Veel lees plezier!!

Ik voel me licht en pijnlijk in mijn hoofd. Ik kreun van de pijn en ik word zachtjes tegen iemand aan geduwd. Ik voel de twee gespierde warme armen om me heen. Mijn ogen schieten open en ik schiet omhoog. Devil ligt relaxed langs me en kijkt me verbaast aan
‘Lekker geslapen?’ Vraagt hij en ik knik zachtjes.
‘Wat doe je in mijn bed?’ Vraag ik zachtjes.
‘Je was dronken en vroeg of ik kon blijven.’ Hij lacht en ik knik zachtjes. Ik ga weer terug liggen en ik leg mijn hoofd op zijn borst. ‘je was wel schattig. Vooral toen je vroeg of je me mocht zoenen.’ Zegt hij en ik kijk hem verbaast aan. Hij lacht ondeugend en ik voel mijn wangen rood worden.
‘heb…ben w…e ook…’ Stotter ik maar ik kom niet veder.
Ik voel zijn hand door mijn haar kamen. En ik kijk hem aan. Hij knikt en lacht lief. Ik bijt zacht op mijn onderlip.
‘Sorry.’ Zeg ik zachtjes. ik hoor en voel hem lachen.
‘Engel je was dronken. Je wist niet wat je deed en wilde.’ Zegt hij en ik zucht.
‘En als ik dat nou wel wist.’ Zeg ik zachtjes.
‘Engel jij kunt veel en dat weet ik. Maar verlieft op mij worden is onmogelijk.’ Zegt hij en ik moet mezelf in houden om niet gaan huilen. Waarom wil ik huilen om deze jongen? Ik ga recht zitten en ik sta op. Het is licht in mijn hoofd en voor mijn ogen word het zwart. Ik val om maar word vastgepakt en op bed getrokken. Ik voel een stekende pijn in mijn borst. Ik hou mijn ogen dicht en ik zucht diep.
‘Engel gaat het?’ Vraagt Devil bezorg.
Ik ben rustig in en uit aan het ademen en ik knik zachtjes. Ik open mijn ogen en ik kijk naar Devil. Ik kijk naar zijn grijze ogen en ik voel langzaam de pijn uit mijn borst weggaan
‘Het gaat prima.’ Zeg ik en ik sta weer op.
‘Je liegt.’ Zegt hij boos. Ik kijk hem aan en hij staat op.
‘Ik lieg niet Devil. Dat doe jij.’ Roep ik boos. Hij pakt mijn hand en trekt me mee naar de spiegel. Hij gaat achter me staan en kijkt me via de spiegel aan.
‘Wat zie je?’ Vraagt hij boos. Hij is echt boos je hoort aan zijn stem. Maar je ziet het vooral aan zijn ogen. Zijn pupillen zijn groot en donker.
‘Mezelf.’ Zeg ik zachtjes. Ik kijk naar mijn handen en ze trillen. Ik tril helemaal.
‘Maak je blouse open en kijk beter.’ Zegt hij. Ik kijk hem aan en doe dan wat hij zegt. Ik kijk naar mezelf een dikke moordenaar zie ik in de spiegel. Met krachten die niet uit me mogen ontsnappen.
‘Ik zie mezelf.’ Zeg ik.
Hij knikt en loopt zonder nog iets te zeggen mijn kamer uit. Ik zag de pijn in zijn ogen. Waarom heeft hij pijn omdat ik de waarheid zeg?

‘hey meid. Hoe gaat het met je?’ vraagt Theo en ik lach.
‘Het gaat goed. Met jullie?’ Vraag ik en ze knikken. Silvia trekt me de bank op en kijkt me onderzoekt aan.
‘Met wie ben je mee naar huis gegaan?’ Vraagt ze en ik lach zwakjes.
‘Ik werd door iemand mee genomen. Ik weet niet meer wie maar die werd neer geslagen en toen ben ik door Devil naar huis gebracht.’ Zeg ik vlug en ze begint te grinniken.
‘En wat hebben jullie gedaan? Vertel me alles over die Devil. Aparte naam trouwens.’ Zegt ze en Violet komt er ook vrolijk bij zitten
‘We hebben niks gedaan. Alleen gezoen meer niet.’ zeg ik en ik bijt zenuwachtig op mijn onderlip. ‘hij zit bij ons op school. hij is knap als hij zijn masker durft af te zetten. Hij is heel koppig en irritant. Maar hij is ook heel lief en zorgzaam. Ik moet hem Devil noemen omdat ik zijn naam niet weet. Best raar maar dat maakt het eigenlijk best wel leuk.’ Zeg ik en Violet en Silvia lachen blij.
‘bedoel je die gast die net bij ons is komen zitten? Die helemaal in het zwart is. Altijd.’ Vraagt Theo en ik knik. ‘niemand kent hem. Hij heeft noch nooit iets gezegd. Maar jij praat met hem. mag hem Devil noemen en je zoent hem.’ zegt hij verbaast en ik knik zacht. Theo knikt en lacht.
‘Oké dat was dan best een goed feest.’ Zegt Violet en we beginnen te lachen. ‘Wat gaan we nu doen?’ Vraagt ze.
‘We gaan met zijn alles opruimen en dan slapen, heel veel slapen.’ Zeg ik en iedereen begint te lachen en knikt.

Het is misschien niet een geweldig stukje. Maar het is er een het volgende word weer beter.
Maar hopelijk was hij leuk genoeg.

Reacties (1)

  • Luckey

    ik snap soms niks meer van devil
    more!!!heel snel meer!!

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen