ik pak een blauwe spijkerbroek, zwarte bh en een witte blouse en ik trek het aan. Ik doe mijn haar in een knot en ik doe vlug mijn make up. Ik pak een velletje laxeertabletten en ik prik er een uit en slik hem door. Ik doe het velletje in mijn tas. Ik doe nog vlug mijn witte sneakers aan en ik ren dan met mijn tas de trap af. Ik stap in mijn auto en ik rij naar school.
Ik kom nooit te laat uit mijn bed. Er ik ben er echt niet bij met mijn gedachten. Ik denk alleen nog maar aan die vervloekte maar geweldige kus van gisteren. En dat Devil heel raar ineens weg ging. Had ik iets verkeerd gedaan misschien? Bij hem in de buurt gebeuren er allemaal zulke rare dingen.
Ik parkeer de auto en stap uit. ik loop de school in en vlucht me naar de eerste etage. Ik kom nog net op tijd het klaslokaal binnen voordat de meneer met de les begint. Ik loop naar mijn stoel en ga zitten, ik kijk om me heen. Maar hij is er niet. Waar is Devil?

‘Engel? Engel wakker worden.’ Vraagt een bezorgde stem.
De stem herken ik uit duizend. Ik doe mijn ogen open en ik kijk om me heen. Ik lig thuis op de bank. Maar ik ben helemaal nooit in slaap gevallen. Ik kijk naar Devil die langs me op de bank zit.
‘Wat doe jij hier?’ Vraag ik verbaasd.
‘Ik kwam langs om te kijken hoe het ging. De deur stond open. Dus ik ging naar binnen en toen lag jij bewusteloos op de grond.’ Zegt hij en ik zie nog steeds de bezorgdheid in zijn ogen.
Ik sta op en loop de trap op naar boven. Ik hoor dat ik gevolgd word, door de treden die kraken achter me. Ik loop naar mijn kast en ik kijk naar alle kleren die er in hangen. Wat zal ik vanavond dragen? een jurkje? of toch een rokje?
‘Waarom was je niet op school?’ Vraag ik aan hem.
‘Wat doe je?’ Vraagt hij om zeker weten het onderwerp te veranderen.
‘Ik ga me omkleden voor het feest waar ik heenga.’ Zeg ik terwijl ik me omdraai.
Devil ligt lui op mijn bed en lacht ondeugend naar me. Klinkt het raar als ik bij hem wil gaan liggen? Mijn gedachten zijn echt niet meer in orde. Waarom denk ik zulke dingen?
‘Je ziet er prima uit. Je hoeft je echt niet om te kleden.’ Zegt hij en ik voel de blos op mijn wangen verschijnen.
‘Bedankt.’ Zeg ik zachtjes. ‘Maar kun je even antwoord geven op mijn vraag?’ Vraag ik en hij lacht zwakjes.
‘Ik moest iets regelen voor vrienden en toen dacht ik. Ik zal maar eens langs mijn engel gaan om te kijken hoe het met haar is.’ Zegt hij en ik begin hard te lachen. Hij grinnikt zacht en gaat staan.
‘Je weet dat ik geen Engel heet.’ Zeg ik en hij knikt.
‘Jij weet ook dat ik geen Devil heet. Maar je blijft me toch zo noemen.’ Zegt hij. Waarom moet hij nu weer zo irritant zijn? ik erger me dood aan hem.
‘Ja want jij wil je echt naam niet vertellen. Dus ik heb geen andere keus.’ Zeg ik boos.
Ik loop vlug de trap af en ik loop naar buiten. Devil volgt me en trekt de voordeur dicht.
‘Wat ga je nu doen? Ga je mee naar het feest? Of ga je weg?’ Vraag ik. Ik kijk hem diep in zijn ogen en ik zie een verlangen. Ik lach zachtjes en begin zacht op mijn onderlip te bijten. Hij schud zijn hoofd en legt zijn hand op mijn wang.
‘Het spijt me Engel. Maar ik moet gaan.’ Ik knik teleurgesteld en loop langzaam op mijn auto af
‘Engel, doe geen dingen die ik ook niet zou doen.’ Zegt hij en ik lach zacht.
‘Jij ook niet.’ Zeg ik zachtjes. Hij glimlacht lief. Ik lacht terug en stap dan de auto in.
Volgens mij doet hij al dingen die ik niet zou doen en hij weet best dat ik dat nu ook ga doen.

Saai stukje! ik weet het. Volgende hoofdstuk word beter.
Hou van jullie!!

Reacties (1)

  • Luckey

    Uh?!
    Wat is er met de gebeurd ?!
    Devil come here with your ass!

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen