You're saying it's hopeless that I should hope less

      Naam     

Voornaam: Gemma / Precious Stone
Tweede naam: Peyton / Noble Woman
Achternaam: Darell / Open Space
Roepnaam: Gem


      Leeftijd     

Verjaardag: 7 September
Leeftijd: 17


      Vakken     

Derde Jaar
Wiskunde (3) / Engels (1) / Russisch (1) / Fysica (3) / Informatica (2) / Chemie (3) / EHBO / Close Combat / Handwapens: praktijk / Onderzoek: volgens sowieso weerwolven & vampiers theorie


Heaven can help us, well maybe she might


      Reputatie     

Awkward Butterfly / Psycho Unicorn

Gemma is niet echt een meisje om in één woord samen te vatten: haar karakter bestaat uit zoveel verschillende aspecten dat dat gewoon onmogelijk is. Zij is dat ene rare meisje met haar vreemde lege blikken, glimlachjes op ongewone momenten, opmerkingen die nergens op slaan en een vreemd gevoel voor humor. Echter kan het haar zelf niet al te veel schelen, vooral niet met de vreemde visioenen die haar dromen teisteren.

You say it's beyond us, what is beyond us?


      Uiterlijk     
[FC Isabella Thordsen]

Lichaam: Doordat ze regelmatig vergeet haar dagelijkse hoeveelheid calorieën naar binnen te werken, heeft ze een slank lichaamsbouw die net op het randje naar 'ongezond' zit. Haar redelijk lichte huidskleur heeft een warme ondertoon waardoor blozende wangen snel zichtbaar zullen zijn. Ze heeft een ovaalvormig gezicht en een klein neusje die vaak omschreven wordt als schattig. Rondom haar neus zitten hele lichte sproetjes. Alleen van heel dichtbij zul je in staat zijn om die te zien omdat ze bijna dezelfde kleur hebben als haar huid.
Decoratie: Ze heeft geen piercings, zelfs geen oorbellen. In principe zijn het nutteloze dingen die alleen maar in de weg zitten bij de training. Het enige sieraad wat ze continu bij zich draagt is een eenvoudig koord waaraan een échte saffier bevestigd is: de steen die ervoor zorgden dat heksen de toekomst konden voorspellen zonder belaagd te worden door het 'Duister'.
      Qua tatoeages heeft ze er maar één die precies tussen haar schouderbladen aan gebracht is. Het is een crucifix die haar, naar eigen zeggen, zou moeten beschermen tegen het kwaad.


Let's see and decide


Gezicht: Gemma heeft prachtige lichtblauw ogen, omkranst door lange donkerblonde wimpers. Haar ogen vallen meer op door haar ietwat donkere wenkbrauwen in vergelijking met haar haarkleur. Haar haarkleur is duidelijk onderverdeeld in een donkere onderlaag die steeds blonder wordt naarmate je verder omhoog komt. Het feit dat ze vaak buiten is, werkt mee aan die prachtige kleuren. Dit komt doordat de zon zorgt voor de high-lights in haar haren.
Stijl: Het allerliefste draagt ze kleding die een paar maten te groot zijn zodat ze er lekker in weg kan kruipen als ze dat nodig heeft. Je zal haar nooit tegen komen in van die strakke jurkjes, T-shirts en jeans. Ze heeft van nature een hekel aan schoeisel, dus het grootste gedeelte van de tijd vind je haar op blote voeten.


†
†
†
†
†
†

We've been meteoric, even before this

      Innerlijk     

Energiek ~ Actief ~ Meeslepend ~ Levenslustig ~ Fanatiek ~ Enthousiast
Vol leven en energie, dat zijn de beste punten van haar karakter. Je zult merken dat je automatisch meegesleept wordt in haar vrolijkheid en dat er een idiote grijns op je gezicht verschijnt zodra je haar door de gang ziet waggelen. Ondanks haar fanatisme voelt ze absoluut niet de aandrang om het in middelpunt van belangstelling te staan. Sterker nog: wanneer dit het geval is, zal ze zich terugtrekken in haar schulp en er pas weer uitkomen zodra het rustiger is.

Intelligent ~ Rommelig ~ Nieuwsgierig ~ Creatief ~ Oprecht ~ Vrolijk ~ Kinderlijk
In principe is Gemma een heel intelligent en vindingrijk meisje met een avontuurlijke geest. Ze ziet oplossingen voor problemen waar anderen nooit op gekomen zouden zijn. Echter is haar intelligentie niet duidelijk aanwezig aan de oppervlakte omdat ze soms zulke kinderlijke dingen zegt en doet, dat mensen twijfelen of ze wel echt op haar niveau hoort te zitten. Ze is zo oprecht en wil maar al te graag geloven in het goede in elkander, net zoals een kind dat doet. Ook heeft ze zo haar ondeugende kanten en een geweldige schaterlach waar je meteen verliefd op wordt.

Onvoorspelbaar ~ Terughoudend ~ Angstig ~ Gesloten ~ Onhandig ~ Instabiel
Zoals ik al eens eerder vertelde, heeft Gemma verschillende kanten. Aan de ene kant is ze de onschuldige, kinderlijke meid met een ondeugende twinkeling in haar ogen, maar aan de andere kant heeft ze iets 'duisters' over zich heen. Zomaar ineens kan haar glimlach omslaan in een grimas, loopt ze in zichzelf te mompelen of stopt ze middenin een zin om daarna haar rug naar je toe te draaien en weg te lopen. Haar grootste angst zijn haar visioenen. Soms ziet ze ineens dingen die er helemaal niet zijn, ziet ze onheil waar die er niets is of een geestenverschijning die haar wenkt. Hoe hard ze ook haar best doet om ervoor te zorgen dat niemand achter haar 'handicap' komt, mensen gaan haar er alleen maar raarder door vinden.


Burnshalf as long when it's twice so bright

      Geschiedenis      
Familie:
Vader: Clemence Darell – overleden
Moeder: Cyra Darell – (47)

TEXTEXTEXTEXT


[center]So if it's beyond, then it's beyond us

[TEXTEXTEXTEXT

Let's see and decide

TEXTEXTEXTEXTEXT
†
†
†
†
†
†
†
†
†

And i'll still be here, STARGAZING

      Extra     

Likes: Bellenblazen, Regenbogen, Fluffy Things, Muziek
Dislikes: Diepe gesprekken, Sprookjes, Harde geluiden, Het donker
Geaardheid: Hetero
Linkshandig: Gemma is linkshandig in alles wat ze doet, maar ze kan net zo mooi met rechts als met links schrijven
Talen: Russisch en Engels
Angsten: Alleen zijn, Benauwde ruimtes

      Relaties     

[justify]Vrienden:
Vijanden:
Geliefdes:
Anderen:

[/justify]


I still look up, look up, look up for love


Quotes: Stargazing - Kygo

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen