Foto bij Zwei ~ I want to be your choise

The Nightingale Sang

Vlak nadat Yu en Shin weg zijn gelopen, hoepelen Strify en Kiro ook op. Alex was zowiezo als niet zo met me op dr gemak, dus die peert m zo snel als ze kan. Wat me dus alleen laat met die rooie. Hashtag geen moeite mee. In de verste verte niet.
Ze mag me niet echt. In het verleden ben ik nogal tactloos geweest. Maar fuck, ik was zwaar los desperados voor die griet. Ze was toen vet edgy, met poëzie en veel zwart en daar ging ik best hard op. Nu is ze heel anders, beter, denk ik zelfs. Ze is volwassen, met mooie, zachte rondingen, als ze wat langer was geweest had ze een perfecte zandloper geweest. Skinny jeans en een doorzichtig wit shirtje dat dr calvin kleins top zeker niet verstopt.
Het is zomer en ze is overdekt met sproeten. Ik heb het altijd het mooiste aan haar gevonden. Haar blos maakt het alleen nog maar bevalliger.

Ik maak je toch niet verlegen hè? Hoezo cheezeball.

Ze neemt het laatste slokje van haar cider. Dan kijkt ze me recht in mn ogen. Dan ga je toch echt harder je best moeten doen, Kohl. Zegt ze in het engels met een nogal schots accent. Challenge Accepted de Buhr. Ik grijns naar haar. Ze kijkt me taxerend aan. De cider heeft haar niet minder scherp gemaakt. Gewoon wat meegaander zal ik maar zeggen. Neem jij nou maar niet te veel hooi op je vork. Ze geeft me een klopje op mn schouder en staat op.
Ik grijp haar bij haar pols. Niet te hard, maar wel ietsje dwingend. Waar ga je heen? Vraag ik, bijna plagerig. Bitterballen zoeken. Antwoordt ze langs haar neus weg. Ik sta ook op. Ik help je wel. Ik geef haar een knipoog.
Mn vingers glippen van haar pols naar haar hand. Ze bloost en ontwijkt mn ogen. Ik knijp zachtjes in haar hand en grijns breed. Ze schudt haar hoofd. Ik mag je nog steeds niet. Ze trekt me mee naar de bar.

Ik bied haar een wijntje aan, maar dat slaat ze af. Als ik nog meer zuip val in stante pede in slaap. Is het excuus. Ik geloof het niet helemaal, maar bestel in plaats daarvan toch maar een ice tea voor dr. Ik zelf neem een baco. De bitterballen blijven achterwege.
Ik volg haar, weg van de mensen massa. Ver van mensen die het geen bal aangaat wat we doen. En hopelijk ver weg van Yu die weer gaat lopen zeiken. Tessa zegt niets en blijft maar lopen. Ze stopt pas als het geroezemoes van de familie gesprekken niet meer te horen is.
Ze gaat op het gras liggen. De ondergaande zon geeft haar bleke huid een perzik roze gloed. Ik ga naast haar zitten en probeer niet te staren. Met de nadruk op probeer, het lukt me niet zo lekker. Ik neem dus maar een soort van ontwijkende slok van mn baco en zucht.
Als ik weer mijn ogen weer naar haar wend, merk ik dat Tessa naar me opkijkt. Is er iets? Vraag ik, zo onschuldig als ik kan. Ze schokschoudert en maakt een soort van denk geluidje. Niet echt Ben gewoon een beetje in between places op t moment. Zegt ze. Ik kan zeker niet helpen, hè? Vraag ik. Ze schudt haar hoofd. Ik ga binnenkort verhuizen en dat is nogal stressie. Antwoordt ze. Ik wil best helpen met sjouwen. Ik doe mn best om niet te slijmen, echt waar. Het is ook niet zo dat ik vannacht nog met haar in bed moet belanden ofzo. Maar for fucks sake, ik wil zo graag dat er iets meer is tussen ons dat hard feelings en sexuele frustratie, van mijn kant.
Das lief van je, Romeo, maar helaas nog niet nodig. Ik heb nog geeneens een huis gevonden. Ik kan tot die tijd bij Timo en David verblijven, maar daar heb ik niet zon zin in, ze zijn de laatste tijd nogal klef en bef. En ik heb, zoals Bep en Toos vandaag tegen every-fucking-one and their fairy godmother hebben verteld, daar al een tijdje geen kans toe gehad. Tessa lacht naar me. Mn hart slaat een slag over. Ze straalt als ze lacht, wat een van de reden was dat ik volledig verliefd op dr was Ben Alweer. Kut!
Ik moet me inhouden om geen aanbod te doen. Je kan wel bij ons hokken totdat je iets gevonden heb. Flap ik er dan toch uit. Denk je echt dat dat goed gaat gaan? Vraagt Tessa me. Er leeft onzekerheid in haar stem. We kennen je allemaal, zo erg kan het toch niet zijn. Ik probeer haar wat hoop te geven. Ze maakt weer een denk geluidje. Ik zal het met Yu overleggen. Zegt ze dan.
Nee dat is handig, het met Yu overleggen. Yu wil Tessa zowiezo niet bij me in de buurt, laat staan elke dag in hetzelfde huis. Vooral doen. Ik klink sceptisch. Hij is en blijft mn grote broer. Jullie hebben allebei fouten gemaakt, zand erover, niet meer van praten. Zij klinkt nogal streng. Ja mevrouw. Ik steek mn tong naar haar uit. Ze moet lachen en geeft me een zacht mepje op mn been.

De zon zakt en de hemel wordt langzaam paars en donkerblauw. Ik drink mn baco op en ga naast haar liggen. Mn hand vind de hare. Ze wijst het niet af. Dat verrast me een beetje. Zo koeltjes als ze vanmiddag was, zo warm is ze nu. Het zou echt verschrikkelijk zijn als dat echt alleen maar door de cider komt. Ze is so leuk als ze een beetje ontdooit.
Tobias? Na een tijdje draait ze haar gezicht naar me toe. Ik kijk haar aan. Hm? Ik trek één wenkbrauw op. Dank je. Fluisterd ze. Waarvoor? Vraag ik haar. Dat je me niet haat. Dat je Hannes niet haat. Dat je vergeeft. Ze knijpt zachtjes in mn hand. Doe ik toch ook alleen maar zodat ik met je in bed kan belanden. Ik rol mn ogen. Wee je gebeente als het echt zo blijkt, dan laat ik je persoonlijk slopen. Waarschuwt ze. Ik lach, zij lacht ook.
Ze speelt, verzonken in gedachten, met mn vingers. Ik voel ongeveer het hele insectenrijk door mn onderbuik fladderen. Ik kijk naar haar. Haar ogen zijn gesloten, dus ze heeft niets door. Ik kijk naar haar jukbeenderen, rond, maar hoog, haar dopneus, haar ogen, veel te vaak gepierced en met dezelfde soort oorbellen als Yu, en welving van haar nek.
Mn handen jeuken met de aandrang haar aan te raken en mn hart brand met begeerte. Maar ik doe het niet. Ik laat het wel uit mn harses. Ze wil me niet, heeft ze nooit gedaan ook. Ik maak mijn hand los van de hare en ga zitten. Ik sla mn armen om mn benen en leun mn kin op mn knieën.
Rom wat is er? Vraagt Tessa. Niks hoor. Ik ontwijk elke vorm van gesprek over wat ik haar veel te graag zou vertellen. Lieg niet. Ze gaat rechtop zitten, in kleermakerszit. Ik kijk haar aan. Ik kan het grijs-blauw van haar ogen niet goed meer zien in het donker, maar wel de weerspiegelde sterren. Je wilt het niet weten. We hebben het hier al eens over gehad. Laten we dat niet nog een keer doen. Antwoordt ik. Tessa kijkt weg.

Jawel, we moeten dat nog eens doen. De vorige keer ging het fout, dit keer kunnen we het goed doen. Ze zoekt mijn blik weer op. Mn hart doet een soort van huppel sprongetje en besluit dan maar gewoon compleet te smelten. Ik strek mn hand naar haar uit en streel de toppen van mn vingers over haar wang. Oh Romeo, who art thou. Fluistert Tessa. Ik neem haar kin tussen duim en wijsvinger. Ze sluit haar ogen.
Ze trilt. Van verlangen of verwachting, hoop ik. Maar dan beginnen haar tanden te klappen. Ik kan het niet helpen en begin hard te lachen. Och meisje, heb je het koud. Ik sta op en bied haar de hand. Ik heb wel een vest voor je. In het hotel. Ik grijns. Ik heb mn eigen vest bij me, maar mn tas staat in de hal. Tessa pakt mn hand. Ik help haar op staan.
Hand in hand lopen we naar de kasteel hal. Tessa zoekt haar east pack op en doet dr vest aan. Nou ja, vest, cardigan. Lang en elegant en zwart. Van het merk musterbrand, nogal Star Wars dus. Je bent zo nerd hot. Het is eruit voor ik er erg in heb. Tessa grijnst naar me.

Ik trek haar tegen me aan. We zijn helemaal alleen het de hal. Het is dan wel niet zo romantisch als onder de wolkenloze sterrenhemel, maar ik ben helemaal niet zo romantisch al dat mn naam misschien zou doen vermoeden. Tessa laat me mn gang gaan, ze sluit haar ogen.
Langzaam en zachtjes kus ik haar. Ze slaat haar armen om mn nek en kust terug. Ik arriveer in de z(w)evende hemel. Bijna alles aan het moment is perfect. Haar geur, haar lippen op de mijne en haar handen in mn haar. Mijn eigen handen dwalen af naar haar heupen. Ze zijn nog altijd vrij bottig, maar rond en zachter dan voorheen.
Tessa drukt zich iets steviger tegen me aan. Ik voel me net een tiener, die net zn eerste kus heeft gehad. Ik ben nogal een behoorlijke boner aan het ontwikkelen en dat was net niet helemaal de bedoeling. Het was gewoon bedoeld als een onschuldige kus. Gewoon, omdat ik haar ongelooflijk graag teder wil kussen. Maar nee hoor, mn jongeheer moet zich er weer zo perse mee bemoeien.

Omg Romeo! We springen zowat uit elkaar. Ik kijk op en ontdek Strify. Grandioos. Brom ik. Wat waren jullie aan het doen? Vraagt Strify. Wortels aan het schrappen, nou goed. Tessa klinkt geprikkelt. Nou zeg, je hoeft niet zo bitchy te doen. Zegt Strify. Ze geeft hem een klopje op zn wang. Nee hoeft niet, maar ik doe het wel. Ik had er namelijk wel plezier in, Romeos wortel schrappen. Ze pakt haar tas en loopt langs hem heen naar buiten.
Je had niet zon strakke broek aan moeten trekken. Bitst Strify. Ik trek mn tanktop lager over mn kruis. Staar niet zo. Bijt ik hem toe. Ik volg Tessa naar buiten en probeer heel onsexy dingen te denken. Hey, rood, wacht! Roep ik haar na. Ze blijft staan en kijkt naar me om. Ik ben nog niet klaar met jou. Zeg ik plagerig.
Ze lacht en reikt naar mn hand. Nu ben ik bang, zeg. Plaagt ze terug. Ze leid me naar de treintjes. De conducteur lijkt niet al te pleased dat we maar met zn tweetjes naar beneden willen. Maar dat schijnt Tessa niks te interesseren. Ik wil naar bed, dus gaan we de berg af. Zegt ze, langs haar neus weg.

We lopen hand in hand naar het hotel. Tessa doorzoekt, al lopend, haar tas. Kut.. Zegt ze na een tijdje zoeken. Wat is er loos? Vraag ik. Alex heeft de sleutel van de hotelkamer.. Mompelt ze. Ik trek de sleutel van mijn kamer uit mn broekzak. Nee hoor. Ik knipoog. Je bent echt een smeerlap. Ze plukt de sleutel uit mn vingers en rent richting de trap. Ik ren achter haar aan.

Ik haal haar pas in als ze buiten adem op mn bed ploft. Oh ja, ben ik zon smeerlap dan? Vraag ik plagerig. Nogal. Heeft je moeder je nooit geleerd dat je niet mag wijzen? Ze heeft mn erectie gespot. Grandioos!!! Ik zal wel een paar lessen in de opvoeding gemist hebben. Is het enige antwoord dat ik weet te verzinnen.
Tessa lacht en pakt mn hand. Ze trekt me op zich neer en kust me. Mn bloed kookt en hormonen gieren door mn aderen. Dat waar ik al zoveel jaren geleden naar verlangt heb gaat gewoon gebeuren.
Sure, ik heb dingen met meiden gedaan, voor en nadat ik verliefd werd op Yus kleine zusje. Ik ben best wel verliefd geweest op andere meiden, maar nooit zo heftig. Misschien omdat ze elke dag om ons heen was, misschien omdat ik haar daarvoor al kende. Dat kan ik niet goed zeggen. Maar wat ik wel kan zeggen is dat al die gevoelens nu vol gas terug zijn.
Ik wil haar hebben en houden. Hebben, hebben, hebben en houden van.

Ik breek de kus, langzaam en met spijt op mn tong. Ik zal de deur even op slot doen. Ik sta op en waggel nogal ongemakkelijk naar de deur. Mn boner maakt het dragen van skinny jeans er niet makkelijker op. Ik draai de deur in het slot en ga terug naar het bed. Daar ligt die rooie zich te bescheuren. Wat? Vraag luid. Je loopt als of je in je broek hebt gescheten. Giebelt ze.
Dat is de druppel. Ik schop mn schoenen uit en trek mn broek naar beneden. Sokken ook. commandeert Tessa. Hoezo? Vraagt ik verward. Sokken horen niet in bed. Is haar antwoord. Jij bent echt een mafkees. Ik trek mn sokken uit. Ik heet geen Kees. Ze trekt haar Cardigan uit en gooit het over de stoel. Net zo grappig als je broer. Ik rol mn ogen. Zullen we het niet over Hannes hebben, liefje. Koert Tessa. Het bevalt me wel dat ze me liefje noemt. Natuurlijk, zoals je wilt. Ik ga tegen het hoofdeinde van het bed zitten. Het is een groot tweepersoonsbed, ruimte zat voor een grote pot sex dacht ik zo.
Ze komt op schoot zitten, met haar knieën aan weerszijden van mn lichaam. Ik plaats mn handen weer op haar heupen. Haat je nog van me? Vraag ik onschuldig. Ontzettend. Ze leunt naar me toe en kust me, teder en sensueel. Ik sta in vuur en vlam. Hiernaar heb ik zo lang verlangd. En nu ik eindelijk in het moment ben, weet ik bijna niet wat ik moet doen, puur uit geluk.

Ze opent haar mond een beetje. Een duidelijke uitnodiging. Ik probeer me dichter tegen haar aan te drukken. Ik lik met mijn tong over haar lippen. Ze zucht zacht en haar lippen gaan iets verder van elkaar. Mijn tong zoekte hare. Haar handen vlechten zich in mn haar en ze kreunt zachtjes.
Ik wordt zo mogelijk nog harder. Het is gewoon te perfect om eindelijk intiem met Tessa te zijn. Ze drukt haar bekken tegen de mijne. Ik kan een kreun niet onderdrukken. Ze plaatst zich zo dat mn erectie precies onder haar schaamstreek ligt. Zo dichtbij en toch zo ver weg. Niet dat ik haar warmte niet door haar broek en mn boxer heen kan voelen. Maar toch. Liever heb ik alles toch net iets dichterbij.
Ze breekt de kus en trekt haar shirt uit. Mn handen dwalen over haar huid en ik speel connect the dots met haar sproetjes. Ik neem de tijd, wil elk detail van haar lijf leren kennen. Ik weet dat het me vanavond niet gaat lukken, zo geduldig ben ik niet. Maar hé zeg, ik kan het toch in elk geval proberen.
Tessas handen trekken mn tanktop omhoog. Vertel het eens. Plaag ik haar. Het moet uit. Zegt ze. Dus ik trek, heel braaf, mn tanktop uit. Tessa likt haar lippen en plaatst een kus op de tattoo op mn borst, het hart over mn hart. Ik sluit mn ogen en leun achterover. Haar vingers dwalen over mn borst naar beneden en ik begin te vermoeden wat ze van plan is. Hé ho, je krijgt het niet kado. Ik zit hier in mn boxer jij hebt nog bijna alles aan. Zo zijn we niet getrouwd dame. Zeg ik streng. Tessa giechelt en staat op. Wat er dus voor zorgt dat de knoop en rits van haar jeans op ooghoogte krijg. Jij gaat echt nog eens mn dood worden. Ik schud mijn hoofd en kruis mn armen voor mn borst.
Ze opent haar jeans en stroopt hem, strak als een tweede huid, van haar benen. Ik kijk rustig toe. Wat is ze mooi, als ze haar best er niet voor doet. Haar broek wordt op de grond gedumpt en ze komt weer op schoot zitten. Ik sla mn armen om haar heen en duw mn neus in haar nek. Godverdomme wat ben je mooi. Fluister ik. Haar huid warmt op onder mn lippen. Ik kus van haar nek naar haar oor. Zacht kreunt ze. Zacht fluisterd mn naam. Ik bijt zachtjes in haar oorlel. Ze kreunt luider. Ik merk dat ik een zwakke plek heb gevonden.
Ze wordt warmer in mn armen terwijl ik met lippen en tanden de schelp van haar oor verken. Oh Tobias. Kreunt. Mn erectie klopt van verlangen. Het moment is zo goed als volmaakt. Ik moet me alleen zo enorm inhouden. Mn handen jeuken om gewoon dr slipje opzij te trekken en mn lul naar binnen te laten glijden. Maar dat doe ik niet, want dat zou ze me nooit vergeven.

Tessa trekt haar Calvin Klein top uit. Ze heeft geen grote borsten, maar goed in proportie met haar lichaam. En mijn god is ze begeerlijk. Ik til haar bij haar heupen op en gooi haar op de dekens. Ik vreet je helemaal op. Grom ik tegen haar. Eerst zien, dan geloven. Antwoordt ze. Ik buig me over haar heen en geef haar een vluchtige kus op haar mond. Dan nog een op haar kaaklijn, in haar nek, op haar sleutelbeen, tussen haar borsten. Tessas adem is een fluistering. Ze gaat met haar handen door mn haar. Ik verlies mezelf zowat in de geur en smaak van haar huid.
Ze kreunt luid als ik een tepel in mn mond neem. Ik zuig tot haar tepel hard word in mond. Dan switch ik naar haar andere tepel. Ze vloekt en zegt mn naam alsof het een gebed is.
Mn lippen dwalen lager. Tessa giechelt als ik mn tong in haar navel steek. Ik neem de rand van haar slipje tussen mn tanden. Niet slopen. Ik krijg een tik op mn hoofd. Ik ga rechtop zitten. Nou sorry hoor. Ik steek mn tong naar dr uit. Kom, kus. Zegt ze, een beetje bazig. Vind ik niet erg, eigenlijk zelfs wel sexy. Ik kus haar met alle passie die ik in me heb. En zij kust me net zo diep terug. Ik nestel mijn bekken tegen de hare. Ze is warm ik stel me voor dat ze al verschrikkelijk nat is. Gottegott, begin me echt el desperado te voelen hiero.

Ze trekt me mn boxer van mn reet. Mn erectie springt tevoorschijn. Tessa kijkt er niet naar. Ze kijkt me recht in het gezicht en trekt haar slipje uit. Ik ben niet zo sterk als zij is. Mijn ogen gaan meteen omlaag. Haar kutje is netjes geschoren en glans van haar geile vocht. Kende t zien? Bromt Tessa. Ik kijk weer naar haar op, het schaamrood op mn kaken. Sorry... Mompel ik. Geeft niet schat. Ze geeft me een speels kusje op mn neus. Ik grom. Jou krijg ik nog wel. Vertel ik haar. Oh you better. Tessa is dan wel warm, maar nog steeds sassy.
We kussen elkaar met open mond. Onze tongen worstelen om dominante. Ze kreunt zachtjes tegen mn lippen. Haar hand zakt langzaam af naar mn kruis. Ik kreun ook als ze haar vingers om mn lul krult.
Langzaam begin Tessa me af te trekken. Ah fuck. Ik voel mn hart stotteren en begin diep te hijgen. Hmmm, Tobias, jer verlangen is zo hard en sterk. Spint Tessa, met haar lippen tegen mn kaak. Ik wil je ook zo fokking graag. Ik het enige coherente dat ik weet uit te brengen.

Waar wacht je nog op. Vraagt ze. Dat had ik echt niet verwacht. Vooral niet na die middelvinger van afgelopen ochtend. Je neemt me nu niet in de maling, toch? Vraag ik, maar tegelijkertijd streel ik heel zacht haar clitje. Ze geeft geen antwoord. Haar ogen sluiten en ze jankt als een jonge pup.
Romeo, alsjeblieft, doe het. Hijgt ze. Ze opent haar benen wijder. Ik wil het je horen zeggen. Fluister ik. Ik wil dat je me neuk, snel en hard. Er is geen twijfel in haar stem en haar ogen zijn hard, het blauw koel. Zoals je wilt, mein schatz. Ik bijt haar in het oor. Ze kreunt en slaat een been om mn heup. Ik dring bij haar naar binnen. Het is alles waar ik zo lang over gedroomd heb. Oh mein gott. Bijna wordt het me te veel. Zo goed? Plaagt ze. Nog beter. Ik kus haar in haar nek.
Pas na een halve minuut heb ik genoeg controle over mezelf om haar ook daadwerkelijk te neuken. Het geluid vaar mijn lijf dat zich in het hare dringt, mijn bezwete huid tegen de hare, is obsceen. Maar geweldig. Ze kreunt en vloekt voor me en schreeuwt mn naam.
Ze komt klaar, terwijl ik haar neuk, en dat maakt me een beetje te euforisch. Zo euforisch dat ik haar ongeveer meteen in het climax volg. Te snel naar mijn smaak. Maar Tessa schijnt het niet erg te vinden. Ze streelt mn gezicht en kust me. Ik had dat echt zo zwaar nodig. Fluisterd ze.

Even later ligt ze tegen me aan, met mn haar te spelen. Er knaagt een twijfel aan de achterkant van mijn brein. Was dit neuken, om het neuken, of was er gevoel? Ik heb absoluut geen idee meer.
Ik besluit dat dat een probleem voor morgen is en valt prompt in slaap.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen