Gwyneira Zuria Cardew

“To appreaciate the beauty of a snowflake,
            it is necessary to stand out in the cold.”


Naam

Gwyneira is een naam waarbij veel mensen problemen hebben met het uitspreken ervan. Vaak geeft ze dan ook aan dat mensen haar gewoon Eira kunnen noemen. Een leuke bijkomstigheid is dat haar naam letterlijk 'Sneeuw' betekent - een knipoog naar Spirit Animal; the Polar Bear

Leeftijd

❄ 19 Januari
❄ 18 jaar
❄ Steenbok
Vakken & Jaar

❄ 4e jaar
❄ Wiskunde - Techniek - Natuurkunde
❄ Muziek - Piano
❄ Verzorging - Bears - Polar Bear

Innerlijk

Gewichtig - Manipulatief - Wijs - Kalm - Kil - Gesloten - Wraakzuchtig - Gestructureerd - Meedogenloos - Nadenkend - Nuchter - Rechtvaardig - Scherpe Tong - Beschermend

Eira heeft een gesloten persoonlijkheid, ze is niet het type om je hele verhalen te vertellen over haar leven of over de dingen die ze leuk vind. Je zult haar voorzichtig moeten benaderen en van een afstandje bekijken om erachter te komen wat er werkelijk achter haar porseleinen gezichtjes schuilt.
      Kil en minachtend is hoe ze vaak wordt omschreven. Ze heeft een ijzige aura over zich heen en veel mensen durven daardoor niet bij haar in de buurt te komen.
      Ook is deze dame heel berekenend en manipulatief. Ze weet precies wat ze moet zeggen en doen om de doelen te bereiken die ze voor ogen heeft. Ze krijgt dan ook heel vaak haar zin en is zeer verwend op dat gebied, al maakt dit haar niet een onredelijk persoon.
      Deze dame zal je altijd een luisterend oor aanbieden als je er een nodig heeft, al moet je niet van haar verwachten dat hier veel geknuffel en liefde bij komt kijken. Met haar nuchtere kijk op de wereld en haar vertrouwen op haar verstand, is ze altijd in staat om met goed advies te komen. Vaak wordt er gezegd dat Eira een wijze ziel heeft en dwingt ze respect af met ieder gewichtig woord wat ze vertelt.
      Wat ook een geweldige eigenschap is, is dat ze beschikt over een vlijmscherpe tong. Sarcastisch en pijnlijke opmerkingen flappen eruit voordat je er erg in hebt, al heeft ze soms zelf niet door hoe anderen op haar woorden reageren. Ze heeft dan ook absoluut geen greintje mensenkennis.
      Zodra je haar vertrouwen hebt weten te winnen, zal ze haar genegenheid niet voor je tonen door middel van lieve woorden en aanrakingen. Ze zal je willen beschermen en ervoor zorgen dat je geen pijn hoeft te lijden. Ze is zelfs bereid om jouw pijn op haar te nemen, ondanks dat ze daar aan onderdoor zou kunnen gaan.


Uiterlijk

[FC: Nastya Kusakina]

❄ 1m76 - Sierlijke en ranke lichaamsbouw
❄ Draagt lichte kleuren
❄ Spirit Animal: Polar Bear - Stellan


Geschiedenis

Vader: Wyatt Cardew - Overleden - Spirit Animal: Rabbit
Moeder: Ophelia Cardew - 49 jaar - Spirit Animal: White Cat

Eira komt uit een zeer gecompliceerde familie. Haar moeder, die nooit om kon gaan met haar koele persoonlijkheid, koos ervoor om haar dochter zoveel mogelijk te vermijden. Dit was niet moeilijk gezien het feit dat ze in een immens groot huis woonde, een erfstuk van haar vader.
      Wyatt Cardew overleed doordat iemand het op zijn geld gemunt had en in een schermutseling Wyatt's Spirit Animal vermoorde. De aanvaller was dronken en helemaal van de wereld had hij een mes gepakt. Wyatt probeerde hem te kalmeren, maar de man gleed uit en zijn mes belandde recht in het hart van Leonard, het konijn.
      Zo bleef Ophelia alleen achter met haar dochter. De doorgewinterde zakenvrouw liet de opvoeding van haar dochter grotendeels over aan nanny's en gouvernantes, maar vaak moest ze na een aantal weken weer op zoek naar een nieuwe. Eira werd omschreven als onhandelbaar - al was het enige dat Eira teisterde een gevoel was van onbegrip. De liefde waar ze vaak naar verlangde, smolt weg als sneeuw voor de zon.
      De enige die haar begreep was Stellan. De mannelijke ijsbeer beschermde haar totdat haar moeder niemand meer kon vinden om de rol van oppas te vervullen omdat ze allemaal te bang waren voor zijn scherpe tanden en ruige uiterlijk. De enige oplossing die haar nog restte, was het sturen van haar dochter naar een speciale school, waar ze hopelijk wat manieren bij werd gebracht.
Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen