Solange Volya


NAME
► Solange betekent Solemn, een Franse naam die eer doet aan haar rustige en kalme aard.
► Volya betekent Will & Freedom, tevens haar familienaam maar ook een aspect die haar wilskracht benadrukt.

AGE
► Inmiddels heeft Solange de leeftijd bereikt van 22 jaar.
► Ze is geboren op 15 mei, en ze is zestien minuten ouder dan haar broertje Césaire.
► Dit maakt haar sterrenbeeld een TaurusAPPEARANCE
Roodbruin haar / Schouderlang / Groenbruine ogen met gouden spikkels / Amandelvormige ogen / Dopneusje / Diamanten gezichtsvorm / Voluptueuze lippen / Rechte, witte tanden / Lichte sproetjes / Scherpe jukbeenderen
PERSONALITY
Opmerkzaam / Beschermend / Temperamentvol / Gestructureerd / Trouw / Geduldig / Koppig / Doorzetter / Rechtvaardig / Hecht veel waarde aan spullen / Vergevingsgezind (op sommige uitzonderingen na, voornamelijk als het om haar broertje gaat) / Gevoelig / Draagt vaak een emotieloos masker / Gesloten / OnafhankelijkSome people remind me of the stars,
That are in galaxies far away in space,
Their words tell stories of other worlds,
And they carry their broken pieces with graceHISTORY
Vader / Serverin Volya / Onbekend
Moeder / Magdalena Volya / Overleden
Broertje / Césaire Volya / 22 jaar

► Met de dominante genen van haar moeder heeft Solange weerwolvenbloed door haar aderen stromen. Echter zijn deze niet tot uiting gekomen vanaf het moment dat haar het levenslicht geschonken werd. Vaker komt het namelijk bij tweelingen voor dat één van de twee meer voedingsstoffen binnenkrijgt dan de ander waardoor de ander ondervoed raakt, zoals bij deze dame het geval was. Het was een wonder dat ze de eerste maanden na haar geboorte wist te overleven, zelfs na de dood van haar moeder.
► Severin had het de tweeling altijd kwalijk genomen dat zijn prachtige en geliefde vrouw haar leven moest geven om zijn kinderen op de wereld te zetten. Hij verloor zich aan de drank en werd gewelddadig. Solange probeerde hem zoveel mogelijk te steunen, maar ging vaak naar bed met verschillende blauwe plekken op haar lichte huid. Haar broertje zag ze in de deze periode nauwelijks en ze probeerde haar vader altijd uit zijn buurt te houden zodat hij hem niet dezelfde behandeling gag als haar.
► Uiteindelijk werd het voor hen beide te veel en besloten ze op zestienjarige leeftijd het nest te verlaten en uit te vliegen. Ze verscholen zich in de bossen en Césaire leerde haar van alles over stropen. Echter hield hun leven als nomaden niet lang stand en werden ze ontdekt door de landheer. Hij gaf blijk van waardering voor de stroopkunsten van haar broertje en bood hem een baan aan als jager van het hof. Solange zou worden opgeleid als hofdame van zijn dochter, wat voor het eerst in haar leven zorgde voor een bepaalde jaloezie voor haar broertje.
► Twee jaar later werd het land geterroriseerd door een loslopende wolf. Natuurlijk werd haar broer met die taak belast, ondanks Solange protesten dat het te gevaarlijk was. Ze besloot dat ze zelf op zoek zou gaan naar de wolf om hem te doden voordat hij Césaire iets aan kon doen. Tegen al haar verwachtingen in vond ze het arme dier maar voordat ze de genadeklap uit kon delen, beet deze haar. Helse pijnen moest ze doorstaan voordat haar broertje haar vond. En de eerstvolgende volle maan bracht grote veranderingen teweeg.
► Solange vertelde niemand over haar beperking en het hielp mee dat ze deze zo goed kon beheersen. Vandaar dat de landheer haar vol vertrouwen naar het Franse Hof toestuurde met zijn dochter, hopend dat deze een man zou thuisbrengen met zakken vol geld. Césaire kon niet achterblijven en de landheer kon niet anders dan hem ook mee sturen.
Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen