━ CHARLIZE FELICIA KING ━
━ ILLUSION MANIPULATION ━

____________________________________________________________
Charlize betekent ‘sterk, dapper en vrij’.
Felicia betekent ‘gelukkig, gelukbrengend en vruchtbaar’.
King is de familienaam van Char – een naam die in het verleden vaak respect afdwong.

____________________________________________________________
━ Char is geboren op dertien maart – wat haar sterrenbeeld ‘Pisces’ maakt.
━ Ze is negentien jaren oud.
━ Vaak wordt ze jonger ingeschat dan ze is. Waarschijnlijk door haar kinderlijke uitstraling en houding.

____________________________________________________
Illusion Manipulation, dat is de gave die Char heeft verkregen. Dit houdt in dat ze de energie om haar heen kan manipuleren om iemand anders te laten zien wat zij wilt dat je ziet. Echter is deze gave nog maar sporadisch aanwezig – ze heeft hem nog niet in zijn geheel onder controle. Haar gave is het sterkst wanneer ze in een emotionele bui is.

____________________________________________________


Dear mom and dad,
I’m sorry I am suck a mess.
I wouldn’t choose me either

energiek, actief, meeslepend, rommelig, nieuwsgierig, kinderlijk, angstig, gesloten, onvoorspelbaar, fanatiek, enthousiast, onhandig, wantrouwend, instabiel, creatief, vindingrijk

Vol leven en energie, dat zijn de beste punten van haar karakter. Je zult merken dat je automatisch meegesleept wordt in haar vrolijkheid en dat er een idiote grijns op je gezicht verschijnt zodra je haar door de gang ziet waggelen. Ondanks haar fanatisme voelt ze absoluut niet de aandrang om het in middelpunt van belangstelling te staan. Sterker nog: wanneer dit het geval is, zal ze zich terugtrekken in haar schulp en er pas weer uitkomen zodra het rustiger is.
      In principe is Charlize een heel intelligent en vindingrijk meisje met een avontuurlijke geest. Ze ziet oplossingen voor problemen waar anderen nooit op gekomen zouden zijn. Echter is haar intelligentie niet duidelijk aanwezig aan de oppervlakte omdat ze soms zulke kinderlijke dingen zegt en doet, dat mensen twijfelen of ze wel echt op haar niveau hoort te zitten. Ze is zo oprecht en wil maar al te graag geloven in het goede in elkander, net zoals een kind dat doet. Ook heeft ze zo haar ondeugende kanten en een geweldige schaterlach waar je meteen verliefd op wordt.

THE APPEARANCE

BODY
Charlize is redelijk klein voor haar leeftijd – al heeft ze lange benen die onmiddellijk de aandacht trekken. Met haar één meter 67 blijft ze echter de schattige lengte behouden. Daarbij is ze heel sierlijk en rank gebouwd met smalle schouders en heupen. Ze heeft een ivoorkleurige huid – eentje waar blauwe plekken van haar onhandigheid gauw op te zien zijn.

FACE
Haar felblauwe ogen zijn de kroon op haar gezicht. Deze lijken van kleur te veranderen – soms kunnen ze namelijk een stuk donkerder lijken wanneer ze kwaad is en helderder wanneer ze goedgemutst is. Haar wangen vertonen vaak blosjes en haar dunne lippen hebben een egale zachtroze kleur. In de zomer willen er nog wel eens lichte sproetjes tevoorschijn komen – iets waar Char een verschrikkelijke hekel aan heeft.

HAIR
Charlize heeft lange witblonde haren die vaak in golven op haar rug vallen. Het liefst draagt ze het los aangezien ze zich dan nog kan verstoppen onder haar haren.

VOICE
Deze dame heeft heel veel verschillende stemmen in haar bezit – en niet alleen omdat ze deze naar gelieve kan aanpassen met haar gaven. Haar ‘normale’ stem is iets heser dan je zou verwachten en heeft een krachtige ondertoon. Deze probeert ze daarentegen zoveel mogelijk uit haar stem weg te filteren zodat – wanneer ze hem wél gebruikt – mensen naar haar luisteren.

STYLE
Kleding met felle kleuren en geweldige printen is wat deze dame het liefste draagt. Ze is dol op geniale teksten die bij haar bui past. Sweaters en jumpers zijn haar favoriete kledingstukken. Daarbij heeft e een hekel aan schoeisel, dus je zult haar het vaakst op blote voeten tegenkomen.


HISTORY
Geboren met een gave die tijdens haar driftbuien naar voren kwam, zorgde niet echt voor een goede band met haar ouders. Zodra ze dan ook hoorde dat een groep wetenschappers op zoek was naar de kinderen met speciale krachten gaven ze hun dochter zonder te morren aan. Char had geen enkele kans om te vluchten en zag alleen de opluchting in hun ogen – alsof ze aan een ramp ontsnapt waren. Uiteindelijk begon ze daadwerkelijk te geloven dat ze een monster was.


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen