilde ik haar heupen op, zodat haar achterste geen grip meer had op de tafel; verschrikt krulde ze haar slanke benen meer rond mijn middel en plantte ze haar kleine palmen beter op het tafeloppervlak - de enige steun die ze momenteel nog had. Ruw stootte ik nu in haar; ik kon niet anders. Mijn verlangen naar haar, naar verlossing door haar pure, hemelse lichaam was te groot. Ik had haar te lang moeten missen. Bij elke impact van haar zachte, tere huid tegen de mijne, weerklonk een zondig geluid door haar kamer.
Ze snikte wanhopig en liet haar hoofd uitgeput in haar nek vallen. Bij elke stoot kantelde ze haar kin naar boven, en ontsnapte er een radeloos geluidje aan haar gezwollen, rode lippen. Ik ramde nu haast in haar, merkend dat ze het amper aankon, en staarde naar waar de aanzet van haar kleine borsten door onze hevig bewegende lichamen en haar onnatuurlijke positie over de rand van haar jurk puilde. Ze zag er zo kwetsbaar, zo zacht en jong en onschuldig uit, terwijl ik haar ruw en meedogenloos nam en ze mijn stoten radeloos probeerde te incasseren.
"Ha... Harry." begon ze wanhopig, terwijl haar hoofd ongecontroleerd achteruit rolde bij elke beweging van mijn heupen. Ik zette haar weer neer; onmiddellijk zakte ze door haar armen. Op haar ellebogen keek ze naar me op, reikend naar me met haar getuite lippen. Uitgeput vielen haar ogen dicht, vlak voor ik over haar heen boog en mijn mond rond haar geopende lippen vouwde. Ik begon opnieuw te stoten en plante mijn handen naast haar, terwijl ze half rechtop bleef liggen, met haar slanke benen open. Kort knabbelde ik op haar gezwollen onderlip, voor ik me achteruit boog en haar middel greep, zodat ik haar neergedrukt kon houden. Ze liet zich door haar trillende dunne armen zakken en ging liggen. Bij elke stoot van mijn heupen dreigde haar kleine lichaam vooruit te vliegen. Haar kleine zuchtjes en kreuntjes wakkerden het vuur in mijn binnenste nog meer aan.
"Haz, ik ga..." begon ze met een snikje. Onmiddellijk snakte ze naar adem bij een specifieke diepe stoot; de woorden smolten op haar tong.
"Hmm, ben je er, baby? Ga je komen voor me?" prevelde ik. Ze boorde haar vingertoppen in mijn bezwete onderarmen en knikte fel.
"J... Ja!" stotterde ze moeizaam. Ze liet haar benen openvallen toen ik het tempo nog opdreef met licht gekantelde heupen, zodat ik haar magische plek binnenin kon raken. Haar smalle middel hield ik stevig vast; mijn duimen wreven over haar kleine buik. Ze klauwde haar kleine vingers en greep onmiddellijk luid kreunend naar haar hals; ze wist met zichzelf geen blijf. Haar hoofd kantelde achteruit, terwijl ik als bezeten nam, keer op keer stotend waar ze het gevoeligst was. Haar trillende handen gleden over haar wriemelende lichaam, niet wetend wat te grijpend om houvast te vinden. Uiteindelijk klemde ze hen rond de rand van haar bureau.
"Oh! Oh, oooh!" Ze kromde haar rug bij elke stoot, tot ze mijn polsen greep en met een schokje volledig verstijfde. Fuck, ze was er.
Ik zwoor dat ik engelen hoorde zingen toen haar mond openviel en ze met een vertrokken gezicht uit puur genot mijn naam kreunde. Ik duwde met de palm van mijn ene hand op haar onderbuik, zodat ik haar genot nog intenser kon maken, en legde mijn andere hand als steun in haar nek, mijn vingers verstrengeld in haar zachte krullen en over haar heen buigend. Gejaagd en smoorverliefd op de schoonheid onder me drukte ik natte, smakkende zoenen in haar nek en op de rood aangelopen aanzet van haar jonge borsten. Ze beefde oncontroleerbaar, en sloeg haar hand voor haar mond. Plots greep ze mijn onderarm en keek me smekend aan.
"Stop. Alsjeblieft." piepte ze. Ik beet hard op mijn lip en vertraagde mijn beweging abrupt. Langzaam gleed ik uit haar toen ik de tranen in haar ogen zag.
"Het voelt zo intens." fluisterde ze. Kort knikte ik; ze was misschien nog net niet klaar voor ruwe seks. Ik haalde mijn hand uit haar krullen en hielp haar rechtop te zitten met een lieve kus op haar zoete lippen. Haar ogen vielen haast dicht terwijl ze diep in en uit ademde. Ik streelde kort over haar rode mond met mijn duim.
"Hey, prinses." glimlachte ik naar haar, toen ze vermoeid naar me opkeek en liefjes lachte. Ze kuste mijn borstkas zachtjes en gleed met haar vingertoppen over mijn buik.
"Ik wil jou nog goed laten voelen." zei ze verlegen. Ik beet hard op mijn onderlip en tilde haar van de tafel. Haar rokken vielen weer neer; Lily zakte haast door haar slappe benen. Ik hield haar recht met mijn arm rond haar middel en liet me neerzakken op haar bureaustoel.
"Kom bij me, schatje." fluisterde ik. Ze gleed bijna onmiddellijk uit mijn omhelzing toen ik haar op me trok. Ze hield zich nog net recht met haar handen op de zitting, vlak naast mijn dijen, en kuste mijn nek.
"Ik voel me zoooo goed." bekende ze met haar zachte, heldere stem. Shit, de extase van haar orgasme had haar bijna dronken gemaakt. Ik boorde mijn tanden in mijn onderlip terwijl ik naar mijn net genomen meisje keek. Wat een fucking privilege... Ze drukte luie, langzame kusjes over mijn hele borstkas, vervolgens in de vorm van een hartje rond mijn mijn hevig kloppende orgaan. Ze giechelde terwijl ze hurkend tussen mijn benen naar me opkeek en met haar zachte vingertop over mijn stijve lengte streelde, rustend tegen mijn onderbuik. Ik kneep mijn ogen tot spleetjes. Ze was zo jong, zo ondeugend, en ze wist perfect wanneer ze het tegen me kon gebruiken. Ze zuchtte tevreden en boog voorover, zodat ze de plek rond mijn wonde heel voorzichtig kon beroeren met haar perfecte mond. Ik streelde door haar zachte krullen en keek vertederd neer op mijn meisje. Ze ging op de grond zitten en liet haar hoofd uitgeput rusten tegen mijn dijbeen. Ik ontdeed me snel van het condoom en gooide het in de vuilbak naast haar bureau, voor ik mijn hand weer in Lils haar begroef. Ik greep haar hand die op mijn heup rustte en liet haar vingertoppen zachtjes tegen mijn lengte rusten. Ik kantelde mijn hoofd achteruit en kreunde zacht. Ik was overgevoelig.
"Fuck, baby." gromde ik. Met onschuldige ogen keek ze naar me op toen ik mijn smeulende blik weer op haar richtte. Ik duwde mijn duim weer tegen haar zachte mond, haar vochtige, gezwollen, rode lippen ruw beroerend. Haar onderlip sprong terug toen ik er zacht aan trok.
"Open." mompelde ik, terwijl ik mijn vingertop naar binnen dwong. Ze deed wat ik vroeg en liet me mijn duim rond haar zachte, natte tong draaien.
"Hmmm." humde ze genietend, voor ze mijn pols greep en zacht zoog. Ze keek verwonderd naar mijn kruis, pulserend en snakkend naar haar - iets van haar, wat dan ook. Ik trok mijn duim terug met een ploppend geluidje en vouwde mijn hand rond mijn lengte. Ik pompte een paar keer langzaam, voor ik mijn natte vinger op de gevoelige top drukte.
"Ah, shit." siste ik. Ze kuste mijn dij zacht en cirkelde met haar vingers over mijn heup. Verlegen keek ze naar wat ik deed. Plots gleed ik kort en vluchtig met mijn vrije hand langs haar kaaklijn, voor ik een kneepje in haar kin gaf en mijn lengte met mijn hand naar haar duwde. Met slaperige, naïeve ogen keek ze naar me op.
"Fuck, neem me, Lil." gromde ik. Ze schoof wat dichterbij en verwijdde haar lippen langzaam. Haar ogen fladderden dicht toen ik me tegen haar zachte mond duwde. Heel zachtjes en traag likte ze met het puntje van haar tong aan me, voor ze me in haar hand nam en haar verslavende, hemelse lippen gewillig rond de top vouwde. Ze zoog zacht, alsof het een lolly was, en begon haar zachte palm traag op en neer me te bewegen. Een reeks vloeken rolde uit mijn mond, terwijl ik keek naar het ondraaglijk opwindende beeld tussen mijn benen. In haar prinsessenjurk, met diamanten in haar blonde krullen, lag ze uitgeteld op me, blosjes prominent op haar ronde wangen. Ook al was ze vandaag achttien geworden, ze had er nooit jonger uitgezien dan op dit moment, terwijl ze de top van mijn lengte teder kuste en beroerde met haar warme tong.
Ik dwong haar niet meer van me te nemen; dit voelde zalig genoeg. En fuck it als het niet het meest aantrekkelijke was dat ik ooit had gezien. Ze was zo lief voor me, zo gewillig. Het leek alsof ze er bijna meer van genoot dan ik, zachtjes zuigend rond me. Gretig, hoewel nog steeds schuchter en preuts, vouwde ze haar mond rond me, kusjes over de hele lengte drukkend en haar zachte lippen toen weer rond de top vouwend, met haar hoofd op mijn bovenbeen. Teder streelde ik door haar blonde haar, haar vrije hand met die van mij verstrengelend, terwijl ze me op de meest hemelse manier tot bij mijn hoogtepunt bracht. Ze had haar ogen gesloten en zoog en kuste zachtjes kreunend rond me, amper iets van me in haar zoete mond. Plots aaide ik zacht over haar wang.
"Ik... Ah, fuck... Shit, ik ga komen, prinses." mompelde ik zachtjes. Onze broeierig hete, passionele gejaagdheid van daarnet was veranderd in romantische liefkozingen. Ze knikte en liet me het van haar overnemen. Met een slaperige blik ging ze tussen mijn knieën zitten, haar tanden in haar volle onderlip geboord, terwijl ik mijn hand een paar keer ruw rond mijn lengte bewoog. Ik kantelde mijn hoofd kort achteruit, maar keek mijn meisje, onderdanig knielend voor me, toen weer met een gesiste vloek aan. Het beeld was genoeg om over de rand in pure euforie te vallen. Mijn hete orgasme landde op mijn onderbuik; ik kreunde haar naam herhaaldelijk terwijl ik mezelf liet komen. Blindelings reikte ze naar een doos tissues op haar bureau toen ik tot rust kwam en vloekend keek naar de puinhoop die ik had gemaakt. Ik grijnsde gelukzalig en liet me ontspannen onderuit zakken terwijl ze het teder voor me opkuiste.
"Fuck." grinnikte ik, door mijn bezwete haar woelend. Ze giechelde en hielp me snel mijn broek en boxer rond mijn dijen verder naar beneden te trekken. Toen ze klaar was, boog ik voorover en greep haar kin. Na een tedere kus, liet ik haar los.
"Trek je jurk uit, baby. Ik wil je kunnen zien." glimlachte ik. Met een schuchter knikje deed ze wat ik vroeg. Ze opende de onzichtbare rits aan de zijkant en schoof de bandjes rond haar schouders naar beneden. Blozend wurmde ze zich uit het kledingstuk, voor ze wankelend rechtop ging staan en het naar beneden liet vallen. Als een grote hoop roze chiffon bleef het rond haar slanke enkels liggen. Ik ademde wat dieper in en uit en liet mijn ogen over haar heen glijden: de zachte huid van haar nek, haar delicate, perfect gevormde borsten, haar strakke buik en de haast onmogelijke curve van haar ultrafijne middel, de manier waarop haar figuur weer sensueel verbreedde rond de kromming van haar smalle heupen, haar slanke benen...
"Waarom deze? Draag je dit normaal niet als je trouwt?" vroeg ik, mijn vinger achter de kanten kousenband hakend. Ze liet het me naar beneden duwen en raapte het snel op.
"Kom hier, Lil." prevelde ik. Ze nam mijn hand en nestelde haar lichte, naakte lichaam op het mijne.
"Traditie bij de Whitney-vrouwen. Iedereen draagt het op hun achttiende verjaardag." vertelde ze, terwijl ze haar hoofd tegen mijn schouder legde en me aankeek. Ik nam het uit haar handen en fronste toen ik het geborduurde wapenschild zag.
"Shit, gestoorde mensen, die rijke fuckers. Stuk voor stuk. Wie weet waar dit al allemaal heeft gezeten?" gromde ik. Ze giechelde schattig en knuffelde me nog wat inniger.
"Harry, niet iedereen draagt dezelfde. Moeder heeft deze laten maken." lachte ze. Ik snoof schamper en vouwde mijn armen rond haar heen, de kousenband vergeten laten vallend op de grond. Fuck, ze paste ongetwijfeld drie keer in mijn haast ridicuul grote lijf. Ik kauwde op mijn lip terwijl ik mijn gezicht in haar krullen begroef en haar figuur met liefhebbende vingers onderzocht. Ik kon haar ribben praktisch voelen, shit.
"Je bent vermagerd." mompelde ik gesmoord in haar oor. Ze knuffelde me steviger.
"Hmmm." antwoordde ze slechts.
"Ik wil dat je gezond blijft, meisje. Ik moet me al genoeg zorgen om je maken." prevelde ik. Ze draaide haar hoofd en boorde haar lieve ogen in die van mij.
"Zegt de man die zich deze week heeft laten neersteken." zei ze, gevat en ondeugend als ze was. Ik fronste en kuste haar zachtjes.
"Lily, ik meen het." fluisterde ik toen. Ze knikte.
"Weet ik." Daarmee was de discussie afgesloten.
Even later, toen ik mijn krachten herwonnen had, tilde ik haar moeiteloos op met mijn armen rond haar heen. Voor de tweede keer in een week legde ik haar galant neer op bed. Deze keer klopte het beeld veel meer: een engel tussen haar zijden, pure lakens. Ze kroop er onmiddellijk onder en trok me naast haar.
"Mmm, kom hier." grijnsde ik, terwijl ze schattig gapend naar me toe schoof. Vermoeid wreef ze in haar ogen. Fucking hell, onze hardcore seks had haar volledig uitgeput.
Op zachte toon praatten we met elkaar, af en toe onderbroken door de geluiden van het eindigende feest beneden. Gasten die bleven overnachten wandelden soms voorbij haar kamerdeur; dan liet ik haar ons verstoppen onder haar lakens en luisterde gelukzalig naar haar ondeugende, gesmoorde giechels.
Ik proefde van haar cake, die smaakte zoals ik me de cake van de schandalig rijken had voorgesteld. Ik liet de romige textuur genietend smelten op mijn tong. Zelfs ik was niet compleet immuun voor de kostbare geneugten van de elite. Dat bewees het verrukkelijke meisje in mijn armen.
"Oh, ik heb nog iets voor je." knikte ik uren later. Ik maakte me los uit onze tedere verstrengeling en negeerde haar zwakke protesten. Ze duwde zich ook rechtop en trok het laken tot aan haar kin, haar perfectie aan mijn oog onttrekkend. Ik greep mijn verstoten jas van de grond en reikte in de linkerzak. Ik glimlachte zenuwachtig toen ik me naar haar omdraaide en het onhandig verpakte, kleine cadeautje aan haar overhandigde. Haar ogen werden groter; blozend stak ze een plukje haar achter haar oor. Het deed me plezier dat een schatrijk meisje als Lily een klein gebaar van een arme nietsnut toch kon appreciëren.
"Wat is dat?" vroeg ze verwonderd.
"Je verjaardagscadeau. Je wordt niet elke dag achttien, baby." knikte ik. Verrast keek ze naar me op. Ik grijnsde lichtjes en aaide over haar wang.
"Toegegeven, ik herinner me die van mij niet goed meer. Het is al lang geleden, maar het kan ook iets te maken hebben met een paar joints en glazen te veel." Ze giechelde schattig en keek me geamuseerd aan. Ik likte over mijn lippen.
"Ik meen me een handjevol meisjes in mijn bed te herinneren, maar ik weet het niet honderd procent zeker..." Haar glimlach bevroor.
"Harry!" zeurde ze als een kleuter, terwijl ze haar neus optrok. Ze fronste vertederend en vouwde haar hand onverwachts rond mijn kin, zodat ik abrupt ophield met grijnzen.
"De enige herinnering aan een meisje in je bed die je mag hebben, is er één van mij. Begrepen?" zei ze kwaad. Ze was niet in het minst intimiderend, mijn baby. Ik beet hard op mijn lip.
"Hmm. Ik wist dat een verwend prinsesje neuken me nog problemen zou opleveren. Ze moeten altijd hun zin krijgen. Toch, sweet girl? Zo hebberig." plaagde ik haar op intense toon. Lily vernauwde haar ogen, maar sputterde toch niet tegen toen ik voorover boog en haar een harde kus gaf. Ze verstevigde haar greep op mijn kaak reflexmatig.
"Fuck, als het mogelijk was geweest, was je de enige geweest die ik ooit had genomen, schatje. Jij zou degene geweest zijn die op mijn achttiende verjaardag in mijn armen had gelegen." mompelde ik toen, voor ik haar wang kuste en fronste.
"Shit, fuck. Vergeet wat ik zei. Was je...? Wacht... Je was toen... Elf jaar." Lily bloosde hevig en duwde me achteruit.
"Harry, walgelijk!" Ik verbeet mijn glimlach en veegde snel de sporen van mijn kus rond haar perfecte mond weg.
"Mmm, en behoorlijk illegaal." Ik wilde haar opnieuw kussen, maar ze hield me tegen.
"Stop! Ik wil mijn cadeau opendoen!" zei ze. Ik zuchtte en ging schouderophalend weer liggen. Ze volgde mijn voorbeeld en vlijde zich als een kat neer op haar buik tussen haar zachte, luxueuze lakens; met haar ellebogen duwde ze zich op. Ik sloeg mijn arm rond haar fijne middel en streelde afwezig over de strakke huid van haar zij, terwijl ze het papier voorzichtig openscheurde. Zachtjes kuste ik haar schouder.
Haar ogen fonkelden.
Ze scheurde het laatste van de verpakking eraf en ving de ketting met een verwonderd geluidje op.
"Oh." zei ze zachtjes. Ik glimlachte en trok haar dichter tegen me aan. Ze keek met enorme, adorerende ogen in die van mij.
"Fuck, ik zou willen dat ik je de wereld had kunnen geven, baby. Maar ik ben fucking blut." lachte ik nerveus. Ze schudde haar hoofd en overbrugde de afstand tussen onze gezichten, zodat ze me teder kon kussen.
"Ik vind het perfect." zei ze liefjes, voor ze me het puntje van haar neus langs mijn lippen en kin streelde, en toen weer naar het juweel keek. Zacht kuste ik haar voorhoofd, en duwde me ook rechtop, zodat ik het roosvormige hangertje in mijn hand kon nemen.
"Het was van mijn moeder. En van de hare voor haar. En dan nog wat anderen. Fuck, geen idee hoeveel. We hebben niet zo'n indrukwekkende stamboom als jullie Harper-Whitneys." glimlachte ik. Ontzet staarde ze me aan.
"Wacht, dit is een familiestuk?" fluisterde ze. Ik knikte en streelde over haar nauwe rug. Mijn vingers glipte onder haar zijden laken en krulden onbedachtzaam in de twee verleidelijke deukjes net boven de sexy curve van haar achterste.
"Harry, ik kan dit niet aannemen!" zei ze verschrikt. Ik fronste.
"Jawel. Mijn moeder heeft nooit een dochter gekregen, dus wie anders zou het moeten dragen?" Sprakeloos staarde ze me aan. Ik zag in haar ogen dat ze besefte hoeveel dit gebaar betekende, dus ik gaf mijn nonchalante act op en zuchtte diep.
"Alsjeblieft, schatje. Ik wil dat je het houdt. Oké? En zij zou het ook willen. Shit, je bent een fucking deel van me geworden. Je bent de mijne, ja? Voor altijd, wat je ouders ook mogen denken. Er is niemand op de hele fucking wereld die het meer verdient dan jij." zei ik. Ik duwde haar blonde haar uit de weg en ging op mijn knieën zitten. Ze snakte zachtjes naar adem toen ik het bij haar omdeed.
"Harry..." Langzaam duwde ze zich ook rechtop. Het hangertje landde in de vallei tussen haar kleine borsten. Ik glimlachte en aaide kort over haar wang.
"Perfect." fluisterde ik. Ze beet hard op haar lip en keek me toen met grote, glinsterende ogen aan.
"Blij?" vroeg ik hoopvol. Onmiddellijk knikte ze hevig.
"Zo blij!" lachte ze. Ze greep mijn middel, behoedzaam voor mijn wonde.
"Wow, fuck. Voorzichtig! We willen de achttiende verjaardag overleven, hmm?" grijnsde ik, toen ze me in al haar onervarenheid onhandig op haar kleine lichaam trok en mijn volle gewicht haast op zich kreeg. Ze bloosde en schudde haar hoofd, voor ze me teder kuste. Ik greep haar heupen grinnikend en dwong haar moeiteloos in een comfortabelere positie. Haar zachte lachje vulde mijn oren toen mijn bedreven handen haar kleine lichaam soepeltjes neerlegden onder me met een ruk en een gooi. Ze veerde op haar donzen bed.
"Hmmm." gromde ik speels, voor ik me op haar naakte figuur nestelde en mijn gezicht in haar nek begroef. Ze schaterlachte en streelde door mijn haar.
"Haz!" giechelde ze. Ze greep mijn gezicht tussen haar handen en liet me haar aankijken. Overgelukkig kauwde ze op haar onderlip.
"Mijn beste cadeau ooit. Echt waar." zei ze met haar lieve, heldere stem. Ik grijnsde breed.
"Ja, baby?"
"Mmhmm." Ik boog voorover en kuste haar teder. Ze sloeg haar armen rond mijn middel en liet haar benen openvallen onder me.
"Dankjewel." fluisterde ze. Haar kleine handen gleden omhoog over mijn rug en graaiden in mijn haar.
"Fuck, graag gedaan. Alles voor mijn engel." prevelde ik genietend, voor ik mijn handen rond haar ribben krulde en mijn neus tegen de hare drukte. Ze richtte haar hoofd wat op en vouwde haar lippen met een gefluisterde 'ik hou van je' rond die van mij. Ik glimlachte tegen haar mond.
"Ik ook van jou." prevelde ik gesmoord. Toen ik de kus verbrak, streelde ik zachtjes door haar krullen. Ze glimlachte liefjes en bloosde toen ik mijn ogen over haar heen liet glijden. Met een zuchtje krulde ze haar handen onder mijn armen rond mijn schouders.
"Zo fucking onschuldig." prevelde ik. Ze fronste en liet me haar zachte lippen kort kussen.
Jammer genoeg kon onze paradijselijke nacht niet blijven duren. Met elke tedere liefkozing tikten de seconden meedogenloos weg. De tijd drong. Nog even en ik was haar voorgoed kwijt...
Ik wilde haar echter nog één keer de mijne maken. Nog één keer tonen hoe fucking goed ik haar kon laten voelen. Een laatste keer van de hemel proeven...
We lagen al uren speels te stoeien onder haar lakens toen ik haar kleine, perfecte lichaam een laatste keer voorzichtig binnendrong met een condoom om die ik in de binnenzak van mijn jas had gevonden. Ik had haar in mijn armen genomen en haar stevig tegen me aan gedrukt, zoveel mogelijk verstrengeld met haar, voor ik mijn heupen had gekanteld en in haar was geglipt. Zachte zuchtjes ontsnapten uit haar mond, terwijl ik mezelf dieper duwde.
Het was magisch. Warm en veilig en afgesloten van de buitenwereld verloren we ons in elkaar. Ik nam haar traag en teder, vooral lettend op haar genot en noden. Ik voelde me beter dan ooit tevoren.
En toch...
Ik besefte, in tegenstelling tot zij, dat dit het was: ons einde. Het afscheid waarvoor ik teruggekomen was naar haar. Dat ultieme, finale moment dat ik in mijn hoofd had gepland met mijn meisje. En fuck, het was beter dan ik ooit had durven te dromen. Ik had niet gedacht dat ik het voorrecht haar op de meest intieme manier mogelijk de mijne te maken nog eens zou mogen ervaren nadat haar vader haar meegenomen had. Wie het ook was die de loop van mijn leven bepaalde - één of andere god, het lot, een grote ondefinieerbare kracht, ik zou altijd fucking dankbaar blijven dat ze me dit moment met haar nog gunden, voor ik haar voorgoed zou moeten loslaten.
Zo lang mogelijk probeerde ik de droom waarin we ons bevonden te rekken. Langzaam en liefkozend gleed ik in en uit haar, haar terwijl zachtjes kussend en toefluisterend hoe fucking veel ik van haar hield. Mijn vingers waren verstrengeld in haar zachte krullen, mijn armen omhelsden haar kleine figuur beschermend.
Ze tuitte haar lippen met gesloten ogen tegen de mijne en knuffelde me nog steviger, terwijl ze haar benen met een tevreden, ontspannen zucht nog wat meer liet openvallen. We waren praktisch één. Nooit eerder waren we zo dicht bij elkaar geweest; we leken haast in de ander te verdwijnen. Ik vouwde mijn hand rond haar slanke zij en kuste haar traag. Mijn tong krulde rond de hare, voorzichtig en lui ronddraaiend. Ze streelde door mijn haar.
"Vergeet nooit hoe dit voelt, baby. Oké?" fluisterde ik geëmotioneerd tegen haar mondhoek, toen ik onze kus verbrak. Ze fronste, maar humde toen en kantelde haar hoofd genietend achteruit.
Met betraande ogen staarde ik naar mijn engel: zo relaxed en vol genot. God, ik was blij dat ze het niet wist. Dat ze het martelende besef van onze nakende scheiding nog niet bezat. Ik wilde dat dit perfect voor haar was. Haar ene hand gleed van mijn rug en greep boven haar hoofd in haar zijden laken.
"Ik hou zoveel van je." fluisterde ik, voor ik mijn gezicht in haar nek verstopte, zodat ze mijn pijn en verdriet niet kon zien. Stilletjes huilend bewoog ik in haar, terwijl ze haar hand in mijn haar begroef en me smachtend knuffelde. Ik zette mijn hand als steun tegen het fluweel van haar hoofdeinde. Haar handen gleden over mijn rug; ik sidderde genietend.
Ze draaide haar hoofd en duwde mijn neus tegen die van mij. Snel kuste ik haar, voor ze mijn roodomrande ogen kon opmerken.
"F... Fuck." hijgde ik uit in haar mond, terwijl ze haar lippen ook verwijdde en haar beide benen rond die van mij krulde. Met diepe, snelle stoten bewoog ik in haar kleine figuur.
"Hmmm, oh god." prevelde ze. Ik omhelsde haar zo mogelijk nog steviger en krulde ook mijn tweede, gespierde arm opnieuw rond haar fijne middel, haar hoofdeinde loslatend. Ze draaide naar hoofd en snakte radeloos naar adem. Haar slanke vingers drukten in mijn schouders.
"Shit, je bent zo perfect, darling. Fucking subliem." fluisterde ik in haar oor. Ze sloeg haar benen rond mijn heupen, haar knieën tegen mijn zijden.
Trillend bracht ze haar ene hand naar haar mond, zodat ze kort aan haar huid kon zuigen om een luide, genietende kreun te smoren: "Mmmh!" Ze stond op het punt te komen...
"Zeg dat je van mij bent, Lil. Mijn prinsesje." Ze krulde haar vingers rond mijn sterke hals en streelde met haar duim onder mijn kin.
"Ik ben de jouwe, Harry." zuchtte ze vol genot. Ik drukte een tedere kus op haar mond.
"Mijn wat?"
"Jouw prinsesje." kreunde ze met haar jonge, heldere stem.
"Fuck, ja." gromde ik. Ik kantelde mijn heupen en stootte in een andere hoek in haar. Haar mond viel open.
"Oh, ik... Oh, god! Uh... Uh!" Ze klauwde in mijn rug en keek me met felle, waterige ogen aan. Haar benen beefden, en haar nagels vormden zonder haar medeweten kleine maantjes in mijn huid. Ik staarde verwachtingsvol op haar neer; ik wilde geen fucking seconde missen van het moment dat ze voor de laatste keer ooit door mij zou komen. Opnieuw sprongen tranen in mijn ogen toen de bitterzoete smaak van dit moment mijn mond vulde.
God, ik zou haar missen: haar kleine, onschuldige geluidjes wanneer ik diep in haar zat - zo reflexmatig en oprecht, haar schattige lieve giechels, haar speelse ondeugendheid en jonge verwondering, haar gouden hart - zo vol liefde. Haar blindelings vertrouwen in me. Haar kusjes en knuffels, het gevoel van haar perfecte kleine lichaam tegen het mijne als mijn vervolledigende puzzelstuk, haar handen in mijn haar en haar verslavende bloemengeur. Haar zorgeloosheid, en haar onvermoeibare pogingen altijd voor iedereen klaar te staan. Haar grote blauwgroene ogen, haar volle roze lippen en haar zachte, pure huid. Haar meest koppige, onhandelbare momenten. Haar tranen en teveel aan emoties. Haar eindeloze verhalen en vragen en wensen en dromen en verlangens en ambities. Haar liefde voor mij, die het wrak dat ik was samenhield.
Haar alles.
Mijn Lily.
Ik had pas door dat ik opnieuw aan het huilen was, toen mijn traan op het laken naast haar hoofd neerviel en uiteen spatte.
"Shit." snikte ik. Ik stootte opnieuw in haar, en kuste haar met trillende lippen.
"Kom voor me, baby." prevelde ik moeizaam. Met een streling van mijn neus tegen de hare richtte ik me op, net toen ze opspande rond me en met een schokje haar hoogtepunt beleefde. Ze verwijdde haar lippen in een stille kreun, en richtte haar hoofd genietend fronsend op. Onmiddellijk erna kneep ze haar ogen stijf dicht en graaide onrustig naar mijn armen. Met opgetrokken neus duwde ze haar open mond tegen mijn schouder, terwijl ik mijn hand op haar achterhoofd legde en mijn vingers in haar zachte haar verstrengelde.
"Harry." kreunde ze trillend, terwijl ze met haar vochtige, hete lippen over mijn huid gleed, ademloos en in complete extase. Ze liet een natte plek op mijn borstkas achter toen ze weer ging liggen en me met een gelukzalige glimlach aanstaarde.
Ze was prachtig.
Met haar vingers rond mijn ribben liet ze me het effect van haar orgasme stimuleren door mijn laatste paar stoten tussen haar benen. Fuck, ik wilde niet. Mijn arm rond haar lichaam verstevigde zijn greep; mijn grote hand gleed van haar zij tot op haar smalle onderrug. Met gespreide vingers kon ik hem volledig omvatten.
Geëmotioneerd kuste ik haar, terwijl ik mezelf aan sneltempo tot bij mijn climax bracht.
Ik grimaste gekweld toen ik het voelde naderen.
"Ik hou van je. Ik hou zo fucking veel van je. Vergeet nooit dat je mijn alles bent, baby. Mijn fucking leven." Met deze woorden kwam ik hard en diep in haar. Ik stootte ongecontroleerd, haar naam gekweld uitstotend, en viel neer op haar. Mijn hijgende mond drukte tegen haar wang. Heel zachtjes beet ik in haar zachte, zoete huid.
"Ah, fuck." siste ik, terwijl ik haar middel in mijn handen nam en haar met een kort rukje aan haar heupen nog dieper probeerde te nemen. Ze boorde haar nagels in mijn nek en kreunde zachtjes. Ik stootte nog een vijftal keer, maar voelde mezelf toen verslappen en gaf het met een verslagen snik op. Compleet gebroken gleed ik uit haar, voor ik me huilend op haar nestelde. Ze probeerde me achteruit te duwen, maar ik bewoog niet.
"Harry? Haz, wat scheelt er? Waarom huil je?" vroeg ze bezorgd. Ze ademde wat dieper in en uit en streelde langzaam over mijn bezwete rug. Ik draaide mijn gezicht en kuste haar geëmotioneerd bevend. Ze beantwoordde mijn tedere gebaar gewillig.
"Ik zie je zo graag." bekende ze liefkozend. Ik trok me terug en keek haar neerslachtig aan.
Ik had me nog nooit zo klote gevoeld...
Binnen enkele uren zou ik het land uit zijn, op weg naar een ander leven, ver weg van haar en al mijn shit hier. Hoe zou ik het ooit doen? Hoe zou ik het halen zonder mijn prachtige beschermengel: het enige dat ervoor zorgde dat mijn versplinterde hart me niet in stukken scheurde? Ze hield me in leven...
Mijn ketting rustte op de glanzende huid tussen haar borsten. Ik legde mijn hand op haar wang en streelde over haar jukbeen. Haar ogen vielen dicht.
Wanhopig kuste ik haar weer, alsof ik haar zo wakker kon houden.
"Lily? Baby, kijk naar me." Ze knipperde met haar wimpers en keek slaperig naar me op.
"Ga je niet meer huilen? Het breekt mijn hart je zo te zien." fluisterde ze. Teder veegde ze mijn tranen weg.
"Beloof me dat je nooit ophoudt met vechten, oké? Wat ze ook met je doen. Je bent de sterkste persoon die ik ooit heb ontmoet, prinses." prevelde ik. Ze fronste.
"Harry, waarom...?"
"Beloof het." snikte ik. Ze kauwde op haar onderlip, maar toen knikte ze langzaam.
"Ik beloof het."
"Goed. Goed, sweetheart." prevelde ik nog, voor ik voorover boog en haar opnieuw kuste. Mijn handen dwaalden over haar heen, en gleden uiteindelijk in haar zachte krullen. Ze humde ontspannen en streelde met haar vingertoppen over mijn rug. Ik trok me terug en slikte moeizaam toen ze gaapte.
"Kunnen we morgen verder praten? Ik ben zo moe." zei ze zachtjes. Ik beet hard op mijn onderlip om mezelf ervan te weerhouden in tranen uit te barsten. Enkele seconden lang zei ik niets.
"Natuurlijk, Lily." antwoordde ik toen met verstikte stem.
"Ik kan je 's ochtends wel weer meesmokkelen naar buiten. Dan kunnen we beslissen wanneer en hoe we elkaar opnieuw kunnen zien." fluisterde ze, half wakker. Met een gekwelde grimas kneep ik mijn ogen stijf dicht.
"Hmmm." reageerde ik slechts. Mijn stem beefde vervaarlijk. Ze knikte en trok het laken verder over ons heen. Ik ontdeed mezelf van het condoom en gooide het in de vuilbak bij haar bureau. Toen ik terug in bed kroop, lag ze al bijna te slapen. Met natte wangen trok ik haar stevig tegen me aan.
"Ik hou zoveel van je. Zoveel, zoveel, zoveel." prevelde ik geëmotioneerd met mijn neus tegen de hare. Ze zoog haar lippen vertederend naar binnen.
"Ik ook van jou, Haz. Soms kan ik niet ademen als ik denk hoeveel ik van je hou. Omdat er niet genoeg plaats is in mijn hart." zei ze op schattige, eerlijke toon. Ik begroef mijn gezicht in haar kussen en huilde in stilte, terwijl ik haar innig omarmde. Niet veel later lag ze vredig te slapen.
Nog een uur bleef ik naar haar kijken, maar toen dwong ik mezelf me van haar los te maken.
Het voelde alsof een deel van me stierf toen mijn handen van haar perfecte lichaam gleden. Ik kromp zichtbaar in elkaar toen ik de scherpe steken in mijn binnenste voelde, en strompelde huilend naar mijn kleren bij haar bureau. Ik was fysiek en mentaal compleet kapot. Overwonnen door de ondraaglijke pijn.
Ik brak, en liet mijn hart en ziel achter bij de engel in bed. Ze graaide naar mijn kussen nu ze mij niet meer voelde, en sliep met een prachtige, ontspannen glimlach verder.
Snikkend en trillend kleedde ik mezelf aan. Ik viel en brandde en spatte uit elkaar in miljoenen stukjes. Onherstelbaar. Ik was kapot. Voor het eerst in mijn fucking leven had ik verloren.
Even later knielde ik naast haar neer. Met brandende ogen en natte wangen kamde ik nog eens kort door haar blonde haar.
"Het spijt me zo, Lily." prevelde ik. Mijn bevende hand reikte naar mijn jas. Ik haalde de opgevouwen partituren uit mijn jaszak en stak ze voorzichtig onder haar kussen, samen met een brief waarin ik uitlegde waarom ik vertrokken was. En dat dit ons definitieve afscheid moest zijn.
Ik wankelde grijpend naar mijn gebarsten hart naar haar raam, en hield me wanhopig snikkend staande met mijn hand rond het kozijn. Via de klimop naast haar ruit kon ik veilig beneden raken. Fuck, al viel ik en stierf ik als een verdoemde Romeo onder mijn Lily's raam, het kon me niet schelen.
Ik moest vertrekken, voor ik me bedacht en weer naast haar in bed kroop.
Blijven was geen optie als ik haar wilde redden...
Dus ik opende haar ruit en liet de ijskoude wind met mijn haar spelen. Heel even overwoog ik me te laten vallen. Ik bedacht me en wierp in de plaats een laatste blik op Lily. Ze had er nooit mooier uitgezien dan op dat moment.
Als een dief in de nacht klom ik vervolgens met een hese snik uit haar kamer.
Ik keek niet meer achter me. Dus ik zag niet hoe ze zich - terwijl ik voorgoed uit haar leven verdween - even later vredig slapend omdraaide, van haar zijden kussen rollend, en hoe een scherpe windstoot door haar open raam de bladeren - mijn kwetsbare ziel - wegblies en ze neer dwarrelden op de grond van haar grote, luxueuze kamer, versnipperd en vergeten verspreid om door de gebroken engel gevonden te worden de volgende dag, wanneer ze zich realiseerde dat ik haar verlaten had.
Dat ze haar grote liefde kwijt was...

--
Ziezo, hier is het dan: het einde van Paperweight!
Ik kan jullie niet genoeg bedanken voor al jullie steun, kudo's, abo's en lieve reacties!
Binnen enkele dagen post ik nog een dankwoord en dan een link naar het tweede deel. Het zal in de vorm van een andere story gepost worden, en dus niet als een vervolg op deze.
En heel prettig Kerstfeest en tot heel snel!
xxx

Reacties (8)

 • LeLouisx3

  Sinds de kerstvakantie was ik opnieuw beginnen lezen aan dit verhaal. De eerste hoofdstukken las ik toen het net online kwam maar dan verdween ik zelf even van Q. Deze morgen las ik het laatste hoofdstukje... Wat moet ik nu doen met mijn leven??? Ohja er is een deel 2:D

  1 jaar geleden
 • Smexy

  Zo, zo, zo mooi geschreven.
  Prachtig verhaal, met helaas een heartbreaking end.

  Ben echt heel benieuwd how Angel Dust zal verlopen. Dank je wel voor dit prachtige verhaal en kan niet wachten op het vervolg ♥

  1 jaar geleden
 • Lightnings

  ❤️

  1 jaar geleden
 • NicoleStyles

  :(:(:(soo sad deze twee. maar wat een eind zeg, tranentrekker 2.0 hier

  1 jaar geleden
 • DewiiS

  Wauw.. Dit verhaal is echt het meest perfecte verhaal ooit geschreven ❤
  Ik kan niet wachten op het vervolg en hun wederzien!

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen