Ik voelde me geweldig door het feit dat ik wakker werd terwijl ik tegen Louis aan lag. Losstaande van op de manier hoe ik gewekt werd natuurlijk. Maar nog steeds, het voelde goed om zo te liggen tegen hem aan zonder dat ik me druk hoefde te maken over of dat wel een goed plan was. Ik had pas laat door dat hij met Jamie aan het bellen was en ik kon dan ook niet veel meer uitbrengen dan een suffe 'hey'. Maar goed, het gesprek was al snel beëindigd en Louis en ik hadden weer wat tijd voor onszelf. Ik had hem koffie aangeboden en tegen al mijn luiheid in stond ik op en liep ik naar de keuken om die koffie te zetten. Louis stond al snel achter me, waar ik in eerste instantie ietwat van schrok. Maar al snel stonden we gewoon te knuffelen, zoals ieder lui koppel dat in de ochtend zou kunnen doen. Niet dat we een koppel waren. Maar hé, we kwamen in de buurt van daten? Louis had zich eindelijk uitgesproken. Ik had niet meer opgelucht kunnen zijn moest ik zeggen. Was het niet omdat hij eindelijk duidelijk maakte wat hij wou, dan was het wel omdat hij ingegeven had. Ik kreeg nog een kans. Tegen al mijn verwachtingen destijds in, om eerlijk te zeggen. Ik was dolblij dat ik die kreeg, maar had het niet per se meer verwacht. Er was dan ook vast wel een reden dat hij er zo lang over na had moeten denken. Dat hij er slapeloze nachten van had, klaarblijkelijk. Maar nu was alles goed, nu konden we eindelijk doen wat we stiekem beide wel wilden doen. Ik besloot Louis een ontbijtje klaar te maken, want zo aardig was ik dan wel weer. Vervolgens hadden we het over dingen die we konden gaan doen. Louis' gezicht lichtte in een keer op zodra hij dacht aan surfen. Ik had er nog niet eens bij stil gestaan dat dat inderdaad iets was wat je op de zee kon doen. Dat zei ook gelijk genoeg over hoe vaak ik dat gedaan had: nog geen enkele keer. Maar goed, we hadden zo gegoogled waar je surfspullen kon kopen hier in Florida en dus waren we na het ontbijt naar dat winkeltje toe gelopen. Louis was door het dolle heen. Net een blije jonge hond. Ik vond het geweldig om er naar te kijken. Ik zag hem graag blij, ongeacht de situatie die zich laatst voorgedaan had. Hij probeerde er het beste van te maken, dat was zichtbaar. En dat waardeerde ik enorm. Laat staan dat zijn moeder dat waarschijnlijk ook het liefste gewild had. En dus zochten we hem zo'n wetsuit uit en een mooi board, zodat hij zich een middagje kon vermaken. Ik zelf kocht een of ander hoedje waardoor ik er volgens Louis eerder uit zag als een oude man of een vader, dan dat het daadwerkelijk flatterend was. Maar goed, dat hield mij natuurlijk weer eens niet tegen. Louis kon niet stoppen met me uitlachen, tot aan het punt dat de kerel achter de kassa ook begon te grinniken.
"Ik dacht echt dat Harry Styles alles kon dragen, maar nu begin ik toch langzaamaan te twijfelen" zei Louis lachend.
"Watch it Tommo" zei ik lachend terwijl ik hem een por gaf en langzaamaan richting de uitgang liep. Ik bedankte de kerel achter de kassa nog een keer en stapte toen de heerlijke ochtendzon in. Louis had een simpel wit shirt aan en een donkergrijze knielengte shorts, gecombineerd met een simpel paar slippers en een zonnebril. Ondanks dat het een zeer simpele outfit was, stond het hem weer eens fantastisch. Ik zelf had een paar knielengte jeans aan en een vintage shirt.
We liepen die 10 minuten terug naar het huis, waar Louis niet kon wachten totdat hij zijn surfspullen uit kon testen. Wie was ik om hem tegen te houden?
Louis had zich dus omgekleed terwijl ik de strand lakens zocht, om vervolgens met hem het trapje af te lopen achter het huis, richting de zee.

Reacties (1)

 • EvaSalvatore

  Flashback naar het begin van one direction
  Onze hyperactive happy louis....
  Ik ga de videodairies kijken de behind de scenes van videoclips waarin louis auto's sloopt

  Byeeeeee

  3 jaar geleden
  • Qualantinos

   Best way to spend your time though hahahahha

   3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen