Foto bij 32 Any Survivors?

Speciaal voor Butterflygirl:“gelukkig heb je geen roze telefoon met een mylittlepony muziekje”

Met de rinkelende telefoon in zijn hand glipte hij weer de douche binnen. “gelukkig heb je geen roze telefoon met een mylittlepony muziekje” lachte hij. Ik nam snel de telefoon aan, hopend dat niemand mij zou horen praten.
“Met Jillian” mijn stem trilde nog een beetje
“Officier Jones hier, het rampenplan gaat in. Er zijn veel gewonden. Je moet je zo snel mogelijk melden soldaat”. Ik accepteerde de vraag, alhoewel dat onzinnig was want ik was verplicht te komen. Als een speer begonnen we ons af te drogen en aan te kleden. Ik had mijn pak nog niet aan of Alexander liep al naar de deur toe.
“Ik stuur iedereen in de algemene ruimte aan het werk. Dan kan jij ongezien weg glippen. Succes, ik geloof dat het best heftig gaat worden. Doe voorzichtig, alsjeblieft.”
Hij gaf me een waterige glimlach en liep voorzichtig de deur uit. Voorlopig zullen we nog wel even aan het werk zijn. Ik deed mijn haar alvast in een knot voor onder de operatiemuts. Ik hoorde buiten de kamer Alexander roepen dat iedereen aan het werk moest. Na ongeveer 5 minuten spiekte ik door de deur om te zien of de kust veilig was. De gemeenschappelijke mannenruimte was leeg, op een schoonmaker na. Die was zo druk bezig dat hij me vast niet kon zien. Ik glipte de ruimte uit en rende naar het militair hospitaal. Daar was Sienna zich al aan het omkleden in haar operatiepak.
“Waar kom jij vandaan? Je was niet in je kamer?” Even keek ik haar met grote ogen aan. Tot ik besefte dat Sienna altijd nieuwsgierig was. Deze vraag was heel normaal voor haar.
“Douche. Ik werd er onder vandaan geplukt omdat ik hierheen moest komen. Weet jij wat er aan de hand is?”
“Bermbom, hier vlakbij. De eerste slachtoffers worden al binnen gebracht.” Sienna leek niet haar vrolijke zelf. Ze keek zenuwachtig om zich heen.
“Heb je je al een beetje kunnen settelen hier in Irak?” Ik was ondertussen mijn broek aan het wisselen.
“Ja, ik ben echt heel blij dat jij er bent Jill. Zonder jou en Trevor had ik ontslag genomen.”
“Jij kan het wel goed vinden he met Trevor”. Ik gaf haar een dikke knipoog.
“Jij bent anders ook weer jezelf. Ga je me ooit vertellen wie jouw date is? Je lag niet in je eigen bed vannacht.”
“Voorlopig niet. Hij is nogal ingewikkeld.”
“Mannen zijn altijd ingewikkeld”. We lachte er samen om. Ik kon er niet omheen. Alexander was erg ingewikkeld. Ik moest nog maar zien waar ons relatie achtig iets heen ging. Hadden we eigenlijk een relatie?
“Trevor is vanochtend vroeg meteen erop uit gestuurd met de ochtendploeg. Ik denk dat hij in het gebied van de bernbom zat Jill.” Ze keek me niet aan terwijl ze het zei. Ze staarde naar haar voeten. Desondanks kon ik zien dat haar gezicht angst uit straalde. Even wist ik niet wat ik moest zeggen.
“Trevor is vast in orde. Er zijn zoveel soldaten op missie. Misschien is het Thomas wel.” Ze ik ik als een goede vriendin, wetend dat dat met ons vak niet altijd waar was. Ze lachte waterig, maar haar ogen deden niet mee. Ik trok haar mee de OK op waar officier Jones ons al opwachtte.
“Jill je mag naar Ok3. De patiënt en anesthesioloog zijn er al. Sienna, op OK 5 wordt zo ook een spoedgeval opgestart. Als jij alvast de boel klaar wilt zetten. We wenste elkaar succes en liepen naar onze eigen kamer.

Op mijn kamer lag de patiënt al. Hij kermde van de pijn toen ze hem overschoven naar het OK bed. Het was een en al bloederige massa. Uit zijn bovenbeen spoot het bloed toen de tourniquet af ging. Zijn gezicht zat onder de wonden, bevlekt met bloed en stolsels. Ik moest twee keer kijken om te zien wie het was. Het was Trevor en hij zag er niet goed uit.

Reacties (8)

 • Butterflygirl

  Hahahahaha yes mijn opmerking werd in het verhaal verwerkt!! 😱👌
  Ohnooo Trevor!
  En daarnaast, ik vond je uitleg wel goed over anesthesie medewerker. Ik had zelf wel ongeveer bedacht wat dat was, maar toch fijn

  2 jaar geleden
 • Mariet1994

  Snel verder en trevor red het wel 😚

  2 jaar geleden
 • Manonxxx

  Ohw Sh*t!
  Snel verder?! Xx

  2 jaar geleden
 • NicoleStyles

  Oh noo not Trevor:X

  2 jaar geleden
 • Magicsongzz

  Ohneeeee

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen