Foto bij Chapter 78 ||

Pierre-Emerick Aubameyang


Ik kon het niet laten om onvriendelijk naar Alexis te kijken toen hij binnen liep bij training. Het was toch een ongeschreven regel dat teamgenoten niet elkaars vriendinnetjes inpikten? En zeker niet als dat uit was gegaan, het lag gewoon gevoelig. Dat liet ik ook merken tijdens de rest van de training. Ik nam alle ballen aan het vertikte het om de bal naar Alexis te spelen, iets waar hij zeker niet over te spreken was en me daarom ook aansprak in de kleedkamer. Ik was al mijn tas aan het inpakken en negeerde hem in eerste instantie, maar toen hij begon te praten kon dat niet meer.
'Pierre, can you tell me what's going on? You even wouldn't pass the ball to me when I was the only one in a good position and I'm pretty sure you saw me! Also, you didn't exactly greet me this morning.' begon hij. Ik zuchtte.
'Kinda hurts, doesn't it.' reageerde ik bot. Alexis keek me verbaasd aan.
'What do you mean?!'
'It hurts that you went behind my back and try stealing Anne, Alexis.' zei ik toen en keek hem even bot aan.
'Stealing?' proestte hij. 'I didn't steal anything!'
'It looks a little more than just friendly every time I see you two. Teammates don't go there.' zei ik nog tegen hem, pakte mijn tas en liep de kleedkamers uit.

Alexis Sanchez


Ik wist echt niet waarom Pierre zo reageerde. Of nou ja... Had hij Anne en mij soms gezien? Maar dan alsnog? Het was niet alsof zij zijn eigendom was? En hij had zelf de hele relatie verziekt, daar was ik niet de schuldige van. Nog wat beduusd arriveerde ik thuis en zag dat Anne er al was.
'Hey handsome.' grijnsde ze al van een afstandje. Ik glimlachte terug en kuste haar toen ik bij haar was, waarna ik het huis inging en ook de honden begroette.
'Do you want something to drink?' riep ik naar Anne, die ook de keuken inkwam en knikte.
'Some water would do. What's on your mind?' vroeg ze toen. Ik zuchtte. Moest ik dit haar nu wel vertellen?
'I just had a discussion with Pierre. I think he's onto us, Anne.'
'How do you figure?' vroeg ze verder en pakte het glas water van me aan. iK haalde mijn schouders op.
'He had this whole conversation about you and how it hurts.' gaf ik toe. Anne keek me even verbaasd aan en haalde toen haar schouders op, waarna ze een slok van het water nam en het weer neerzette.
'Well, then he's finally realising what he did to me.' zei ze, liep nog meer naar me toe en sloot haar armen rondom mijn nek. 'Good for him, but too little, too late. I find what we're having is too good to give up.' Ik grijnsde even en aaide over haar bovenarmen.
'I'm glad you think so.' glimlachte ik toen, voordat ik mijn handen op haar heupen plaatste en haar voorzichtig kuste.

Nadieh Wilshere


'I'm so glad I can finally see you again, it's been too long.' grijnsde ik naar Theo toen we op de bank zaten bij hem. Hij kreeg een plagende blik in zijn ogen en ik wist al hoe laat het was.
'You saw me through Skype though.' Ik rolde mijn ogen.
'It's not the same. I can touch you whenever I want now, or go through your hair, or your beard..' somde ik op en kwam dichterbij, waarna Theo grijnsde en ik hem zachtjes kuste. Na de kus keek ik hem weer aan.
'Yeah, I guess I know what you mean.' grijnsde Theo toen. Ik rolde mijn ogen.
'I meant what I said in my video though. You really make me happy.'
'N'awww.' Ik glimlachte weer en haalde mijn mobiel uit mijn zak.
'Let's see if there's any positive comments yet. I bet they like you, you're eye candy.'
'So that's the only thing I'm good for?' zei Theo quasi-verontwaardigd, waarna ik mijn ogen rolde en door de comments scrolde.
'Alright, at least they're not all hateful anymore...' Theo legde zijn hand over mijn telefoon en trok hem weg.
'Try not the read them.' zei hij toen en legde de mobiel achter zich. Ik trok mijn wenkbrauw op.
'What? Trying to pass on your wisdom?' plaagde ik hem.
'Actually, yes. I tried not to read them either earlier, before I saw your video.' gaf hij toe. Ik streek even over Theo's haar en liet mijn hand in zijn nek liggen.
'That didn't happen, did it? Come here, I'll make you forget all about it.' grijnsde ik en kuste hem weer.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen