Foto bij 35 I came here for you! Part 1

Stront aan de knikker in dit hoofdstuk! (en in de volgende natuurlijk, anders was er geen part 1....)
Tevens wil ik jullie mededelen dat ik al maar liefst 45 Word pagina's heb vol gekalkt hahah

Het was 5 uur toen mijn werk ging. Ik moest uit bed voor werk. Alexander kleedde zich ook aan om zonder problemen naar zijn eigen kamer te komen. We spraken af dat ik vanavond laat naar hem toe zou komen. Ik nam me voor om dan eindelijk onze relatiestatus te bespreken. Ik kon het vannacht niet over mijn hart verkrijgen om erover te beginnen. Voor het eerst had ik hem gezien als een gebroken soldaat, niet de dominante man die ik had leren kennen.

Met 4 geplande operaties vloog de dag voorbij. De soldaten die vandaag geopereerd werden hadden geen ernstige verwoningen, vandaar dat ze zo lang hadden moeten wachten. Ze konden na de operatie herstellen op het complex en hoefde niet naar huis. Trevor aan de andere kant werd wel naar huis afgevoerd om daar verder te herstellen. Sienna was erg teleurgesteld maar wist dat het niet anders kon. Ze beloofde elkaar veel brieven te schrijven. Ik wist nu al dat dit het einde aan hun kortstondige relatie zou zijn. Hoe ik dat wist? Ik wist dat gewoon.

’S Avonds liep ik zenuwachtig rond in Alexanders kamer. Ik wist niet zo goed hoe ik het onderwerp moest aansnijden. Nadat ik er een uur omheen gedraaid had blurde ik het eruit.
“Ik houd van je en ik word gek van onzekerheid. Hebben we nou wat of spelen we nog steeds een spelletje”. Ik kon niet de moed bijeen rapen om hem aan te kijken. Het duurde te lang voordat ik een antwoord kreeg. Na tien seconden van stilte keek ik toch op. Dit zei toch eigenlijk al genoeg.
“Ik….. Ik kan het niet.” Was het enige dat hij stotterde. Ik wist al lang dat het foute boel was. Maar wat kon hij niet? Zijn blauwe ogen keken me verdrietig aan.
“Je kan WAT niet?” Hij ging op zijn bureau zitten, zeker 3 meter bij mij vandaan. Hij had nog net het respect mij aan te kijken
“Ik kan geen relatie opbouwen hier. Het kost me mijn baan, waar ik zo lang voor gewerkt heb. Ik heb het het al te lang op spel gezet”.
“Ik zeg dat ik van je hou en dit is het antwoord dat ik krijg? Je houdt van je baan?” Ik kneep mijn ogen samen van ongeloof. Ergens had ik het al aan zien komen, toch kwam het al een schock.
“Als je zoveel houdt van je baan, waarom heb je dan gevraagd ik voor je naar Irak zou komen? Ik ben hier verdomme voor jou!” Ik hief mijn stem, niet schelend wie het zou horen. “Je kan wel seks met me hebben en bij me slapen maar zodra ik naar onze status vraag kan het ineens allemaal niet?”

“Ga nou niet doen alsof jij altijd eerlijk bent. Ik had vandaag contact met James Omit. De officier die over de uitzendingen gaat. Hij vroeg nog naar je. Hij vertelde dat je op het laatste moment geswitched was naar Irak. Dat verklaard waarom je niet op de lijst stond. Je wilde hier helemaal niet naar toe,” Het was geen vraag. Het was een bevestiging op iets wat hij al wist. Hij had mijn antwoord hierop ook wel kunnen voorzien, sukkel.
“Ik ben hier voor jou, alleen voor jou. Deze baan kan me niks schelen.”
“Alleen voor mij zeg je?” Hij kwam heel intimiderend dichtbij staan. Normaal gesproken had hij mijn gezicht gepakt zodat hij me kon aankijken, ik had dat altijd dominant en spannend gevonden. Nu was zijn aanwezigheid vooral angstaanjagend.
“Ik hoorde anders ook dat je jouw afscheidsavond bij Mads in zijn kamer hebt gespendeert. Als ik zo speciaal voor je ben, als je echt van me had gehouden was je daar toch nooit geweest.” Hij was boos, vreselijk boos en bovenal teleurgesteld. Even stond ik met een bek vol tanden. Hoe ging ik dit nou weer goed krijgen.....?

Reacties (3)

 • Mariet1994

  waaahh alexander moet gewoon even op zijn plek gezet gaan worden. Ik wil me wel opofferen om ff naar irak te gaan en hem tegen zijn ballen aan te schuppen XD

  2 jaar geleden
 • AmeranthaGaia

  Excuseer mij hoe ik nu even naar Alexander toega en hem zeer hard in zijn gezicht sla en daarna nog harder wegrent in de hoop dat hij niets terugdoet zodat hij zijn verstand hervindt en gewoon even normaal begint te functioneren als de persoon waar ze van houdt.

  2 jaar geleden
 • Luckey

  Lekker bezig!! Voorlopig hebben we nog genoeg deeltjes Hihihi

  Hè meneer de Asshole!
  Ze heeft niks met hem gedaan
  Ze hield te veel van je
  Ja ze twijfelde eerst! Maar is toch naar toe gekomen!
  Mag ze ook twijfels hebben na alles!!
  Je bent inderdaad niet heel erg duidelijk naar der!!
  Nu wil ik deel twee lezen!!

  Snel verder!!

  2 jaar geleden
  • Butterflygirl

   Ja en hier wil ik nog aan toevoegen dat ze hem eens even op zijn nummer mag gaan zetten, want hij weet duidelijk niet hoe de vork in de steel zit

   2 jaar geleden
  • Scenario

   Rustig aan, komt goed!;)

   2 jaar geleden
  • Luckey

   nee!xDik doe nie rustig nu, wat hebben jongens toch timing...

   2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen