‘Schat doe meeeeee!! Laat je helemaal gaan.’ Zegt Silvia en ze trekt me mee de dansvloer op.
Ik krijg van Violet een beker in mijn handen geduwd en drink het in een keer op. Het is best lekker. Er komt een jonge op me aflopen en hij pakt me vast om mee te dansen. Theo zet de muziek nog harder en ik begin hard te lachen. Violet trekt me uit de armen van de jongen.
‘Mijn vriendin!! Je blijft er met je poten van af.’ Schreeuwt ze en ik begin zacht te lachen. Ik dacht dat ze juist wilde dat ik wat jongens zou ontmoeten? Ow wat maakt het uit.
Ze duwt een sigaret in mijn handen en lacht ondeugend.
‘Kom op probeer het.’ Schreeuwt ze en ik neem een teugje. Ik begin te hoesten en iedereen begint te lachen. Ik neem nog een teugje. Die gaat al beter. Ik krijg een beker in mijn handen geduwd en ik drink hem in een keer leeg. Het smaakt raar. Van wie was die beker? Ik strompel naar buiten en ik voel een waas voor mijn ogen. Ik begin uit het niets te lachen. Ik word bij mijn heupen vast gepakt en om gedraaid. Ik kijk naar een jongen die ik niet ken. Hij heeft rood haar en groene ogen.
‘Kom maar met mij mee schatje. We gaan het heel leuk hebben samen.’ Zegt hij en ik val tegen hem aan. Hij begint me te zoenen en ik zoen hem terug. Zijn handen gaan naar de knoopjes van mijn blouse en opent ze. Hij stopt en sleurt me mee de straat op. Hij duwt me tegen een auto en begint me weer te kussen. Ik weet niet of ik het wil? Ik voel me zo raar. Ik doe mijn ogen open en ik probeer hem weg te duwen. Maar ik voel me zo slap. Het lukt me niet. Ik word weg getrokken en ik val op de grond. Ik kijk op en ik zie een andere jongen de jongen met het rode haar slaan en hij valt op de grond. De jongen kijkt me aan met zijn grijze ogen, zijn grijze ogen zijn zo mooi.
‘Gaat het?’ Vraagt hij bezorgd en ik begin hard te lachen.
‘Jij bent een rare snuiter.’ Roep ik hard. De jongen tilt me op en draagt me in zijn armen. Hij draagt me naar een auto en zet me voorzichtig in een stoel.
‘Mag ik rijden?’ Vraag ik blij. De jongen lacht en schud zijn hoofd. Ik leun tegen de auto deur aan. Met mijn hoofd tegen het koude raam en ik zak langzaam weg.

‘Engel wakker worden. Je bent thuis.’ Fluistert een vaag bekende stem in mijn oor. Ik begin te lachen en ik open mijn ogen. Devil staat voor mijn neus en kijkt me bezorgd aan.
‘Gast je hebt het feest van je leven gemist.’ Zeg ik terwijl ik zijn hand vast pak ‘kom mee naar binnen en laat je gaan.’ Roep ik blij. Devil begint te lachen en helpt me de uit de auto.
‘Je bent knap.’ Zeg ik en ik raak Devil zijn wang aan. ‘Mag ik je zoenen?’ Vraag ik. Maar zonder op antwoord te wachten. Ik druk mijn lippen tegen de zijne en ik kus hem heel even en dan laat ik hem los.
‘Je bent een geweldige zoener.’ Schreeuw ik. Ik voel de grond onder mijn voeten verdwijnen. Ik lig in zijn armen en ik word mijn huis in gedragen.
‘Kun je me helpen met uitkleden?’ Vraag ik en Devil kijkt me verbaasd aan.
‘Engel, hoeveel heb je op?’ Vraagt hij bezorgd en ik begin zacht te grinniken.
‘De Engel en de Duivel zijn vijanden voor het leven en daarna. Maar het is een liefde voor altijd’ Roep ik blij. Hij kijkt me verbaast aan en legt me op bed.
‘Devil dat is beter. Devil en Angel’ Zeg ik en ik kijk naar Devil en hij naar mij. ‘Ik heb je gemist.’ Zeg ik zachtjes
‘Engel wees stil. Je bent dronken, je zegt maar wat.’ Zegt hij en ik lach zwakjes.
Ik kijk in zijn donker grijze ogen. Ze zijn prachtig.
‘Devil wees stil en kus me.’ Zeg ik en hij kijkt me verbaast aan. Hij draait zich om en wil weg lopen.
‘Ik meen het.’ Zeg ik en hij draait zich weer naar me toe. ‘kus me en blijf hier’ Smeek ik hem. maar hij schut zijn hoofd. ‘alleen blijven. meer niet.’ Zeg ik zachtjes terwijl ik opsta. ‘Ik sta bij je in het krijt.’ Zeg ik zachtjes. Hij lacht lief. Ik duw mezelf tegen hem aan en ik kus hem. Hij kust me terug en ik sluit mijn ogen. Zijn handen glijden over mijn rug naar beneden en tilt me op. Ik sla mijn benen om hem en ik ga met mijn handen door zijn haar.
‘Engel.’ Fluistert hij tegen mijn lippen. Ik open mijn ogen en ik kijk hem aan. ‘Kom ga slapen.’ Zegt hij zachtjes. Ik knik zachtjes en ik leg mijn hoofd op zijn schouder.
Hij grinnikt zachtjes en legt me op mijn bed. Ik voel hem langs me en ik duw mezelf tegen hem aan. Ik sla mijn armen om hem heen en ik zucht.
‘Je bent er altijd als ik je nodig hebt. Hoe lukt het je?’ Vraag ik zachtjes. Ik verwacht geen antwoord en die krijg ik ook niet.
Ik voel zijn armen om me heen en ik zucht weer. Ik hou van hem.

Reacties (1)

 • Luckey

  Heeft die een soort señor in zijn heeft
  Dat die aan voelt als ze hem nodig heeft
  Gelukkig is ze gered
  Snel verder

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen