Foto bij 31 Don't shoot the messanger

Lieve lezertjes, ik word zo blij van jullie reacties! Dank je wel!
Ik heb het momenteel erg druk dus ik kan niet iedere dag een stukje schrijven, maar fear not, ik ben jullie zeker niet vergeten!

Die nacht deden wij de afscheidsavond van 5 maanden geleden over. Er zat één verschil in, dit keer was Alexander er nog toen ik wakker werd. Ik lag op zijn schouder met zijn arm om mijn middel. Ik zou op dit moment voor geen goud in Somalië willen liggen, hier was mijn plaats. Ik keek omhoog om te kijken of hij ook al wakker was. Ik keek in twee felblauwe ogen, die mij waarschijnlijk al een tijdje aan het aankijken waren.
“Heee” zei ik met een glimlach.
“Hooi” Hij glimlachte terug en gaf mij een kus op mijn voorhoofd. Tevreden nestelde ik mijn hoofd op zijn schouder.
“Hoe laat is het? Vroeg ik nog half slaperig.
“Half 9, maar je hoefde toch niet te werken had je gezegd?” Even verstarde hij, waarschijnlijk bang dat hij me had laten verslapen voor werk.
“Nee ik ben vandaag en morgen vrij”. Mooi niet dat ik het bed voorlopig ging verlaten. We lagen er nog uren. We hadden niet echt een gesprek, we dommelde soms nog even weg.

Rond 12 uur was het tijd om onder de douche te gaan. Het voordeel van kolonel zijn was dat je een eigen douche had. Had ik even geluk! Die gezamenlijke douches vond ik maar niks! Het warme douchewater dat volgestopt was met chloor spatte op onze lichamen. Het was heerlijk om het zweet van afgelopen nacht eraf te wassen. Het was nog heerlijker om te weten dat het zweet dat bij onze nieuwe vrijpartij ontstond meteen met het water in de goot werd afgevoerd. Mijn handen gingen over zijn lichaam, ik kon geen genoeg van deze man krijgen. Zijn handen gleden naar mijn billen waar hij even in kneep voordat hij mij optilde en tegen de douchemuur aan zetten. Om houvast te krijgen hield mezelf vast met mijn benen om zijn middel geslagen en mijn armen om zijn nek. Zoenend gingen we verder met ons voorspel. We hadden niet zo veel nodig. Ik was zo vol verlangen dat ik me net een waterval voelde. Zijn kleine kolonel stond ook al trots omhoog tegen mijn bilspleet aan. Met een kleine beweging van zowel mijn kant als de zijne gleed hij langzaam in mij. Mijn verlangen werd opnieuw vervuld. Het geluid dat ontstond bij elke stoot weerkaatste in de douchcabine. Onze ademhalingen versnelde van genot. Hij ging steeds sneller, steeds harder. Ik wist dat hij zijn hoogte punt naderde, net als het mijne. Met een zachte kreun kwam hij klaar. Hij hoefde alleen maar mijn clitoris aan te raken en ik kwam ook. Mijn kreun was harder dan de zijne en werd gestild door zijn lippen op de mijne. Hij hield mij vast tijdens mijn hoogte punt zodat ik niet naar beneden viel.

Het scheelde ook niet veel of we lieten bijna los toen een flinke paar dreunen op de deur ons naspel verstoorde.
“Kolonel Kalmeyer! Kolonel Kalmeyer, ik heb bericht voor u!”
Alexander zette me op de grond en gebaarde dat ik stil moest zijn.
“Binnen” riep hij terwijl hij een handdoek om zijn middel sloeg en met de deur zo dicht mogelijk naar buiten glipte. Vanaf mijn plaats kon ik alles goed horen.
“Kolonel, er is een noodsituatie. Er is gevraagd of u meteen wilt komen”. Ik hoorde het antwoord hierop niet. Ik hoorde alleen mijn telefoon die afging op het nachtkastje. Zou de berichtgever weten dat die niet van de kolonel was? Had hij ons misschien gehoord?

Reacties (4)

 • Mariet1994

  Oeef snel verder ik hou van je verhaal

  2 jaar geleden
 • Luckey

  Goed maak seks in het slag veld
  Er bestaan ergere dingen
  En dan een douche seks er achter aanxD
  Het kan allemaal

  Hahaha betrapt bijna
  Zolang maar geen meiden spullen aan die telefoon zitten en een gewone ringtone ja kan het allemaal gewoon

  Wel toevallig dat ze word gebeld terwijl de kononel word gehaald.
  Daar gaaf wat gebeuren!!

  Snel verder als dat lukt

  2 jaar geleden
 • AmeranthaGaia

  Oh God, dat klinkt niet goed.:|

  2 jaar geleden
 • Butterflygirl

  Zolang de telefoon geen roze hoesje heeft of een heeel meisjesachtige rngtoon *mylittlepony* komt het wel goed. En zelfs dan kan kolonel zaklamp nog zeggen dat ie een weddenschap heeft verloren

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen