Status: Queen of Codes

Deze dame heeft een speciaal talent onder alle leerlingen van Willow Creek. Coding is namelijk een gigantische obsessie voor haar geworden en ze heeft zichzelf getraind om een gewiekst hacker te worden. Bij haar kun je aankloppen voor antwoorden van toetsen / kaartjes voor je lievelingsconcert en ga zo maar door. Natuurlijk wel voor een kleine vergoeding.


Eadlin Rowan Hamilton

◮ Leeftijd ◮

Deze jongedame is geboren op 3 januari tijdens een vreselijke winterstorm. Ze is 17 jaar, maar heeft een klas overgeslagen waardoor ze nu in dezelfde jaarlaag zit als haar oudere broer.

◮ Innerlijk ◮

Temperamentvol - Eadlin is een zeer felle jongedame die altijd het eerste zegt wat er in haar opkomt zonder er verder goed over na te denken.
Je wilt haar zeker niet tegen je hebben, want ze is in staat om je het leven heel zuur te maken.
Eerlijk - Ze zal je altijd de waarheid vertellen, hoe hardvochtig en koud hij ook is. Natuurlijk beschikt wel over de eigenschap dat ze nooit andermans geheimen zal vertellen, tenzij het echt noodzakelijk is natuurlijk.
Betrouwbaar - Veel mensen vertrouwen haar gemakkelijk en terecht. Nathalie zal nooit je vertrouwen beschamen en alles wat je haar vertelt blijft tussen jullie twee. Dit komt voornamelijk omdat Eadlin zelf weet hoe het is als je iemand vertrouwt en die je zomaar de rug toe keert.
Ochtendhumeur - Nee, Eady is echt geen ochtendmens. Ze heeft anderhalve liter koffie nodig voordat haar humeur iets omslaat en ze aan haar dag kan beginnen. In de ochtend moet je niet te veel van haar vragen, want dan heb je kans dat ze haar klauwen uitslaat.
Intelligent - Net als haar broer heeft ze een groot stel hersens in haar bovenkamer zitten. Maar dat kan ook niet anders met zulke talentvolle ouders. Alleen ligt haar interesse niet bij treden in haar vaders voetsporen, maar bij het worden van een professioneel hacker.
Doelgericht & Doorzetter - Als ze een doel voor ogen heeft, kan niets of niemand haar ervan afhouden totdat ze het ook daadwerkelijk bereikt heeft. Ze zal onderweg niet stoppen, wat wijst op een groot doorzettingsvermogen
◮ Uiterlijk ◮

Fc: Riley Rasmussen

Vlammende rode haren / Grove krullen / Net tussen haar schouderbladen / Donkerblauwe Ogen / Schattig Wipneusje / Sterrenhemel aan sproeten / Diamanten Gezichtsvorm / Volle lippen / Donkerrode kleur / Ranke Lichaamsbouw / Smalle Heupen & Smalle Schouders / Roomkleurige Huid

◮ Relaties ◮

Gus - Broer
◮ Geschiedenis ◮

Moeder: Sienna Eliza Hamilton
Vader: Louis Theodore Hamilton
Broer: Nolan Fergus Hamilton


      Eadlin is geboren als het jongste lid van de familie Hamilton, een rijk gezin die een perfect leven leidde. Dat lieten ze aan de buitenkant zien tenminste. Binnen het gezin ontstond er vaak frustratie rondom het feit dat Louis amper thuis was omdat hij moest reizen voor zijn werk. Klein als Eadlin was, kroop ze vaak tussen de beschermende armen van haar broer, waar ze in haar jongere jaren haar toevluchtsoord vond.
      Echter begon dit allemaal te veranderen zodra ze gedwongen waren om te verhuizen. Eadlin had net een klas overgeslagen en mocht in een onbekende situatie toekijken hoe haar broer van de aandacht van hun klas genoot. Ook haar ouders begonnen hem anders te behandelen en namen hem op bepaalde uitjes mee waar Eadlin niet bij kon zijn. Steeds meer werd ze naar de achtergrond gedrukt totdat ze uiteindelijk erachter kwam dat dat misschien de plek was waar ze thuishoorde: in de schaduw van haar broer.
      Vanaf dat moment begon haar fascinatie voor coderen en hacken. De codes waren tenminste het enige constante in haar leven. De enige die haar niet in de steek lieten op momenten dat ze hem nodig had. Steeds vaker sloot ze zich op in haar kamer met haar laptop en kwam sporadisch naar benden om voedingsstoffen binnen te krijgen.


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen